рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Янголята своїми руками - відмінна прикраса на ялинку і для будинку

  1. Янголята з паперу - немає нічого простіше
  2. Справжні вироби - сувеніри з полімерної глини
  3. Ганчіркові ляльки - поєднання краси і простоти

Маленькі янголята, виконані своїми руками - хороший подарунок для близьких до Нового року, Різдва, Дня Закоханих і будь-якого іншого свята. Зробити янголят з різних матеріалів не складе ніяких труднощів. Головне - запастися творчим настроєм, терпінням і вибрати тут техніку виготовлення янголят, яка найбільше припаде вам до душі.
Маленькі янголята, виконані своїми руками - хороший подарунок для близьких до Нового року, Різдва, Дня Закоханих і будь-якого іншого свята

Янголята з паперу - немає нічого простіше

Навіть янголята з паперу дуже оригінальні, незважаючи на простоту свого виконання. Для того щоб виконати такі янголята своїми руками вам буде потрібно картон. З нього формується конус-основа, до якої кріпиться голова за допомогою дротяного каркаса або клею. Її можна виконати з фольги, або використовувати пластмасовий кульку або намистину. Їх обертають папером і кріплять до тулуба. Основу також слід обернути гофрованої або креповой папером.

Крила формують з паперу або пір'я і приклеюють до основи. Руки і німб можна зробити з стрічки або згорнутої паперу. Декорувати таких янголят можна тасьмою, стрічками, блискітками, мішурою і т.д.

д

Справжні вироби - сувеніри з полімерної глини

Такі янголята легко виконуються своїми руками. При бажанні можна скласти прекрасну композицію з декількох фігурок або відтворити різдвяну сценку. Головне - дати волю своїй фантазії і не боятися експериментувати.

Для того щоб виконати янголятка в цій техніці вам буде потрібно біла глина. З білої глини створюємо конус, який буде тілом ангела. За допомогою жорсткої щітки наносимо «структуру» тканини. Голову і руки краще зробити з глини двох кольорів - білого і рожевого, щоб фігурка вийшла більш «живою». Особа можна сформувати пальцями або використовувати для цього готову форму. Робимо руки, які відразу кріпимо до рукавів. Пальці зручно прорізати ножицями, а обробку на рукаві виконати зубочисткою або голкою. З розкотив тонкого шматочка глини робимо мережива і комір. Щоб вийшли коричневе волосся - з'єднуємо зелений і червоний кольори. Зубочисткою намічаємо волосся і робимо зачіску. Для крил використовуємо білу глину. Ліпимо «крапельки», розплющуємо їх і наносимо фактуру.

Ліпимо «крапельки», розплющуємо їх і наносимо фактуру

Скористайтеся цією простою інструкцією по створенню янголятка і ви без проблем зробите таку іграшку

Всі деталі поступово з'єднуємо, надаємо фігурці потрібну позу (нахил голови, підняті або опущені руки), додаємо дрібні кольорові елементи декору - очі, губи. Різдвяні янголятка готові!

Ганчіркові ляльки - поєднання краси і простоти

Ще популярні у рукодільниць янголята своїми руками, створені з тканини. Можна зшити ось таку ляльку-ангела.

Можна зшити ось таку ляльку-ангела

Тряпічная лялька-ангел це відмінна прикраса як на ялинку, так і для всього будинку

Для її виготовлення вам знадобиться вовняний і звичайний трикотаж, фліс, синтепон, лляні нитки, стрічки, мережива, бісер.

Викроює заготовки за шаблоном.
Викроює заготовки за шаблоном

Зшити їх можна на машинці або вручну (як зручніше), не забуваючи залишити отвори (в голові і в тільце), через які деталі можна буде вивернути і наповнити синтепоном.

Зшити їх можна на машинці або вручну (як зручніше), не забуваючи залишити отвори (в голові і в тільце), через які деталі можна буде вивернути і наповнити синтепоном

Далі формуємо і кріпимо до тіла руки, додаємо очі-намистини. Зшиваємо «светр», одягаємо на ляльку і підшиваємо поділ і рукави, щоб вони не розтріпалися. Так само чинимо з коміром.

Так само чинимо з коміром

Щоб зробити ангелика волосся, нитки наметовому в кілька шарів на книгу, прошиває, щоб вийшов «проділ», знімаємо і розрізаємо посередині.

Щоб зробити ангелика волосся, нитки наметовому в кілька шарів на книгу, прошиває, щоб вийшов «проділ», знімаємо і розрізаємо посередині

Крила зшиваємо: складаємо 2 частини і по краю обробляємо декоративним швом «вперед голка», підрізаємо, якщо десь деталі не збігаються.
Крила зшиваємо: складаємо 2 частини і по краю обробляємо декоративним швом «вперед голка», підрізаємо, якщо десь деталі не збігаються

Декоруємо ляльку стразами, бісером, стрічками. Пришиваємо мереживний під'юбник і манжети. За проділу пришиваємо волосся, які також можна прикрасити стрічкою або заплести в косички. Закріплюємо на голові німб, який можна виконати з фольги або забарвленого картону.

Ззаду можна прикріпити петельку. Тоді у нас вийдуть новорічні янголята на ялинку. Можна робити янголята своїми руками разом з дітьми. Це легко і дуже цікаво. Головне - дотримуватися обережності.

Вибравши варіант виготовлення янголят, не бійтеся експериментувати. Тоді у вас неодмінно вийдуть прекрасні янголята, кожен з яких матиме свій власний характер і характер. Творчих успіхів і натхнення вам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com