рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кінський шампунь: вдалий маркетинговий хід, що породив масовий психоз

  1. А поки читаємо статтю:

На одному із західних сайтів я натрапила на статтю, яка мене дуже зацікавила. Я зробила переклад і вирішила представити його вашій увазі. Йдеться про шампунь «Кінська сила» - саме під такою назвою цей косметичний препарат для волосся представлений у нас в Росії.

шампунь «Кінська сила»

Було б цікаво дізнатися вашу думку не тільки про даній статті, а й про сам засобі. Якщо ви вже випробували на своїх волоссі цей чудодійний шампунь - поділіться, будь ласка, відкликанням в коментарях. Чи справді є приголомшливий результат, про який говориться у рекламі ?!

А поки читаємо статтю:

«В Іспанії шампунь для коней під назвою« Champu de caballo », який до листопада минулого року продавався виключно за рекомендацією ветеринарів в спеціалізованих аптеках, зараз проводиться в новому форматі, придатному і для людей, і продається вже в супермаркетах.

Примхи багатіїв або потреби бідняків? Залишається тільки гадати, але вірно одне: чарівний прийом маркетингу під назвою «з вуст в уста» допоміг товару, спочатку продавати практично з-під поли, стати косметичним продуктом №1 на полицях найбільших магазинів, зазначає Corriere della Sera.

«Він відмінно зміцнює волосся , Робить їх здоровими і блискучими, перешкоджає випаданню і усуває перетин кінчиків », - запевняють покупці, які вже випробували на собі дію диво-шампуня.
Видання «El Mundo» присвятило цій темі цілу смугу, назвавши матеріал «Ажіотаж навколо кінського шампуню».

Ефект впливу шампуню на людський скальп, створеного і апробованого спеціально для миття кінської гриви, до пори до часу був нікому не відомий (кому б прийшло таке в голову!), Поки не знайшовся відважний експериментатор, що випробував його на собі. З тих самих пір все більшу кількість людей із задоволенням їм користуються і рекомендують своїм близьким і друзям.

«Ми продаємо його вже багато років, він відмінно допомагає в процесі гігієнічного догляду за тваринами. Крім того, відомо, що біотин - головний складовий елемент цього шампуню - сприяє зміцненню гриви, очищаючи його від жиру », - пояснює Гілермо Пікабеа, ветеринарний лікар лабораторії Bilper, яка і займається виробництвом прославився кошти.

Але, бізнес диктує свої правила, дуже швидко і супермаркети, і лабораторія Bilper розпізнали «запах» нечуваної прибутку.

Хоча на етикетці колишнього шампуню для кінської гриви і написано, що він «сприяє відновленню истончен волосся тваринного, покращує якість кератину, відновлюючи і зміцнюючи волосяну цибулину», - хто ж в купівельному азарті буде це читати, адже захоплені рекомендації друзів і родичів - це сама найкраща реклама. А вони, в свою чергу, користувалися ним ще тоді, коли він офіційно призначався тільки для миття кінських грив.

«Перешкоджає випаданню волосся, підсилює блиск ... Хоча, з іншого боку, - ви коли-небудь бачили лису кінь? Чудеса, які народилися під впливом масового психозу », - робить висновок автор матеріалу про чудодійний засіб.

Чи справді є приголомшливий результат, про який говориться у рекламі ?
Примхи багатіїв або потреби бідняків?
Хоча, з іншого боку, - ви коли-небудь бачили лису кінь?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com