рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вибрати тональний крем, щоб приховати дефекти на обличчі?

У всі часи жінки прагнули бути чарівними і всіма способами намагалися приховати свої недоліки У всі часи жінки прагнули бути чарівними і всіма способами намагалися приховати свої недоліки. У Стародавній Греції, Єгипті та Римі дами користувалися крейдою, свинцевими білилами та іншими засобами , Щоб надати своєму обличчю привабливий колір. І це їм вдавалося зробити на «відмінно»!

Зараз жінки мають можливість маскувати свої недоліки тональним кремом. Це засіб добре захищає шкіру від впливу зовнішнього середовища, зокрема ультрафіолету і забруднень, спеки та переохолодження. Тональний крем покращує колір обличчя, приховує прищі і веснянки, а крім цього містить антиоксиданти, які пригнічують старіння.

Однак якщо маскують і декоративна косметика викликають алергію, то краще не експериментувати і зробити перманентний макіяж.

Тональний крем слід наносити кінчиками пальців, так як від тепла рук засіб добре розподіляється на обличчі. Рухи повинні бути м'які і колоподібні від центру до периферії.
Тональний крем слід наносити кінчиками пальців, так як від тепла рук засіб добре розподіляється на обличчі

Основа під макіяж складається з жиру, зволожуючою субстанції, пудри, поживних речовин і невеликих частинок - пігментів. У складі рідких засобів дуже мало жиру і багато пудри, тому їх рекомендується використовувати для комбінованої і жирної шкіри.

Після застосування особа стає гладким і шовковисто-матовим. Крему з більш густою консистенцією покривають шкіру щільним шаром і добре приховують всі недоліки шкіри . Такі засоби підходять для всіх типів шкіри обличчя.

Денний тональний крем збагачений пігментами і поживними добавками, добре згладжує всі нерівності і відрізняється легкою консистенцією. Такий засіб є оптимальним варіантом для жінок з рівним кольором обличчя.

Тональний крем-пудра містить багато частинок - пігментів, тому колір обличчя виходить ніжнішим Тональний крем-пудра містить багато частинок - пігментів, тому колір обличчя виходить ніжнішим. Часто виробники включають до складу різні антибактеріальні добавки, завдяки яким швидко гояться прищі і вугрі. Така основа буде оптимальною для вечірнього макіяжу, а укладання волосся гелем тільки доповнить образ.

Якщо на обличчі є суттєві дефекти, типу постакне, лікування в домашніх умовах яких непросто, то краще придбати густий живильний тональний крем. Завдяки високому вмісту жиру і вологи, він покриває шкіру щільним шаром і приховує всі шорсткості.

Можна використовувати стійкі засоби, які відмінно фіксуються на обличчі і тримаються не менше 12 годин. Наносити основу потрібно швидко і гранично рівним шаром, оскільки вона відразу застигає. Для того щоб приховати червоність , Використовують маскує засіб зеленого кольору, яке наноситься під тональний крем.


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com