рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як розтягнути взуття в домашніх умовах: народні методи

  1. Правила придбання взуття
  2. Популярні способи розтягнути взуття
  3. Як розтягнути зимове взуття
  4. Як розтягнути шкіряне взуття
  5. Як розтягнути взуття зі штучної шкіри
  6. Як розтягнути замшеве взуття
  7. Як розтягнути лакове взуття
  8. Як розтягнути спортивне взуття

Іноді буває так, що, вибравши вподобану пару взуття і примірявши її, здається, що вона сидить на нозі ідеально. Але після першого ж виходу в новому взутті стає зрозуміло, що вона тисне. Ледве-ледве дійшовши до будинку в незручному взутті, з натертими мозолями і зіпсованим настроєм, стає зрозуміло, що носити її неможливо.

Існує кілька виходів з даної ситуації. Якщо залишився гарантійний талон, можна повернути взуття назад в магазин. Однак взуття, яка побувала в експлуатації хоча б один раз, навряд чи візьмуть назад. Можна звернутися в майстерню, де надають послуги з розтягування взуття. А можна спробувати самостійно вирішити проблему. Розглянемо, як розтягнути взуття в домашніх умовах.

Правила придбання взуття

Якісну модель бажано купувати у відомих брендових бутіках, які піклуються про свою репутацію, і не стануть пропонувати покупцеві неякісний продукт. Купивши взуття на ринку або в торговому центрі, ніхто не дасть гарантії, що замість шкіряного вироби не продадуть замінник шкіри. Взуття якісна не повинна мати кривих рядків, патьоків клею, підошва в ній надійно кріпиться до верху.
Неякісна модель може гнутися, каблук в ній часто буває нестійким. Пара взуття повинна бути однакова за кольором, фактурою, розміром. Якщо один черевик більше, ніж інший, не варто слухати ніяких виправдань продавця - від покупки варто відмовитися.

Взуття обов'язково потрібно міряти. Ні в якому разі не варто задовольнятися тим, що розмір написаний на коробці. У різних країнах розміри відрізняються один від одного. Без примірки є ризик купити виріб, який абсолютно не підійде.

Не слід міряти взуття на одну ногу, обов'язково надіньте пару, щоб оцінити, наскільки комфортно обох ніг. Краще купувати взуття в другій половині дня, оскільки в цей час у багатьох людей ноги легка набрякають. При покупці нової пари вранці, до вечора вона здасться тісній і незручною.

Як розтягнути взуття в домашніх умовах - Все буде добре - Випуск 213 - 08.07.2013

Популярні способи розтягнути взуття

Найголовніше правило - нова модель повинна бути близька до цього розміру ноги. Якщо виріб і вийде збільшити, то зовсім трохи. Існує кілька відомих і перевірених методів.

Розтягування взуття вдома. Багато кілька днів носять нову модель будинку замість тапочок, але тільки в тому випадку, якщо це не доставляє занадто хворобливих відчуттів. Хтось рекомендує спочатку надягати мокрі шкарпетки, а вже потім взуття. Це дійсно хороший спосіб розтягнути незручну пару, але в той же час можна застудитися. Якщо через пару днів нова взуття все ще доставляє неприємні відчуття, краще відмовитися від цього способу і прийняти більш радикальні заходи.

Замороження. Ефективний спосіб розтяжки шкіряній або замшевого взуття. Звичайний поліетиленовий пакет заповнюється на третину водою, вставляється в взуття. Слід простежити, щоб пакет з водою рівномірно розподілився від п'яти до носка. Пара взуття загортається в плівку і кладеться в морозильну камеру. Як тільки вода застигне, лід розтягне матеріал. Найкраще провести подібну процедуру ввечері, а вранці дістати взуття з морозилки, поставити на підвіконня і почекати, поки лід не почне танути. Відразу пакети з льодом діставати не можна, можна порвати взуття або деформувати її.

Жити здорово! Як розтягнути вузьку взуття. (03.12.2015)

Мокрі газети. Газети або паперові рушники, змочені водою, заповнюють простір усередині взуття і, висихаючи, розтягують її. Мокра папір повинна точно повторювати форму виробу, інакше воно може деформуватися.

Як розтягнути зимове взуття

Зимове взуття радять купувати на розмір більше, оскільки в холодну пору року ще надягають шкарпетки. Але, побачивши гарні зимові чоботи, часто ми забуваємо цю просту істину, і набуваємо не той розмір.

