рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Виріб «Ангел»

анісу Паршина
Виріб «Ангел» анісу Паршина   Виріб «Ангел»   матеріал: 2 аркуша паперу А4, фігурні ножиці, фігурний дирокол, клей ПВА, клей олівець, штучне волосся, кулі з пінопласту, золота тасьма

матеріал: 2 аркуша паперу А4, фігурні ножиці, фігурний дирокол, клей ПВА, клей олівець, штучне волосся, кулі з пінопласту, "золота" тасьма.

технологія виготовлення: взяти аркуш. , Фігурними ножицями оформити краю листа., Фігурним дироколом проб'є краї листа., Скласти лист - гармошкою., Таким же чином скласти другу половину., Скласти гармошку так щоб вийшли рукава., Рукав приклеїти до основи., За допомогою клею з'єднати обидві половинки сорочки ., за допомогою зубочистки і клею закріпити голову до крубашке., приклеїти волосся., за бажанням можна оформити особа., приклеїти "золоту" тасьму до голові-це буде німб. янголятко готовий. таким же чином можна зробити ангела з ажурних паперових серветок. в залежності від діаметра серветок, від розміру листа можна отримати янголят різних розмірів. такий янголятко дуже простий у виготовленні, тим самим діти легко можуть виготовити його самостійно.

Публікації по темі:

Акція «Ангел добра» (фотозвіт)   Вчора в нашому місті офіційно закінчилася благодійна акція Ангел добра Акція «Ангел добра» (фотозвіт) Вчора в нашому місті офіційно закінчилася благодійна акція "Ангел добра"! Її організував Новокузнецький драматичний театр для.

Картина «Ангел»   Мета: - Дати дітям уявлення про духовний світ, про Ангелів Картина «Ангел» Мета: - Дати дітям уявлення про духовний світ, про Ангелів. - Розповісти дітям про Ангелу - Хранителі. - Розвивати дрібну моторику рук ,.

Майстер-клас «Ангел-підвіска»   Ось і підійшли найулюбленіші усіма свята Новий рік і Різдво Майстер-клас «Ангел-підвіска» Ось і підійшли найулюбленіші усіма свята Новий рік і Різдво. Ці свята чекають всі діти і дорослі теж. І нам дорослим хочеться зробити.

Майстер-клас «Різдвяний янгол»   Скоро ми будемо відзначати Новий рік Майстер-клас «Різдвяний янгол» Скоро ми будемо відзначати Новий рік. Звичайно, ж разом з дітьми прикрасимо нашу групу і поставимо ошатну ялинку. В цьому році в якості прикраси.

Майстер-клас «Різдвяний янгол»   Різдво Христове - одне з найбільших і улюблених свят, який супроводжується красивими народними традиціями і символами Майстер-клас «Різдвяний янгол» Різдво Христове - одне з найбільших і улюблених свят, який супроводжується красивими народними традиціями і символами. С.

Майстер-клас «Солом'яний ангел»   УНІЦІПАЛЬНОЕ БЮДЖЕТНА УСТАНОВА ДОДАТКОВОГО ОСВІТИ МУНІЦИПАЛЬНОГО ОСВІТИ Дінський район «БУДИНОК ТВОРЧОСТІ станиці Майстер-клас «Солом'яний ангел» УНІЦІПАЛЬНОЕ БЮДЖЕТНА УСТАНОВА ДОДАТКОВОГО ОСВІТИ МУНІЦИПАЛЬНОГО ОСВІТИ Дінський район «БУДИНОК ТВОРЧОСТІ станиці.

Виріб «Ангел»   Шановні колеги Виріб «Ангел» Шановні колеги! Ми з дітьми на цьому тижні згадували минуле свято Різдва. Я розповіла дітям про історію виникнення цього свята ,.

Різдвяна саморобка-сувенір «Ангел з небес» Різдвяна саморобка-сувенір «Ангел з небес». Покроковий майстер-клас. Зима продовжує малювати чарівні мережива, ми з хвилюванням зустріли довгоочікуваний Новий рік, а на підході велике свято Різдво.

Різдвяний янгол   Історія створення даного ангела виявилася досить цікавою Різдвяний янгол Історія створення даного ангела виявилася досить цікавою. У прідверіі Нового року 2017 і Різдва, ми з нашими хлопцями вирішили.

Різдвяний янгол Різдвяний янгол. Виріб з черепашок Ангел чистий, ангел світлий Він нам посланий до Різдва, І несе нам це свято Радість, щастя і мрію ... Щороку, готуючись до.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com