рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

До чого прикмета знайти перо птиці будинку або на дорозі

  1. На вулиці
  2. будинки
  3. зловити
  4. Розмір
  5. забарвлення
  6. біле
  7. Чорне
  8. рябоє
  9. птах
  10. сонник

З пташиним пір'ям пов'язано багато прикмет і забобонів. Вони активно використовуються для виробництва магічних аксесуарів, оберегів від лихого ока і талісманів для залучення удачі.

Знайти їх вважається хорошим знаком, що передвіщає успіх у справах і добрі вісті Знайти їх вважається хорошим знаком, що передвіщає успіх у справах і добрі вісті. Але в тлумаченні прикмети багато що залежить від варіанту птиці і кольору пера.

На вулиці

Будь-якій людині доводилося шукати перо птиці, що лежить на земля. подібна прикмета обіцяє щасливе захід у найближчий майбутньому. Особливо пощастить тим, хто побачить, як птах скидає пір'я.

Значення прикмети в більшості випадків залежить від того, чим в наші дні зайняті думки людини, і може означати:

  • Удачу в справах, вдале формування бізнесу, отримання прибутку або проплату преміальних.
  • Отримання звісточки від рідних людей, зустріч зі старим другом.
  • Дівчата в молодому віці можуть розраховувати на символ уваги від шанувальника.
  • Перо, знайдене дитиною, нерідко означає прихід в будинок дорогих гостей або покупку меблів.

Якщо взяти перо з собою не виходить, потрібно промовити такі слова: «Птаха - перо, мені (ім'я) - удачу в справах. Хай буде так! », І в той же день погодувати будь-яких птахів хлібними крихтами. Цим методом ви дякуєте Вищі сили за хороший символ, і показуєте, що приймаєте його.

будинки

Часто буває виявити перо птиці в своєму будинку - на балконі або підвіконні, і навіть бачити, як воно залетело в вікно або розчинені двері. Подібні пір'ячко вважаються звісткою від померлих близьких людей або ангелів-хранителів, які хочуть повідомити щось головне. Перо надсилається у вигляді оберега і знака підтримки в складні для людини часи і означає швидке вирішення проблем приємним чином.

Отримавши пір'їнка, слід прислухатися до інтуїції, вона порекомендує чудове рішення. Також потрібно висловлювати предостороженность - перо може бути попередженням про те, що хтось намагається надати на вас вплив, в тому числі за допомогою чорної магії.

Читайте також інші народні прикмети про пернатих - до чого птах стукає або б'ється у вікно http://woman-l.ru/primety-i-sueveriya-ptica-udarilas-v-okno/

зловити

Спіймати летить по повітрю перо значить спіймати удачу за хвіст, і віщує успіх у справах. Якщо на людину зверху впало пір'їнка, йому потрібно приготуватися до приємних известиям або щасливим подіям, які практично зваляться на голову.

Розмір

Маленьке пір'їнка або пух птиці означають невелике подія або новина, наприклад, дзвінок телефону або отримання листа. Перо значного розміру значить більш значущі події в житті - вдале закінчення договору, нетяжкий і швидке просування робіт з будівництва, швидке весілля, велику покупку.

забарвлення

Виявивши перо, погляньте на його забарвлення:

біле

Яскраве пір'я є символами щастя і удачі. З знайденого пера можна виконати оберіг - сплести з листів, трав і гілок вінок, який символізує гніздо, і відрізати перо в його центрі. Тримати оберіг необхідно будинку - він стане хранителем затишку, зміцнить відносини в родині, вбереже від несприятливого впливу і зможе допомогти в будь-яких починаннях. Навіть чаклуни застосовують біле пір'я виключно для яскравих справ.

Якщо нашити подібні пір'я на одяг або вставити в сережки, можна вберегтися від лихого ока - завдяки власним кольором вони можуть розсіювати погану енергію. Також при їх допомоги можна розмісти сварки і непорозуміння між дружиною і чоловіком.