Можна скористатися звичайним феном. При найвищій температурі потрібно добре погріти зимове взуття зсередини і зовні. Відразу ж зверху нанести шар рослинного масла і тут же взути пару. Відчувши, що взуття охолола, необхідно повторити все ще раз.

У спеціалізованих відділах, де продаються засоби по догляду за взуттям, можна придбати засіб для пом'якшення шкіри, яке направлено ще й на її розтягнення. Чисту поверхню зимової моделі слід обробити цим засобом, після чого відразу ж взути.

Чисту поверхню зимової моделі слід обробити цим засобом, після чого відразу ж взути

Як розтягнути зимові чоботи самостійно Як розтягнути зимові чоботи самостійно   Крок 1: нагрівайте взуття за допомогою фена   Крок 2: взуйте чоботи на товстий носок і розношуйте   Крок 3: нанесіть пом'якшувальний засіб для взуття Крок 1: нагрівайте взуття за допомогою фена Крок 2: взуйте чоботи на товстий носок і розношуйте Крок 3: нанесіть пом'якшувальний засіб для взуття

Якщо зимові чоботи тиснуть в ікрі, спробуйте наступний метод розтяжки. Застебніть взуття на блискавку, намочіть шкіру теплою водою, акуратно вставте в чобіт скляну витягнуту банку, яка буде об'ємом трохи більше халяви чобіт. Після цього висушіть виріб при кімнатній температурі, але тільки не біля обігрівальних приладів. Взуття має сушитися досить довго, щоб вийшло розширити халяву чобіт . Далі шкіра натирається касторовою олією.

Якщо всередині халяви є хутро, можна спробувати погладити його гарячою праскою. Хутро пригладити, і застібати чоботи стане значно простіше.

Як розтягнути шкіряне взуття

Існують народні хитрощі, як розтягнути шкіряне взуття. Модель протирають спиртом, а після взувають на щільний в'язана шкарпетка. Походивши так один-два дня по дому, натуральна шкіра трохи розтягнеться. Також матеріал пом'якшують і згодом розтягують, застосувавши касторове або інше рослинне масло. Зверху взуття змащується маслом, а потім розношується будинку, знову ж таки, надівши пару на носок. Якщо потрібно розтягнути по ширині ноги шкіряне взуття, замість масла використовується вазелін.

Вузьку шкіряну модель, яка переважно віджимає пальці ніг, зовні слід обробити спеціальним засобом для шкіри, а потім змастити 3% розчином оцту.

Як розтягнути взуття?

Незручні шкіряні туфлі допоможе розтягнути парафін. Увечері слід натерти зсередини туфлі парафінової свічкою, залишити їх на ніч, а на наступний день залишки парафіну видаляються. Точно так же парафін допомагає в тому випадку, якщо взуття натирає ззаду.

Результативний метод розтягнути взуття зі шкіри - натерти її гасом. Але в ньому є один істотний мінус - занадто стійкий запах, від якого потім буде вкрай складно позбутися.

Як розтягнути взуття зі штучної шкіри

Виріб, зшите зі штучної шкіри високої якості, може досить довго носитися без деформацій і тріщин. Але часто виявляється, що черевики або туфлі тиснуть, доставляючи дискомфорт. Великим плюсом штучного матеріалу є його податливість до розтягування, навіть в уже зшитою взуття. Це спрощує завдання, коли постає питання, як розтягнути взуття зі штучної шкіри самостійно.

На допомогу прийде горілка або одеколон. Окропивши модель, її слід якийсь час носити вдома, поки спирт не висохне. Спиртовмісні рідини слід наносити на ті частини, де виріб особливо тисне.

Як розтягнути взуття за допомогою холоду Як розтягнути взуття за допомогою холоду   Наберіть воду в пакет і помістіть в взуття   Надішліть взуття в морозильник на ніч   Залиште лід розморожувати при кімнатній температурі і розношуйте взуття Наберіть воду в пакет і помістіть в взуття Надішліть взуття в морозильник на ніч Залиште лід розморожувати при кімнатній температурі і розношуйте взуття

Для розтягування штучної шкіри підійде всім відомий спосіб - вологі паперові рушники поміщають всередину взуття і залишають до повного висихання подалі від нагрівальних приладів і прямих променів сонця.

Хімічний склад господарського мила здатний впливати на штучний матеріал, розтягуючи його. Пасту з господарського мила і води нанесіть зсередини на взуття в тих місцях, які тиснуть, залиште на 5-6 годин, потім вологою губкою видаліть засіб. Після це взуйте пару на бавовняні шкарпетки і походіть в ній, поки волога не випарується.

