рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно надавати допомогу при опіках

ooo3c.ru

Напевно, кожна господиня рано чи пізно стикалася з такою неприємною проблемою, як побутової опік. Неакуратний рух біля праски, плити або духовки, підтікає чайник або гаряча каструля - і опік вам забезпечений. Але ж опіки часто залишають негарні сліди на ніжній жіночій шкірі, а нам це зовсім ні до чого, пише Lady.tochka.net.

Так що наше завдання - запобігти всім наслідки швидко і безболісно. І навіть якщо в цей момент під рукою немає медикаментозних засобів - не впадайте у відчай! Народні методи спрацюють навіть ефективніше.

Відразу обмовимося: тут ми будемо лікувати легкі опіки. При сильних опіках з утворенням пухирів накладіть на них стерильну пов'язку (бинт або пропрасовану праскою тканину) і обов'язково відразу ж викличте лікаря додому.

- Опікові поверхні здавна лікували за допомогою капусти. Для цього потрібно подрібнити капустяне листя, змішати їх з яєчним білком і регулярно прикладати до обпаленого місця.

- Сиру очищену картоплину натерти на дрібній тертці, отриману масу прикласти до обпаленого місця, прикривши зверху або зав'язавши тканиною.

- Щоб полегшити біль, а також з лікувальною метою використовують і сік чорноплідної горобини.

- При поверхневих ранах добре знімає біль міцний розчин цукру.

- Можна скористатися і збитим яйцем або сумішшю збитого в піну яєчного білка з 1 столовою ложкою рослинного масла. Місце опіку потрібно змащувати часто.

- Рекомендується змащувати обпечене місце медом протягом двох днів.

- Кілька листя алое пропустити через м'ясорубку або натерти на тертці, попередньо знявши з них шкірку. Віджати сік. На обоження місця накладати компреси з марлі, змоченою в цьому соку. Міняти кожні 2-3 години.

- Знімає опікову біль і запобігає утворенню пухирів пов'язка зі свіжого сиру. Її треба міняти 2 рази на день.

- Біль затихне, якщо потовчений в порошок деревним вугіллям посипати уражене місце. Пухирі при цьому не утворюються.

- Відваріть круто 5 курячих яєць, вийміть жовтки і смажте їх на сковорідці на повільному вогні до тих пір, поки не вийде чорна тягуча мазь. Якщо цією маззю змастити обпечені місця, то вони гояться просто не по днях, а по годинах.

- Добре допомагає масло з кульбаб. Подрібнений корінь кульбаби залити рослинним маслом з розрахунку 1:10. Настоювати протягом доби. Потім на годину поставити на водяну баню.

- При найлегшому варіанті опіку (просте почервоніння шкіри) підставте уражену частину тіла під струмінь холодної води і потримайте, поки не стихне біль. Потім змастіть опікову поверхню 70-градусним спиртом або одеколоном.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com