Чорне

Перо кольору ночі в більшості випадків належить ворону - символу мудрості, відваги і довголіття. Вкрай корисно тримати його на робочому місці, серед ділових паперів, де воно буде допомагати прийняттю правильних рішень і успіху в справах. Також через чорне пір'я можна благати про допомогу у темних сил, однак впоратися з ними звичайній людині буде не легко. Пір'я темного кольору дуже часто застосовують в чорній магії для наведення псування.

Вибирати, а особливо нести в будинок чорне перо, знайдене біля кладовища, біля хвіртки або на порозі будинку, не можна. Після такої знахідки потрібно провести ритуал очищення - згорнути перо в хустку, обв'язати ниткою червоного кольору, винести на вулицю і промовити: «Злісний людина образу затаїв, мене вапна-погубити порішив, я ж зла нікому не бажаю, лише себе від чорноти очищаю. Як до мене прийшло, так мимо і пройшло! ». Потім згорток слід спалити, а попіл розвіяти за вітром. Повернувшись додому, необхідно промити руки під водою з крана, а краплі з них струсити за поріг - для закріплення очищає ефекту.

рябоє

Перо змішаного забарвлення або плямисте вважається нейтральним, воно може нести як позитивний, так і негативний посил. Застосовується в магії в будь-яких цілях - і для добрих, і для злих справ. Якщо пофарбувати таке перо в колір золота, воно буде налаштоване на залучення скарби в будинок.

Також з рябих пір'я диких птахів, що живуть на волі, роблять талісмани-помічники, які допомагають знайти дорогу в життя і наблизити виконання мрії. Для цього у вечірній час після заходу сонячного світла, необхідно вивільнити обідній стіл, в тому числі від скатертини, укласти на нього розкритий новий носовичок, зверху - перо, а по обох боках встановити дві Палаючі воскові свічки. Потім піднести третю свічку до кожної з палаючих, отримавши, таким чином, подвійний вогонь.

Взявши в ліву руку перо, а в праву - свічку з подвійним вогнем, обійти кухню за годинниковою стрілкою, після дійти до вхідних квартирних дверей і повернутися назад. Укласти перо в хустку і зав'язати протилежні кінці, отримавши вузликовий талісман. Його необхідно носити з собою в кишені або зберігати вдома.

птах

Підкоряючись від того, який птиці належить знайдене перо, можна здогадатися, яку сферу життя воно означає і в чому зможе допомогти:

