рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новорічні ліхтарики з паперу своїми руками

  1. Новорічні вироби своїми руками Ви вже відчули наближення новорічних свят? Запах Нового року - це...
  2. Як зробити ліхтарики з паперу
  3. Зростайте і розвивайтеся весело!

Новорічні вироби своїми руками

Ви вже відчули наближення новорічних свят Ви вже відчули наближення новорічних свят? Запах Нового року - це запах ялинки, морозного повітря, апельсинів і цукерок. У мене виникають такі асоціації. А ще це передноворічна метушня, купівля подарунків для рідних і близьких, підготовка новорічних прикрас, приготування новорічного меню. А у Вас з чим асоціюється Новий рік?

Прикраса ялинки і вдома новорічними декораціями - це одне з найурочистіших та радісних заходів, напевно, в кожній родині, де є діти . У цьому питанні дуже важливо почати підготовку заздалегідь, щоб потім не метушитися. Адже якщо наряджати ялинку за годину до бою курантів, то нічого радісно-урочистого в цьому годі й шукати. Діти завжди по-особливому радіють всіх підготовчих процесів! Ось це і потрібно використовувати для того, щоб змайструвати новорічні вироби своїми руками разом з малюками.

По-перше, це цікаво і дуже зближує батьків і дітей. По-друге, це привчання до праці через приємні заняття. По-третє, будь-який рукоділля, навіть найпростіше, розвиває дрібну моторику пальців дитини, творче, По-перше, це цікаво і дуже зближує батьків і дітей просторове і аналітичне мислення , Знайомить малюка з роботою інструментами. По-четверте, можна в процесі роботи вивчати кольору, форми, фігури, розповідати про новорічні традиції. Тобто, це не тільки творчий, але і пізнавальний процес. А найголовніше, це дуже ненав'язлива форма подачі матеріалу. Малюки завжди краще засвоюють інформацію, коли вона дається побіжно, але відповідає якомусь цікавому заняттю. По-п'яте, дитина буде дуже гордий тим, що його творіння прикрашають його будинок і ялинку. Він буде з гордістю показувати вашим гостям, родичам, які гарні новорічні вироби своїми руками він змайстрував, а це дуже важливо для підвищення самооцінки і впевненості в собі. По-шосте, це економія сімейного бюджету. Дешеві ялинкові прикраси - це, як правило, китайські б'ються кульки, які покриті невідомої якості фарбою, що залишається навіть на руках. Хороші скляні ялинкові прикраси коштують досить дорого. Та й вони не дуже зручні з точки зору безпеки дитини. Кожен раз, як малюк підходить до ялинки потрібно стежити, щоб нічого не впало, не розбилося. Ну, звичайно, кілька красивих прикрас можна придбати, але і своїми руками можна зробити не менш цікаві декорації. Загалом, користі від виготовлення новорічних виробів своїми руками разом з дитиною досить багато!

Новорічні ліхтарики

Одне з найпростіших, популярних і цікавих прикрас - новорічні ліхтарики з паперу. Нічого особливого для їх виготовлення не потрібно. папір , Ножиці, клей або степлер і стрічки або мотузки. Кілька хвилин роботи і чудові новорічні ліхтарики з паперу можна відправляти на ялинку або сформувати з них гірлянду. малюк,
крім того, що отримує задоволення і розвиває дрібну моторику, ще й тренує окомір, вчиться працювати ножицями. Наведемо три найпростіших варіанта виготовлення новорічних ліхтариків.

Як зробити ліхтарики з паперу

Варіант 1. Це найпростіший варіант, який, напевно, всім знайомий з дитинства. Просто іноді ми забуваємо, що майстрували самі. Тому ми нагадуємо і пропонуємо Вам згадати своє дитяче творчість , Залучивши до процесу своїх дітей. Варіант 1

1 1. Беремо аркуш паперу. Розмір листа залежить від того, якого розміру новорічний ліхтарик Ви хочете отримати. У нас, наприклад, зазвичай ялинка невелика, тому ліхтарики ми робимо маленькі і акуратненьких. Ми взяли листочки різнокольорового паперу розміром 10Х10 см. Можна взяти прямокутні листи, тоді ліхтарик буде товщі, пузатий.

2 2. Складаємо листок паперу навпіл. З того боку, де згин робимо надрізи, трохи не доходячи до краю. Маленьким діткам можна намалювати лінії, так як у них ще не дуже добре розвинений окомір. Потрібно розрізи робити акуратно, щоб не розрізати папір зовсім. Можна зробити прямі надрізи, а можна надрізати під кутом, вільний, зигзагом.

3 3. Розвертаємо вже надрізаний аркуш паперу і звертаємо його в іншому напрямку трубочкою. Краї поєднуємо, накладаючи один на інший. Їх можна склеїти, а можна скріпити степлером. Стискаємо ліхтарик знизу і зверху, таким чином він розкривається.

4. Можна до кожного ліхтарику приклеїти паперову стрічку, це буде ручка. А можна проколоти його 4 голкою з широким вушком, в яку просунута стрічка або декоративна нитка. Новорічні ліхтарики з паперу готові.

5. Якщо взяти стрічку достовірніше, надіти на неї кілька ліхтариків, то вийде чудова гірлянда, яка виглядає дуже яскраво і весело , А часу на виготовлення багато не вимагає.

Варіант 2 Варіант 2. Цей варіант ще простіше. А виглядає не гірше. Нарізаємо смужки паперу однакової довжини. Можна використовувати папір одного кольору або двох і більше кольорів. Беремо гарну ниточку, мотузочку або стрічку. Втягає її в голку з великим вушком. На кінці зав'язуємо вузлик або закріплюємо кінець
мотузочки степлером, клеєм або скотчем, так щоб він не проскочив в дірку. Проколюємо полосочки паперу з одного краю, протягуємо мотузку-стрічку до самого вузлика.

Потім проколюємо точно так же з іншого краю. Натягуємо мотузку так, щоб паперові смужки взяли зігнуте стан. Зав'язуємо вузол такого розміру,
щоб він знову-таки не проскочив в отвір. Розправляємо смужки так, щоб вони прийняли форму кулі. От і все. Потім проколюємо точно так же з іншого краю

От і все

Варіант 3. У відеоуроці показано, як зробити ліхтарик з паперу «Гарбуз». Все дуже просто і швидко! Урок веде мій син Костя Крутий. Ми завжди робимо святкові прикраси разом і отримуємо від цього задоволення! Чого і Вам бажаємо! Дивіться відео і робіть разом з нами! Бажаємо Вам веселою і пізнавальної підготовки до новорічних свят!

Якщо ви хочете бути в курсі наших новин, підпишіться на новини блогу «Наші дітки»! Заповніть форму нижче і отримуйте їх на свою пошту!

Зростайте і розвивайтеся весело!

Друзі! Не забудьте поділитися з друзями! Тисніть на кнопочки соцмереж!

Вам також буде цікаво:

Новорічні вироби своїми руками Ви вже відчули наближення новорічних свят?
Новорічні вироби своїми руками Ви вже відчули наближення новорічних свят?
А у Вас з чим асоціюється Новий рік?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com