рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Миноксидил 2, 5 і 15% - РЕАЛЬНІ ВІДГУКИ і ІНСТРУКЦІЯ

  1. Що таке Миноксидил?
  2. Які види міноксиділа існують?
  3. Миноксидил 2%
  4. Миноксидил 5%
  5. Миноксидил 15%
  6. Миноксидил: інструкція із застосування
  7. Можливі побічні ефекти від використання миноксидил
  8. Де купити миноксидил? Ціна на препарат
  9. Миноксидил: відгуки про застосування засобу

Випадання і витончення волосся досить поширена проблема, з якою стикаються як чоловіки, так і жінки. Сьогодні розроблено багато препаратів для її лікування, дієвих і не дуже. Одним з популярних і позитивно себе зарекомендували є миноксидил. Як діє цей засіб, і яких результатів від нього можна чекати?

Що таке Миноксидил?

Миноксидил - судинорозширювальні засіб для внутрішнього і зовнішнього застосування. Випускається у вигляді таблеток і розчину, який і використовується для волосся. Зовні розчин являє собою прозору рідину із запахом спирту, який вивітрюється через 10-15 хвилин після нанесення. Пляшка з розчином іноді забезпечена кришкою-піпеткою або розпилюючи головкою пульверизатором. Деякі виробники додають набір пристосувань для розподілу і втирання засобу.

Склад розчину:

  • миноксидил
  • етанол
  • вода
  • гліцерин
  • пропіленгліколь

Залежно від виробника складу може трохи відрізнятися. Спочатку препарат застосовувався тільки для лікування артеріальної гіпертензії, але незабаром був помічений побічний ефект - посилення росту волосся, збільшення їх густоти і кількості. Після проведених досліджень засіб стало активно застосовуватися для лікування алопеції різних видів. Миноксидил для волосся ефективно справляється навіть з андрогенної алопецією.

При лікуванні початкової стадії облисіння є шанс відновити все волосся, в особливо запущених випадках не деякі цибулини не прокидаються, але позитивний результат все одно буде і навіть якщо шевелюра не стане густіше, то рідшати точно перестане.

При регулярному застосуванні миноксидил надає стимулюючу дію на волосяні фолікули і змушує їх активніше функціонувати. Через 3-4 місяці пробуджуються сплячі цибулини, і ріст волосся помітний неозброєним оком. Після виходу з обігу міноксиділа можливе тимчасове уповільнення зростання і навіть його зупинка, але через 2-3 місяці спокою волосяні фолікули починають свою нормальну роботу.

Які види міноксиділа існують?

Миноксидил використовується в якості самостійного засобу або в складі різних препаратів для лікування алопеції. Закордоном це засіб називають Регейн (В честь однієї з компаній виробників), також існують різні аналоги. Найбільший виробник дженериків міноксиділа kirkland. Різниця між препаратами різних компаній у вартості і концентрації діючої речовини. Наприклад, миноксидил Кіркланд коштує дешевше аналогічного Регейн, але випускається тільки розчин концентрацією 5%, що не всім підходить. Які види міноксиділа є?

Миноксидил 2%

Випадання і витончення волосся досить поширена проблема, з якою стикаються як чоловіки, так і жінки

Миноксидил 2% - жіночий слабоконцентрірованних варіант препарату

Це найслабший варіант розчину і призначений для жінок. Вважається, що чоловічий алопецією миноксидил 2 не зможе впоратися, так концентрація активної речовини занадто маленька. На упаковці є позначка Womens. Але склад і інструкція міноксиділа концентрацією 2% нічим не відрізняється від інших видів, тому може застосовуватися і чоловіками. Наприклад, при легкій формі облисіння або для підтримки результату після лікування. Позначка на упаковці багатьох вводить в оману, але різниця полягає в концентрації, кольорі коробки і іноді в жіночому варіанті присутній подовжений наконечник для зручності розпилення кошти при довгому волоссі.

Миноксидил 5%

Миноксидил 5 - відмінний варіант для чоловіків з початковою стадією випадіння волосся

Миноксидил 5 вважається найзручнішим і поширеним варіантом кошти. Не дарма компанія Кіркланд обмежила виробництво саме цієї концентрацією. Засоби 2% часто слабкі і не дають бажаного результату, а 15% занадто багато. Іноді в інструкціях деяких компаній зазначено, що 5% розчин можна застосовувати тільки чоловікам. Але жінки продовжують активно використовувати цю концентрацію і не скаржаться на результат.

