рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

-➊➎% ЗНИЖКА - Купити Шампунь ANGEL д-пантенол ДИТЯЧИЙ оптом за дешевою ціною і недорогий вартості Собаки Косметика EcoGroom

  1. Як купити: Шампунь ANGEL д-пантенол ДИТЯЧИЙ (концентрат 1:10) 250мл Британія 321189
  2. Оплата: Шампунь ANGEL д-пантенол ДИТЯЧИЙ (концентрат 1:10) 250мл Британія 321189

Версія для друку опис

EcoGroom Angel (Екогрум Ангел) - Концентрований органічний шампунь для цуценят і кошенят

    Особливості
  • Виробник: EcoGroom
  • Тип продукції: шампунь
  • Категорії: Косметика
  • Призначення: Догляд за шерстю
  • Вага / об'єм товару: 250мл
  • Код: 32118
  • Без лаурилсульфату натрію
  • без парабенів
  • Без сліз
  • Виготовлений з компонентів, придатних для використання людиною

    М'яка миюча основа, протеїни вівса, екстракти Алое Віра і ромашки забезпечують делікатне очищення і дбайливий догляд за шкірою і шерстю під час купання.

    Шампунь розроблений спеціально для чутливої ​​шкіри цуценят і кошенят. Ніжна піна добре очищає шерсть, не викликаючи сухості і подразнень шкіри. Екстракти рослин, протеїни вівса і Д-пантенол забезпечують здоров'я шкіри і зростання красивою блискучою вовни.

    Підходить для частого використання. Можна застосовувати з 1-місячного віку, а також дорослим тваринам з чутливою шкірою.

    Склад шампуню EcoGroom Angel

    Aqua, Sodium Laureth Sulphate, Cocamine oxide, Cocamidopropyl betaine, Extract Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Hydrolyzed Oats, Chamomilla Recutita Extract, D-Panthenol, Allantoin, Propyleneglycol, Tetrasodium EDTA, Citric acid, Methlchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

    Спосіб застосування шампуню EcoGroom Angel

    Шампунь концентрований, перед використанням його необхідно розвести водою у співвідношенні 1:10. Перед обробкою змочити тварина теплою водою, нанести шампунь, злегка втираючи його до утворення піни, ретельно змити. Після купання добре витерти тварина, не допускати перебування на протязі.

    Слід уникати потрапляння шампуню на слизові оболонки, в вуха, очі тварини. Не застосовувати препарат у нерозведеному вигляді.

    Зберігати в закритій упаковці, не допускаючи попадання прямих сонячних променів, при температурі від 5 ° C до 25 ° C, в місцях, недоступних для дітей і тварин.

    Версія для друку опис  EcoGroom Angel (Екогрум Ангел) - Концентрований органічний шампунь для цуценят і кошенят   Особливості   Виробник: EcoGroom   Тип продукції: шампунь   Категорії: Косметика   Призначення: Догляд за шерстю   Вага / об'єм товару: 250мл   Код: 32118   Без лаурилсульфату натрію   без парабенів   Без сліз   Виготовлений з компонентів, придатних для використання людиною   М'яка миюча основа, протеїни вівса, екстракти Алое Віра і ромашки забезпечують делікатне очищення і дбайливий догляд за шкірою і шерстю під час купання
    Мінімальна сума замовлення 50 грн.

    Якщо Ви не знайшли потрібний товар у нашому магазині, Ви можете завантажити "електронний каталог виробника" , Вибрати необхідний товар і уточнити у менеджера ціну і наявність даного товару на складі. Якщо товару немає на складі, ми доставимо Вам товар під замовлення.


    Як купити: Шампунь ANGEL д-пантенол ДИТЯЧИЙ (концентрат 1:10) 250мл Британія 321189

    Для зручності наших клієнтів купити Шампунь ANGEL д-пантенол ДИТЯЧИЙ (концентрат 1:10) 250мл Британія 321189 в інтернет зоомагазині ZverOK.in.ua можна досить легко і просто в такий спосіб:

    1. Зателефонувати за телефонами (050) 702-96-96, (068) 375-25-55 та отримати консультацію щодо ціни і приобритения товару в роздріб або оптом;

    2. Заповнивши електронну форму замовлення або задати питання в режимі online, через форму зворотного зв'язку, а так само Ви можете зв'язатися з менеджером по Skype: Zverok.in.ua

    Оплата: Шампунь ANGEL д-пантенол ДИТЯЧИЙ (концентрат 1:10) 250мл Британія 321189

    Клієнти, які зробили замовлення оплачують товар зарахуванням грошей на карту Приват банка або при отриманні товару (післяплатою).


    Думки, обговорення, відгуки

    В даному розділі Ви можете залишити відгук про даному товарі і написати свої зауваження, які будуть доступні для читання іншим відвідувачам інтернет магазину Звір-ОК.
    Є питання по шампуню angel д дитячому?

    Є питання по шампуню angel д дитячому?

    Новости

    Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com