рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити конверт з паперу своїми руками. Відео

  1. Як зробити простий конверт з паперу формату А4 за все за 1 хвилину
  2. Сучасний конверт для грошей своїми руками
  3. Стильний закривається орігамі конверт
  4. Гарний паперовий конверт для особистого послання або грошей
  5. Конверт з красивим зайчиком своїми руками
  6. Як Зробити паперовий конверт для диска за 1 хвилину
  7. Як робити зручний закривається орігамі конверт для дсіка

Для чого сьогодні використовуються паперові конверти? Листи на пошті майже повністю замінили електронні, тому в цьому випадку він часто і не стане в нагоді. Зате в красивий конверт можна покласти гроші або записку, листівку або валентинку коханій дівчині, диск або особистий щоденник. Для чого сьогодні використовуються паперові конверти Однак купити в магазині зручний і красивий конверт з паперу сьогодні не так-то просто. Та й взагалі, навіщо виходити з дому, якщо в інтернеті є багато інструкцій, як своїми руками зробити красивий конверт зі звичайного аркуша паперу! У цьому матеріалі зібрані найкращі інструкції по створенню конверта самостійно.
Для того, щоб зробити паперовий або орігамі конверт самостійно, найчастіше потрібно всього лише один паперовий аркуш формату А4. Але різноманітність моделей, які можна з нього зібрати - вражає. У відеороликах, зібраних на цій сторінці ви побачите інструкції по збірці самих різних варіантів конвертів: класичних, які були відомі ще нашим бабусям, сучасних, які зазвичай використовують для грошей, а також моделей, що закриваються без клею. А ще в добірці орігамі відео ви знайдете чарівні вироби з милими паперовими іграшками, які ідеально підійдуть для того, щоб передати особисті і любовні послання своїй другій половинці.

Як зробити простий конверт з паперу формату А4 за все за 1 хвилину

Це відео містить найпростішу інструкцію по збірці орігамі конверта, яку тільки можна собі уявити. Всього хвилина і ви будете тримати в руках класичний старовинний конверт з закривається трикутним куточком. Збираючи цей конверт, краще використовувати олівець і лінійку, але можна спробувати зробити все на око. Залишається тільки вкласти своє послання, заклеїти клеєм і відправити адресату.

Подивитись відео Подивитись відео

Сучасний конверт для грошей своїми руками

Це орігамі відео демонструє інструкцію по збірці сучасного конверта, що продається сьогодні в будь-якому поштовому відділенні. Зібрати такий конверт дуже просто, його перевага в тому, що використовувати його можна неодноразово. Крім відправки листів в таких конвертах сьогодні часто дарують гроші на весілля, день народження та інше.
Для складання потрібен аркуш паперу формату А4.

Подивитись відео Подивитись відео

Стильний закривається орігамі конверт

Конверт представлений в даному відеоролику має відразу кілька переваг. По-перше, він виходить дуже строгим і стильним, по-друге, він закривається без клею, і по-третє, для того, щоб його зібрати потрібно зовсім небагато часу. Його можна використовувати для грошей, записок, сюрпризів, особистого щоденника і багатьох інших цілей. Не важливо, що субтитри в ролику представлені англійською мовою, тому що зібрати такий орігамі конверт зможе навіть дитина.
Для побудови необхідно взяти квадратний аркуш паперу.

Подивитись відео Подивитись відео

Гарний паперовий конверт для особистого послання або грошей

Краса вимагає жертв. І в даному випадку жертви ці виражені в кількості часу, який доведеться витратити на створення цього конверта. У відеоролику, представленому нижче, конверт збирають з кольорового паперу. Для дівчаток чудово підійдуть червоний і рожевий кольори, для хлопчиків - зелений, синій, або навіть чорний, буде виглядати дуже ефектно. Також ефектний зовнішній вигляд додасть конверту смуга, що використовується для запечатування послання. У настільки солідної упаковці ви можете подарувати людині дорогу листівку або гроші, а також використовувати для сюрпризу подрузі або другу.
Для складання конверта потрібен кольоровий аркуш паперу формату А4.

Подивитись відео Подивитись відео

Конверт з красивим зайчиком своїми руками

Цей конверт стане прекрасним сюрпризом для близької подруги, друга або другої половинки. А чарівний зайка може прикрасити собою все, що завгодно: любовну записку, вітальну листівку, валентинку і інші особисті послання. Прекрасно такий конверт підійде і для щоденника.
Але всім відомо, що чим незвичніше і красивіше виріб, тим більше зусиль вона зажадає від вас в процесі створення. Збірка займає досить багато часу. При цьому вам будуть потрібні не тільки ножиці, а й багато інших канцелярське приладдя. Не звертайте увагу на титри англійською мовою, так як схема збірки досить зрозуміла і проста, а інструкція покрокова. Зібрати конверт можна приблизно за 15 хвилин. І пам'ятайте, що пішовши інструкції в даному орігамі відео, ви зробите не просто упаковку д Цей конверт стане прекрасним сюрпризом для близької подруги, друга або другої половинки ля послання, але змайструєте справжній витвір мистецтва. Цей конверт, як красива упаковка, що надає букету квітів ще більш красивий і ефектний вигляд.

Для того, щоб зібрати конверт вам буде потрібно квадратний аркуш паперу, можна формату А4, ножиці або канцелярський ніж, лінійка, клей.

Подивитись відео Подивитись відео

Як Зробити паперовий конверт для диска за 1 хвилину

З відеоролика нижче ви дізнаєтеся, як швидко упакувати диск, що залишився без коробочки. Цей конверт можна зробити буквально за хвилину. Однак в такій упаковці є і один недолік - з неї не дуже зручно діставати диск, а потім упаковувати його назад. Але якщо є необхідність просто прибрати старий диск подалі, щоб з часом він не подряпався, такий конверт - то, що вам потрібно.
Зібрати його можна з аркуша паперу формату А4.

Подивитись відео Подивитись відео

Як робити зручний закривається орігамі конверт для дсіка

У цьому відео показано, як зробити досить простий, але в той же час вкрай зручний конверт для диска, який можна використовувати щодня. Основна його перевага в тому, що він закривається двома різними способами, та так добре, що диск не опиниться на підлозі навіть при перевертанні конверта. Цей конверт - прекрасна і вкрай корисна в побуті орігамі виріб. Всім рекомендуємо.
Для складання вам буде потрібно один аркуш паперу А4 формату.

Подивитись відео Подивитись відео

За матеріалами: як-зробити-з-бумагі.рф

! Якщо Ви знайшли помилку, будь ласка, повідомте нам про це

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com