рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Паперові сукні від Катерини Руденко: розповідь умільці про своє хобі

Інтерв'ю з Катериною Руденко - створювачкою дизайнерських суконь з паперу.

Сьогодні у нас в гостях дівчина з дуже незвичайним хобі, можливо, ви навіть ніколи не чули про такий вид рукоділля. Катерина Руденко створює чудові сукні з паперу! Так-так, це справжні наряди для людей, а не ляльковий одяг! Дивлячись на фото, складно повірити, що в основі цих шедеврів лежать паперові листи, а не дорогі тканини. Катерина з задоволенням розповіла читачам сайту «Жіночі захоплення» про себе і одному зі своїх улюблених занять. Знайомтеся і захоплюйтеся! Сьогодні у нас в гостях дівчина з дуже незвичайним хобі, можливо, ви навіть ніколи не чули про такий вид рукоділля

Катерина Руденко - дизайнер паперових суконь

Привіт, Катерина, чесно сказати, знаходимося в приємному шоці - на перший погляд все Ваші паперові наряди виглядають, як справжня одяг! Давайте познайомимося ближче, розкажіть, будь ласка, про себе.

Я народилася і живу в Анапі - в невеликому, але дуже відомому місті. Ідеї ​​робити щось творче були з дитинства. Мама шиє, але більше для себе. Я теж дружу зі швейною машинкою з п'ятого класу. Але мені завжди подобалося не тільки шити, а й що-небудь оформляти: інтер'єр, сукні, взуття - створювати що незвичайне, не як у всіх. Це були якісь намистини, стрічки, квіточки. Мрія була стати дизайнером. Надійшла в художню школу, закінчила 11 клас, доглядала інститут в Санкт-Петербурзі, але коштів у батьків не вистачало. Вони у мене звичайні люди.

Так і залишилася в Анапі з мрією в душі. Після у мене народився синочок. Відразу ж вступила до університету на бюджетній основі на спеціальність «менеджер по туризму», паралельно вивчилася на екскурсовода, але за освітою не працюю. На жаль, мій рід діяльності зараз не пов'язаний з творчістю, працюю продавцем-консультантом. Надалі з чоловіком думаємо відкрити щось своє, ще не визначилися що, але ідей вистачає. Поки живемо у моїх батьків, добудовуємо будинок, переїдемо через місяць, ось тоді мені буде, де розвернутися для творчості.

А звідки взялася ця ідея - створювати одяг з паперу?

Любов до паперових суконь почалася так: в «однокласниках» я прочитала статус у однієї дівчинки «шукаємо творчих людей», від мене вимагалося одне паперове плаття. Мене терзали сумніви: взяти участь чи ні, я вже давно таким не займалася, побут, робота, сім'я забирає багато часу ... Через добу вирішила спробувати, дізналася умови і приступила до втілення сукні. Так народилося перше квітчасте з білими бантиками.

Почався процес: взяла папір від журналів, ущільнила її, щоб вона стала більш еластичною, обклеїла вирізаними картинками від чайних наклейок, зробила бантики з білого паперу. Подругу попросила бути моєю моделлю, посадила на неї сукню по фігурі, пошила блискавку ззаду, щоб було його зручно одягати. Для інтересу зробила дитяче платтячко для її дочки, вийшло забавно.

Загалом мене це так захопило, що зараз я не розумію, звідки було стільки часу і сил! Потім вирішила: зроблю не одне, а три сукні. Наступним було плаття з газети, воно найважче, тому що корсет вийшов як пап'є-маше. Решта наряди легкі й повітряні.

Далі було біле з квіточками, основа складалася з двох викроєних ватманів, великий виріз на спині, щоб зручно одягати, оформила квітами з серветок, вийшло ніжне і легке. За часом на одну сукню йде близько тижня.

За часом на одну сукню йде близько тижня

Тобто до конкурсу Ви підготувалися грунтовно! І як все пройшло?

Далі було так: відправила я фото і стала чекати, дуже переживала. Мої роботи сподобалися, але, виявилося, що бажаючих робити паперові сукні мало, і організатори конкурсу відмовилися. Дівчина мене підтримувала, і, щоб праця не пропадав, запропонувала такий варіант: створити 10 паперових суконь, щоб зробити фотосесію.

