рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рідкі кристали для волосся - ТОП 5 КРАЩИХ (ціни, відгуки)

  1. Що таке рідкі кристали для волосся
  2. Ціна рідких кристалів для волосся
  3. 5 кращих кристалів для волосся
  4. Рідкі кристали Constant delight
  5. Відгуки про рідких кристалах для волосся Constant delight
  6. Рідкі кристали для волосся Brelil
  7. Відгуки про рідких кристалах для волосся Brelil
  8. Рідкі кристали Kapous
  9. Відгуки про рідких кристалах для волосся Kapous
  10. флюїд Barex
  11. Відгуки про Флюїд Barex
  12. Estel
  13. Відгуки про рідких кристалах Estel

Рідкі кристали для волосся - досить новий засіб на косметичному ринку, але вже позитивно себе зарекомендувало. Воно моментально відновлює пошкодження і надає шевелюрі доглянутий і здоровий вигляд. Численні захоплені відгуки рідких кристалів для волосся змушують звернути на них увагу.

Також обов'язкова до ознайомлення стаття:   Бальзами і кондиціонери для волосся - правила вибору Також обов'язкова до ознайомлення стаття: Бальзами і кондиціонери для волосся - правила вибору .

Що таке рідкі кристали для волосся

Засіб являє собою маслянисту рідину, яка наноситься на вологі пасма після миття. Найчастіше випускається у флакончиках з розпилювачем або крапельним дозатором.

Найчастіше випускається у флакончиках з розпилювачем або крапельним дозатором

Масляниста рідина кристалів дуже економічна. Одного флакончика вистачає на 6-9 місяців при помірному використанні.

Основні інгредієнти:

  • Різні види масел
  • синтетичний силікон
  • вітаміни

Іноді додають кераміди і лляне насіння. Перші сприяють оновленню волоса і збереженню в стрижні вологи. А екстракт лляного насіння прискорює ріст.

Ефект використання кристалів:

  • Відновлюють структуру, згладжують лусочки.
  • Позбавляють від сухих кінчиків.
  • Надають блиск і здоровий вигляд.
  • Захищають від зовнішніх негативних факторів.

Засіб полегшує укладання, робить волосся слухняним і красивими.

Ціна рідких кристалів для волосся

Вартість залежить від компанії виробника. Є бюджетні кошти і в Москві можна придбати їх від 300 рублів за пляшку 80 мл, а є кристали класу люкс, і вони можуть коштувати в 7-10 разів дорожче. Але, потрібно знати, що завдяки маслянистої структурі у засоби дуже економічна витрата і однієї упаковки вистачає на 6-9 місяців, в залежності від довжини волосся і частоти застосування.

5 кращих кристалів для волосся

Кристали виробляють кілька відомих компаній. З кожним днем ​​їх асортимент збільшується, в складі з'являються різні нові інгредієнти, що обіцяють неймовірний ефект. Які рідкі кристали для волосся краще діють?

Рідкі кристали Constant delight

Рідкі кристали Constant delight

Рідкі кристали для волосся Constant delight виробляються в Італії. Випускаються у флаконах по 8 мл з дозатором.

Склад рідких кристалів для волосся Constant delight:

  • Лляна олія
  • вітамінний коктейль
  • бетаїн
  • мінеральне масло
  • спирт
  • Метілпропіонал
  • парфуми

Засіб не обтяжує волосся, надає блиск, глибоко живить. Володіє приємним фруктово-ягідним ароматом, який досить швидко вивітрюється. Наноситься на вологе волосся, але можна використовувати і при укладанні, щоб додати зачісці акуратності і доглянутий вигляд. Придбати Constant delight можна від 350 рублів за пляшку.

Відгуки про рідких кристалах для волосся Constant delight

Яна, 34 роки:

Я просто в захваті. З кристалами Constant delight я за півроку повністю позбулася сухих кінчиків і перетину. Тепер моє волосся здорові і міцні по всій довжині, що не магнитятся і дуже блискучі. Це все при тому, що я регулярно використовую праску і фен.

Lino4ka, 23 роки:

До Constant delight купувала кристали іншої фірми, і коштували вони 1700 рублів. Якщо чесно - результат однаковий: волосся гладкі, блискучі і доглянуті. Навіщо платити більше? Мене влаштовує цей продукт, тим більше що у нього дуже економний витрата. За півроку пішло трохи більше половинки пляшечки. З огляду на цю обставину, засіб коштує копійки.

Sandra84, 30 років:

Приємно пахнуть, зволожують кінчики і додають волоссю блиск. Але відновлення структури за 2 місяці я не спостерігаю. Якщо чесно, засіб непогане, але особливого захоплення у мене не викликає.

Рідкі кристали для волосся Brelil

Рідкі кристали для волосся Brelil

Рідкі кристали для волосся Brelil призначені для догляду за сухими і пошкодженими кінчиками волосся. Випускаються у флаконах по 50 і 100 мл, існує кілька видів, тому склад може злегка відрізнятися.

Основний склад Brelil:

  • Екстракт насіння льону
  • Арганова олія
  • вітаміни
  • кераміди

Незважаючи на що містяться масла, консистенція у засоби досить легка і воно рівномірно розподіляється по волоссю. Кристали дбайливо доглядають за ушкодженою структурою, глибоко живлять і зволожують стрижень волосини. Добре справляються з пухнастою. Не містять парфумерних композицій, запах натуральних інгредієнтів і не всім припадає до смаку. Вартість кристалів Brelil від 950 рублів.

