рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як пофарбувати яйця на Великдень соком червонокачанної капустою

На Великдень, яку в 2019 році католики відзначають 21 квітня, а православні - 28-го , Прийнято робити писанки і крашанки. І хоча способів прикрасити великодні яйця дуже багато, найшвидший і простий з них - пофарбувати яйця в один колір. Якщо ви не довіряєте штучним барвникам, використовуйте для цього сік червонокачанної капусти - він додасть яйцям красивий блакитний відтінок.

Корисні поради по фарбуванню крашанок

  • Для фарбування червонокачанної капустою краще підходять яйця з білою шкаралупою.
  • Щоб яйця не тріскалися при варінні від перепаду температур, заздалегідь дістаньте їх з холодильника. Також можна додати у воду трохи солі - це збереже шкаралупу цілою.
  • Перед фарбуванням обов'язково помийте курячі яйця з використанням соди. А щоб знежирити поверхню, протріть її спиртом.
  • Перед зануренням в розчин яйця можна декорувати гілочками, а потім щільно загорнути їх в один шар марлі або капрону і скріпити нитками.
  • Після вилучення вже забарвлених яєць з настою, їх не можна терти рушником із зусиллям. Яйця слід промити, потримавши під струменем теплої води, і акуратно просушити серветкою або паперовим рушником.

Як пофарбувати яйця червонокачанної капустою

Як пофарбувати яйця червонокачанної капустою

Блакитні крашанки на Великдень

Фото: pixabay.com

Змішайте 2 чашки нарізаної червонокачанної капусти, 1 столову ложку оцту і 1 л води. Доведіть до кипіння і проваріть протягом 30 хвилин. Процідіть і опустіть у відвар варені яйця на півгодини і довше. Чим довше буду перебувати яйця в настої, тим яскравіше і насиченішим буде забарвлення.

Нагадаємо, раніше ми писали, як пофарбувати яйця за допомогою скотча . "Сегодня" також розповідали про натуральних барвниках для пасхальних яєць .

Дивіться відео, як пофарбувати яйця на Великдень:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com