Миноксидил вбирається організмом, тому жінкам без необхідності не варто застосовувати високу концентрацію. Це може спровокувати ріст волосся в непотрібних місцях, наприклад, вусів або бороди.

Миноксидил 15%

Миноксидил 15 - розчин з сильною концентрацією препарату; підходить тільки для крайніх ступенів облисіння

Цей засіб застосовується виключно для лікування чоловічої алопеції. Така концентрація може негативно відбитися на жіночому організмі. Причому миноксидил 15 починають використовувати тільки в тому випадку, якщо 5% розчин не дав зовсім результатів після проходження курсу або вони недостатньо виражені. Відразу починати лікування з препарату такої високої концентрації не варто.

Миноксидил: інструкція із застосування

Розчин міноксиділа застосовується тільки зовнішньо. До появи першого результату повинно пройти не менше 2-3 місяців правильного і постійного використання.

Як використовувати моноксиду:

  1. Перш ніж використовувати засіб, необхідно знати, що воно наноситься безпосередньо на шкіру. Волосся змащувати не потрібно.
  1. 1-2 мл засобу кінчиками пальців втираються в проблемні місця протягом декількох секунд.
  2. Змивати не потрібно. Якщо потрібно помити голову, то після нанесення міноксиділа потрібно почекати кілька годин, щоб ліки вбралося.
  1. Наноситься миноксидил 2 рази на добу з перервою в 12 годин протягом 4-6 місяців до отримання стійкого результату.
  1. Руки після процедури потрібно ретельно вимити. Не можна торкатися пальцями інших ділянок тіла, щоб не спровокувати ріст волосся.
  1. Розчин потрібно наносити тільки на суху шкіру. Якщо голова спітніла або намокла під дощем, то потрібно почекати із застосуванням засобу і просушити волосся.

Якщо є ушкодження шкірних покривів, опіки (в тому числі і сонячні), садна, роздратування, то використовувати миноксидил не можна.

Увечері миноксидил бажано наносити за 2 години до сну, щоб він встиг вбратися. В іншому випадку він буде потрапляти на подушку, постільна білизна, а потім на шкіру обличчя і тіла. Не можна поєднувати застосування міноксиділа з нанесенням інших лікувальних і косметичних засобів. Вони можуть пригнічувати дію препарату або збільшити його всмоктуваність, що загальмує лікувальний процес або ж може викликати неприємні побічні дії.

Що робити, якщо засіб забули нанести 1-2 рази? Продовжувати лікування як зазвичай. Не варто намагатися компенсувати просвіти більш частим або рясним нанесенням. А ось пропуск в кілька днів може загальмувати лікування або звести нанівець всі попередні старання. Не варто припиняти лікування до появи стійкого результату.

Можливі побічні ефекти від використання миноксидил

Можливі побічні ефекти міноксиділа:

  1. Іноді застосування цього засобу викликає свербіж, сухість і роздратування шкіри. Найчастіше це буває при використанні кошти високій концентрації. Людям з чутливою шкірою рекомендують почати лікування з розчину 2%.
  1. Ріст волосся на різних ділянках тіла. Часто буває викликано неакуратним застосуванням препарату і його попаданням на руки, обличчя. Такий побічний ефект пропадає після припинення курсу лікування.
  1. Всмоктуваність міноксиділа може вплинути на серцево-судинну систему і викликати набряки, зниження тиску і прискорене серцебиття. Але це буває вкрай рідко і тільки у людей з підвищеною чутливістю до міноксіділом.
  1. Алергічна реакція. Буває дуже рідко, але якщо проявилася, то варто відмовитися від лікування цим препаратом.

Відразу після початку застосування міноксиділа можна помітити збільшення випадання волосся. Це нормальна реакція організму, він позбавляється від слабких і хворих волосся, щоб дати зростання здоровим.

Випадків серйозних і небезпечних для життя побічних ефектів у міноксиділа виявлено не було. Незначні шкірні прояви рідко є приводом для припинення лікування. Іноді висип, роздратування і інші шкірні прояви з'являються через носіння перук. Раніше засіб категорично заборонялося використовувати в період вагітності та грудного вигодовування, але сьогодні думка з цього приводу розділилися.

Де купити миноксидил? Ціна на препарат

Самі часто ставляться - це де купити миноксидил і його ціна. Придбати засіб можна в аптеці. Якщо його немає в наявності, то багато фармацевтичних компаній доставляють на замовлення. Також можна придбати препарат в інтернет-аптеках і магазинах. Ціна міноксиділа залежить від виробника і форми випуску.