    • Лелека. Пір'я цього птаха приносять щастя і добробут в сімейне життя. Якщо незаміжня жінка знайшла 2 пера лелеки - протягом року їй належить весільна церемонія. Зберігши їх, можна закріпити відносини між подружжям і уникнути труднощів із зачаттям і виношуванням дитини.
    • Ворон. Ці птахи постійно є супутниками чаклунів і означають темні сили. Завдяки цьому воронячі пера активно використовуються для того, щоб насилати прокляття. Також їх застосовують в магії передбачень, де вони успішно конкурують з картами Таро. Під час виготовлення ловця снів (талісмана, що захищає сплячої людини від духів зла) з пір'ям ворона, можна досягти спасіння від непотрібних сновидінь і приходу снів-пророцтв.
    • Голуб. Вважається, що злі духи не можуть приймати вид голубів - цей птах має асоціації зі Святим Духом. Завдяки цьому знайти голубине перо - чудова прикмета, яка передвіщає мир і злагода, вирішення спорів, виконання придуманого. Можна без побоювання піднімати його і застосовувати для захисту від будь-якого прояву зла.
    • Дятел. Перо цього птаха приносить щастя у всіх починаннях, тим більше в справах, які пов'язані з кар'єрою.
    • Гриф. Талісман, зроблений з пір'я грифа, робить краще чутливість до енергетики і здатний наділити свого господаря здатністю до передбачення можливої ​​небезпеки. Повісивши перо в будинку у парадних дверей, можна убезпечити власне житло від проникнення злих людей і негативної енергії.
    • Гусь. Талісмани з гусячого пір'я загострюють інтуїцію, вберігають від обману, допомагають своєчасно дізнатися ворогів і їх інтриги.
    • Коршун. Знайдене перо шуліки зможе убезпечити людину від злодійства і вимагання, вбереже грошові заставні рахунку, звільнить від зайвих витрат у фінансовому плані.
    • Курка і півень. Пір'я курки використовують у вигляді оберега від пристріту. Пір'я, що залишилися після півнячих боїв, часто застосовують для наведення псування.
    • Лебідь. Одне або кілька пір'я є ідеальним амурних талісманом, що символізує лебедину вірність. Подібні пір'я в першу чергу повинні бути втрачені живою птицею, а не взяті з убитого лебедя. Також за допомогою даного матеріалу проводять чистку приміщень від негативної енергії.
    • Орел. Пір'я цієї хижого птаха є священними і зберігають в собі дуже великий запас енергії. Уособлюють умиротворення і силу, переконаність і стабільність, є чудовим інструментом з метою захисту.
    • Павич. Своєрідний колір павичевого пера нагадує око і нерідко ототожнюється з диявольським оком. Завдяки цьому в деяких культурах тримати його в будинку не пропонується - це вважається поганим знаком, що приносить біди і нещастя. Однак знайти таке перо на вулиці - чудова прикмета, яка передвіщає багатство і процвітання. У чаклунських обрядах пір'я павича застосовують в амурних і сексуальних сферах, для привороту, а ще як символи обману.
    • Сова. Цей птах вважається символом знань, уособленням духу прадідів і вісником богів. Совині пір'я застосовують для прикраси ритуальних убрань - вони активізують інтуїцію, збільшують здатність до ясновидіння, а ще є потужним захисним оберегом.
    • Сорока. Пір'я з сорочу хвоста оберігають будинок від злодіїв. Щоб це зробити потрібно умовно підмести ними власне житло. Також несуть успіх в справах.
    • Страус. З давніх-давен страусиним пір'ям було прийнято прикрашати предмети одягу і високі жіночі зачіски, а може підійде і зачіска в стилі стиляги . Перо страуса тягне достаток і вважається символом скарби і успіху.
    • Качка. Вважається, що перо цього птаха здатне убезпечити від хвороб простудного характеру. Для цього його необхідно вставити в раму вікна, тоді хвороба не пробереться в будинок. Також приносить в дім достаток, охороняє наступ бідності.
    • Фазан. Образ фазана трансформувався в міфічну птицю Фенікс, здатну пожвавлюватися з полум'я. Оберіг з фазанових пір'я надає невичерпність життєвих сил, сприяє напористості в справах, приносить удачу і процвітання.
    • Чайка. Талісман, виконаний з пера чайки, стане незамінюваних помічником для туристів і людей, чия робота пов'язана з постійними роз'їздами. Він попередить з приємні моменти в дорозі, виконає подорож успішним і зручним.
    • Яструб. Пір'я цього птаха означають уміння і удачу в полюванні - не тільки в прямому сенсі цього слова, а й в роботі, навчанні, амурних стосунках. Ще одне значення такої знахідки - майбутня перемога в різних суперечках, припинення суперників. У поганих руках даний матеріал може бути застосований для того, щоб наслати на небажаного людини захворювання і не приємні моменти.

loading ...

сонник

Знайти перо птиці під час сну віщує виявлення пропажі або досягнення заповітної мети.

Також важливий забарвлення приснився пера:

  • Білий - означає добрі думки, отримання приємних новин, зустріч з хорошими людьми.
  • Чорний - слід чекати похмурих вістей, розставань, матеріальних втрат.
  • Червоний - значить зміни у власному житті, амурні пригоди.
  • Багатобарвне пір'їнка - обіцяє насичені і яскраві події, час, наповнений щастям і позитивними емоціями.

З цією статтею читають

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com