Як розтягнути замшеве взуття

Натуральна замша, як і шкіра, досить еластична. Але, тим не менше, замшеве взуття розтягнути значно складніше, ніж шкіряну. Вся справа в тому, що замша - це дуже ніжний матеріал, який досить просто пошкодити. Якщо взуття зшита з делікатного матеріалу, при цьому вона дуже дорога, краще скористатися майстерні, де знають, як розтягнути замшеве взуття професійно і безпечно. Але все ж і вдома можна спробувати вирішити цю проблему.

Замшеве модель розносити будинку простіше, ніж шкіряну. Це потрібно робити на протязі двох-трьох днів, природно, за умови, що взуття не доставляє сильного дискомфорту.

На замшу не бажано впливати водою, щоб на виробі не з'явилися некрасиві плями і розводи. Але без води розтягнути взуття складно, тому слід акуратно скропити всередині тісний модель, потім взути на бавовняні шкарпетки і носити якийсь час. Можна обробити взуття всередині спиртом, розведеним водою, там, де вона натирає ногу.

Як розтягнути лакове взуття

Лакова взуття привертає своїм глянцем, надає шарм і вишуканість її власницям. Дзеркальне покриття лакована модель набуває завдяки спеціальній обробці, яка робить поверхню глянсовою і одночасно більш жорсткою, ніж шкіра або замша. Тому розтягнути таке дуже складно.

Дорогий брендовий взуття слід довірити професіоналам, щоб потім не шкодувати про витрачену чималу суму грошей. Практично будь-яка майстерня по ремонту взуття впорається з цим завданням. Варто подібна послуга недорого, і часу це займе зовсім небагато.

Спосіб розтягнути лаковане взуття в домашніх умовах Спосіб розтягнути лаковане взуття в домашніх умовах   Нанесіть спеціальний спрей на взуття   Обуйте пару і розношуйте, періодично використовуючи спрей Нанесіть спеціальний спрей на взуття Обуйте пару і розношуйте, періодично використовуючи спрей

Як розтягнути лакове взуття вдома? Можна придбати спеціальні засоби, призначені для розтягування лакової шкіри. Застосовуються вони тільки зсередини, оскільки зверху можна зіпсувати лаковану поверхню. Оброблені засобом туфлі або чоботи одягаються або на колодки, якщо вони є, або на ноги в шкарпетках. Повторити процедуру доведеться кілька разів, щоб домогтися бажаного результату.

Як розтягнути спортивне взуття

Жіночі кеди і кросівки - це, напевно, самий зручний вид взуття. Тому подвійно прикро, коли виявляється, що нова пара спортивного взуття десь тисне і викликає почуття дискомфорту.

Якщо шкіряні кросівки виявилися трохи тісні, слід придбати спеціальний спрей для розтягування шкіри, скропити їм внутрішню поверхню виробу, потім взути на махрові шкарпетки і походити по будинку. Так повторити кілька разів до тих пір, поки кросівки не стануть потрібного розміру.

Зверніть увагу, що для замшевих кросівок використовується спрей для замші, а модель зі штучної шкіри обробляються засобом, призначеним саме для цього матеріалу.

Зверніть увагу, що для замшевих кросівок використовується спрей для замші, а модель зі штучної шкіри обробляються засобом, призначеним саме для цього матеріалу

Як розтягнути спортивне взуття за допомогою льоду Як розтягнути спортивне взуття за допомогою льоду   Етап 1: наберіть в пакет воду   Етап 2: помістіть пакет в кросівки   Етап 3: покладіть взуття в морозильну камеру   Етап 4: витягніть взуття і дістаньте пакет, коли лід розтане Етап 1: наберіть в пакет воду Етап 2: помістіть пакет в кросівки Етап 3: покладіть взуття в морозильну камеру Етап 4: витягніть взуття і дістаньте пакет, коли лід розтане

Кросівки зі шкіри розтягують, впливаючи на них окропом. Всередину наливається гаряча вода і залишається там 10 хвилин. Цей спосіб підійде виключно для натуральної шкіри, оскільки інший матеріал може сильно деформуватися під впливом високої температури. Також можна впливати на натуральну шкіру парою, просто потримавши кросівки над ємністю з киплячою водою. Після цієї процедури кросівки слід взути і носити як мінімум дві години.

No votes yet.

Please wait ...

Як розтягнути взуття?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com