При покупці потрібно уважно ознайомитися із засобом. Іноді на основі міноксиділа продаються шампуні, бальзами та лосьйони. Вони непридатні для лікування випадіння волосся і служать для профілактики або закріплення результату.

У Москві миноксидил 5% компанії Кіркланд можна купити за ціною від 500 р. за флакон 60 мл. У Києві миноксидил 5% цієї фірми коштує від 200 гривень. Засоби компанії Регейн дорожче приблизно в 2 рази. Так як лікування препаратом тривалий, багато компаній продають набори з декількох флаконів. Купуючи оптом можна заощадити до 30% коштів.

Миноксидил: відгуки про застосування засобу

Простота і зручність застосування, ефективність і доступність швидко зробили препарат популярним. Він активно використовується як жінками, так і чоловіками. Численні позитивні відгуки міноксиділа вселяють надію на повернення волосся.

Олена, 28 років

Олена, 28 років

Волосся стали випадати після народження другої дитини, думала, припиню годувати дитину грудьми, і все владнається. Але не так сталося було, навіть після припинення лактації ситуація не змінилася. Різні аптечні і народні маски, примочки і відвари не допомагали, на якомусь форумі дізналася про миноксидил. Спочатку волосся стали сипатися ще більше, я навіть злякалася, але потім все нормалізувалося, з'явився молодий пушок. Всього використовувала засіб близько 8 місяців.

Максим 34 роки

Миноксидил купила дружина, сказала, що дуже дієвий засіб і добре допомагає. Ще вона сказала, що не можна припиняти лікування, може стати гірше. Спочатку постійно боявся, що буду забувати мазати ліки. Але потім звик, наносив, коли йшов чистити зуби. Волосся стали рости місяці через 3. Але я не припиняв використовувати миноксидил і лікувався приблизно півроку, потім поїхали у відпустку і його забув удома. Думав, що волосся почнуть знову випадати, але начебто поки нічого. Одна проблема - коли йду чистити зуби, то чогось не вистачає.

Олексій, 41 рік

Олексій, 41 рік

Якщо чесно, то лікувати випадання волосся навіть і не думав. Звичайно, спочатку засмутився, але потім перебрав своїх знайомих і згадав, що багато хто ходить з залисинами і нічого. Вирішив, що зроблю коротку стрижку. Поки шукав в інтернеті, на що проміняти свої локони, вирішив почитати про випадання волосся. Так я дізнався про миноксидил. З плюсів мені подобається, що він нежирний і його не потрібно змивати. Намазав і пішов куди потрібно, хоч спати, хоч на роботу. До речі, волосся в мене рости стали дуже швидко, а перший результат я побачив через 2 місяці.

Антоніна, 35 років

Мені миноксидил зовсім не допоміг. Викинула гроші на вітер і даремно втратила час. Не знаю в чому причина, моя тітка з його допомогою швидко впоралася з випаданням волосся. Я використовувала його трохи більше 5 місяців, а волосся так і продовжували сипатися. Причому ні більше, ні менше. Все відбувалося на одній хвилі, як і зараз. Спочатку навіть була думка, що купила підробку. Але, швидше за все, препарат мені просто не підходить і потрібно шукати інший засіб.

Андрій, 39 років

Андрій, 39 років

Миноксидил насправді допомагає, я вже подумував робити трансплантацію, тому що в подібні засоби не вірив. У нас по чоловічій лінії у всіх була проблема з нестачею волосся і мене вона не минула. Але тільки батько став лисіти років в 40, а я набагато раніше. Але зате зараз я помітно помолодшав. Я чесно використовував миноксидил 2 рази в день 7 місяців і жодного разу про нього не забув. Якщо буде потрібно, то знову повторю лікування.

Миноксидил - препарат з клінічно доведеної ефективності. Він схвалений управлінням контролю якості ліків і продуктів США. У 95% випадків регулярного і грамотного застосування він допомагає припинити випадання волосся і зміцнити їх. Але щоб отримати довгостроковий і твердий результат, доведеться пройти курс лікування терміном не менше 6 місяців.

Що таке Миноксидил?
Які види міноксиділа існують?
Як діє цей засіб, і яких результатів від нього можна чекати?
Що таке Миноксидил?
Які види міноксиділа існують?
Які види міноксиділа є?
Що робити, якщо засіб забули нанести 1-2 рази?
Де купити миноксидил?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com