Я вже так втягнулася, що з радістю погодилася, і йому стало зовсім байдуже конкурс це або щось інше, мене затягнув процес настільки, що робила те, що мені подобається. Чоловік і батьки мене підтримували.

Наступним сукнею стало весільне з серветок Наступним сукнею стало весільне з серветок. Я довго думала, як би зробити, що-небудь незвичайне, пишне. Воно складається з корсета і спідниці.

Корсет легкий, я почала пробувати різні структури паперу, на цей раз під руки попалася калька, її я посадила прямо на фігуру, обклеїла в два шари білими серветками, потім декоративними квіточками.

Спочатку ззаду була блискавка, потім я переробила на шнурівку, таким чином розмір став більш універсальним. Спідниця тримається на поясі, ущільнюю його, щоб зробити еластичним, пришиваю дві заклепки, потім до нього пришиваю серветки, насадженими на нитки, таких пасом було потрібно близько 25, щоб створити об'єм. Багато хто до цих пір не вірять, що це весільне плаття з паперу.

І Ви встигли зробити все 10 суконь?

Так! Далі «пошила» зелене з сервірувальних серветок (фото вище). Після спробувала кольоровий папір, плаття яскраве в квадратик з одним плечем, процес той же - саджу на фігуру, ущільнюю, клею квадратики, вшивається блискавку і готово !!!

Набивши руку, я вже садила сукні на свою фігуру. Дуже складно знайти папір яскравих кольорів, і я згадала про пакувальний папір для квітів. Так з'явилося плаття з фіолетовим корсетом, вишитий бісером і золотою ниткою, і золота спідниця з кальки, пофарбована балончиком, вийшло забавно.

Так з'явилося плаття з фіолетовим корсетом, вишитий бісером і золотою ниткою, і золота спідниця з кальки, пофарбована балончиком, вийшло забавно

Наступним було червоне в японському стилі, потім чорне з басками в шахматку.

Наступним було червоне в японському стилі, потім чорне з басками в шахматку

Останнім було рожеве з чорним, горошок зроблений дироколом з паперового пакета, наклеєного на чорну основу.

І як пройшла фотосесія?

Спочатку все фото були аматорські. Потім мій фотосет відбувся !!! Розміри підійшли всім дівчаткам, хоча до цього ми ні з ким ні разу не зустрічалися. Перевозити паперові сукні, звичайно, було непросто, папір - матеріал крихкий. Плаття всі цілі і життя їх триває. Плануємо зробити ще одну фотосесію на свіжому повітрі, думаю фото будуть яскравіше, ніж в студії.

З кожним народженням сукні, з'являлися все нові і нові ідеї, хотілося творити. Зараз невеличка перерва в моїй творчості, але попереду наступний щабель, на якій чекає щось нове. Я дуже вдячна тим, хто оцінив мої роботи.

Я дуже вдячна тим, хто оцінив мої роботи

Катя, напевно, читачки сайту «Жіночі захоплення» вже хочуть спробувати зробити плаття з паперу. Ви б порадили своє хобі іншим захопленим жінкам?

Якщо хтось себе шукає і хоче спробувати зробити паперовий плаття, пробуйте !!! Вам знадобиться різна папір, скотч, клей різних видів, ножиці, нитки, фурнітура (блискавки, клепки, шнурки, бісер і т. Д.), А головне - бажання, фантазія і трішки терпіння! Буду дуже рада знайти однодумців !!!

А крім створення суконь, ніж Ви ще любите займатися?

Я шию, прикрашаю стразами чоботи, роблю цифри з паперу для ювілеїв.

Я шию, прикрашаю стразами чоботи, роблю цифри з паперу для ювілеїв

Катерина Руденко

Катерина! Ми від душі бажаємо Вам нових творчих успіхів і нескінченного натхнення, яке допоможе створювати нові шедеври!

Дорогі читачі! Познайомитися з усіма роботами (і не тільки паперовими сукнями) Катерини Руденко ви можете. Можливо, Катя навіть знайде час, щоб створити щось оригінальне на замовлення особисто для вас!

А звідки взялася ця ідея - створювати одяг з паперу?
І як все пройшло?
І Ви встигли зробити все 10 суконь?
І як пройшла фотосесія?
Ви б порадили своє хобі іншим захопленим жінкам?
А крім створення суконь, ніж Ви ще любите займатися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com