Відгуки про рідких кристалах для волосся Brelil

Олена, 41 рік:

Чудовий засіб для сухих і пошкоджених волосся. Я думала, що вже ніщо не допоможе привести в божеський вид мою суху копицю, виявляється, помилилася!

Марія, 31 рік:

Наслухалася хвалебних відгуків і придбала даний засіб. Викинула 1000 рублів, а використовувати не можу. Чи не переношу запах, мене нудить від нього, і тримається цей аромат досить довго.

Zanoza, 20 років:

Чудовий засіб, дуже економічна витрата і відмінно працює. На моїх волоссі я бачу все те, що мені обіцяли: блиск, зволоження і м'якість.

Рідкі кристали Kapous

Рідкі кристали Kapous

Рідкі кристали для волосся Kapous випускаються у вигляді флюїду, тобто мають більш легку текстуру і нежирну. Флакон має дозатор, обсяг 80 мл.

Склад кристалів для волосся Kapous:

  • Лляна олія
  • Омега -3
  • силікон
  • бетаїн
  • вітамінний коктейль

Склеюють посічені кінчики, зволожують їх, надають волоссю блиску і яскравості. Добре знімають статичну електрику. Можуть застосовуватися в якості термічної захисту при використанні нагрівальних приладів. Перед застосуванням бажано засіб розтерти в долонях до теплого стану. Придбати кристали Kapous можна від 400 рублів.

Відгуки про рідких кристалах для волосся Kapous

Ксенія, 37 років:

Класне засіб, використовувала близько року, волосся не впізнати: м'які, блискучі і слухняні. Мінус: складно купити, в моєму місті не знайшла, замовляла в інтернет-магазині.

Юлія, 25 років:

З рідкими кристалами я знайома добре, працюю в салоні майстром. Це засіб непогане, але мало чим відрізняється від інших подібних. ДІЮТЬ ВОНИ МАЙЖЕ ВСІ ОДНАКОВО і різниці я не бачу.

Яна, 27 років:

Клас! Мої улюблені кристали! Купувала і буду купувати! Вони кращі! Моє волосся їх дуже люблять.

флюїд Barex

флюїд Barex

Рідкі кристали для волосся Barex виробляються в Італії. Призначені для догляду за пофарбованими, кучерявими і пошкодженими волоссям. Також це єдиний засіб кристал, що додає об'єм. Випускаються у флаконах по 50 мл.

склад:

  • кремній
  • Насіння льону
  • Силікони
  • парфуми
  • диметикон

Засіб робить волосся м'якими і дуже блискучими. Вони не пушаться і легко піддаються укладанню. Флюїд захищає від негативного впливу ультрафіолету і нагрівальних приладів для укладання. Придбати його можна від 860 рублів.

Відгуки про Флюїд Barex

Sona, 33 роки:

Вперше дізналася про ці кристали, отримавши в магазині по акції безкоштовний пробник. Я була в захваті від нього і відразу ж купила повну версію. Відмінний засіб для моїх кучерявого локонів!

Faina, 31 рік:

Моє улюблене засіб. Як тільки стала його використовувати, не роботі дівчата відразу помітили. Такими гарними і блискучими стали мої кучерики!

Марія, 28 років:

Це засіб насправді додає об'єм. Волосся як ніби товщі. Спочатку я в це не вірила, думала, що це рекламний хід компанії, і вони просто обіцяють купу ефектів. Виявляється, виробники не обманули, дійсно суперская річ.

Аліна, 21 рік:

Начебто я і задоволена ефектом після застосування, волосся зволожені і блискучі. Але лежать все одно не дуже. Або я так звикла до ідеальної гладкості після кератинового відновлення, навіть не знаю.

Estel

Estel

Кристали Estel рідкий шовк продаються тільки в магазинах професійної косметики для волосся. Також призначений для догляду за сухими і пошкодженими волоссям. Випускається в упаковках по 100 мл.

склад:

  • Силікони
  • вітамінний комплекс
  • Ізопріловий спирт
  • парфуми

Добре згладжує лусочки, ущільнює структуру і робить волосся більш пружними і блискучим. Можна наносити як на вологі, так і сухе волосся. Перший варіант економічніше і дієвіший. Придбати кристали від Естель можна за ціною від 270 рублів.

Відгуки про рідких кристалах Estel

Анна, 29 років:

Спочатку була в захваті від сліпучого блиску і гладкості. Але потім волосся стали дуже швидко бруднитися і ставали жирними вже на 2 день. Напевно, не можна використовувати ці кристали занадто часто.

Оля, 24 роки:

Відмінний засіб від моєї улюбленої Естелькі. Використовую з задоволенням, вартість доступна, якість на високому рівні.

Світланка, 37 років:

Одне з кращих засобів цінової категорії до 1000 рублів. Працюю в салоні і випробувала багато. Рекомендую клієнтам і користуюся сама.

Vika, 19 років:

Мої спалені і пересушені волосся перетворюються в лічені хвилини. Набувають гладкість і гідний вигляд. Ось тільки ефект під час використання, а якщо не нанести засіб кілька разів, знову з'являється сухість і кінчики стирчать в різні боки.

Ефект від рідких кристалів багато дівчат порівнюють з такими салонними процедурами, як ламінування або кератіновой відновлення. Блиск, гладкість і зволоження - це ще на все, що можуть подарувати ці доглядають кошти. Чому б не побалувати своє волосся?

Які рідкі кристали для волосся краще діють?
Навіщо платити більше?
Чому б не побалувати своє волосся?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com