рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Різниця у віці 10 років у подружжя

  1. Різниця у віці між подружжям по зороастрийскому календарем
  2. Вплив різниці у віці на відносини в сім'ї

Шлюби, укладені по любові, як правило, обіцяють бути довгими і щасливими, і з боку виглядають ідеально. Але ось проходить якийсь час, і в молодій сім'ї починають виникати перші непорозуміння. Згодом їх може стати більше, прірва між подружжям все ширше, а шлюб, який здавався таким казково-прекрасним, все більш хистким. В інших же родинах, навпаки, процес притирання проходить тихо і гладко, що виникають проблеми вирішуються мирно, відносини з роками тільки міцніють на заздрість злостивцям. На місце палкої закоханості приходить спокійне і міцне почуття, яке залишається з людьми на все життя. Чому ж в одних сім'ях шлюб з роками стає тільки краще, як старе вино, а в інших - доходить до розлучень і важких драм?

Чому ж в одних сім'ях шлюб з роками стає тільки краще, як старе вино, а в інших - доходить до розлучень і важких драм

ВАЖЛИВО ЗНАТИ! Паразити є у кожного в організмі і вони викликають безліч захворювань. Лікувати їх потрібно таким ... Читати далі >>>

Давайте подивимося, що говорить з цього приводу календар зороастрійців!

Різниця у віці між подружжям по зороастрийскому календарем

Виявляється, різниця у віці між подружжям впливає на їхнє життя, і навіть більше ніж нам здається! Отже, трохи теорії. Рік по зороастрийскому календарем починається тоді, коли Сонце вступає в зодіакального Овна - 21 березня. Саме ця дата і є нашою відправною точкою. Наприклад, дата народження чоловіка - 15 лютий 1970 року народження, а дружини - 15 червень 1973 року. Якщо вважати на нашу сучасним календарем, то різниця в їхньому віці буде 3 роки і 4 місяці.

Але згідно з календарем зороастрійців, 15 лютого 1970 року - це все ще 15 лютого 1969, а тому різниця в віці у подружжя збільшується до 4 років і 4 місяців. Це число можна округлити до 4 років, якщо воно трохи менше 3 місяців, або до 5 років, в разі, якщо воно трохи більше 3 місяців. Отже, різниця у віці в 1 рік і 4 місяці округляється до 2 років.

Єдині, на кого не поширюється зороастрийский календар, це люди, народжені з 16 по 20 березня будь-якого року.

Вплив різниці у віці на відносини в сім'ї

  • Шлюб, де обоє - ровесники, згідно зороастрийскому календарем, може бути досить міцним: люди в такій парі активно прагнуть до саморозвитку і ставлять собі на життя схожі цілі. Однак слід пам'ятати, що у такої пари проблеми теж будуть схожими, і якщо кожен потягне ковдру на себе, вирішувати їх буде складніше.
  • У сім'ях, де вікова різниця 3-9 місяців, життя буде тихою і стабільною, без екстриму. Чекати один від одного якихось несподіванок не доведеться. Тому, якщо обидва в такій парі - врівноважені і консервативні люди, то цей шлюб обіцяє бути щасливим і стабільним.
  • При вікової різниці від 9-15 місяців сімейна пара має всі шанси на створення міцної, матеріально-благополучної сім'ї. Особисті відносини в такій сім'ї будуть спиратися на відносини ділові, і обидва члени сім'ї прекрасно розуміти і доповнювати один одного.
  • При вікової різниці в 2 роки людей будуть пов'язувати спільні духовні інтереси, але такій парі протипоказаний будь-який спільний бізнес - він неодмінно зазнає краху і це призведе до конфліктів.
  • Різниця у віці в 3 роки хороша для людей, що живуть за принципом «і вічний бій, спокій нам тільки сниться". Це шлюб-змагання, шлюб-боротьба, шлюб-суперництво. Спокійного і романтично-налаштованому людині в такому шлюбі буде непросто.
  • 4 роки - ідеальний вік! Про такий шлюб за старих часів складали пісні і легенди, коли обидва «жили разом довго і щасливо і померли в один день". Міцна любов, розуміння, підтримка - ось основи цього союзу.
  • Вікова різниця в 5 років. Згідно з календарем зороастрійців, люди з такою різницею у віці зустрічаються не просто так, і все в їхньому житті не випадково, їх веде доля. Цей шлюб, як правило, триває все життя, однак люди в ньому можуть бути разом, як в радості й здоров'ї, так і в хвороби і в горі - все залежить лише від них.
  • 6-річна різниця не вважається благополучною ні з якої точки зору. Сім'ю, де у подружжя така різниця в віці, чекають безліч неприємностей: чужа заздрість, наклепи, руйнівні плітки - з усіх боків хтось буде намагатися зруйнувати цей союз. Але якщо ви за вдачею - борець, і вам не вистачає адреналіну - це для вас!
  • Різниця у віці в 7 років допоможе зробити шлюб щасливим, якщо у подружжя збігаються духовні інтереси. Таким чином, вони зможуть прожити все життя пізнаючи один одного і не втрачаючи взаємного інтересу.
  • Шлюби, де чоловік і жінка мають різницю в 8 років, обіцяють бути, в цілому, щасливими. Ці двоє будуть доповнювати один одного, як дві половинки одного цілого.
  • 9 років - одна з найскладніших різниць у віці. Людям в такому шлюбі потрібно приготуватися до постійного стороннього втручання в їх життя і пильній увазі чужих людей. Але якщо ви досить любите друг-друга, щоб протистояти всім зовнішнім нападками, тоді вам нема чого боятися, разом ви - незламна сила.
  • 10 років - хороша вікова різниця. Люди в такій сім'ї дивляться не один на одного, а в одну сторону, і йдуть одним шляхом. Конфлікти на їх шляху практично не виникають, тому що в такій парі відсутній елемент суперництва.
  • Різниця між подружжям в 11 років - це постійний вогнище пристрастей! Від любові до ненависті, і знову до любові, і так все життя! Добре, якщо такі відносини зможуть видержпть обоє. Якщо ж один з них втомиться кидатися з крайності в крайність, то розлучення, на жаль, неминучий. Втім, немає ніякої гарантії, що нарізно людям не стане нудно і через деякий час вони не повернуться на круги своя ...
  • 12 років - люди з такою різницею занадто не підходять один одному. Вони постійно перебувають у протиріччях, і кожен раз знаходять, до чого причепитися у партнера. Ні про яке взаємній повазі і стабільності тут мови не йде.
  • 13 не даром зветься «чортовою дюжиною". Різниця у віці в 13 років може стати нелегким випробуванням для обох. Взаємодія подружжя може бути як руйнують, як і творить для обох. Якщо один з подружжя слабкий духом, другий зможе вити з нього мотузки.
  • Різниця в 14 років допоможе створити союз, заснований на взаємній романтичної закоханості. Подружжя в такому сюзе готові вловлювати і вгадувати найменші бажання один одного, головне, щоб процес вгадування не завів не в ту сторону, інакше можу початися непорозуміння.
  • 15-річна різниця у віці - запорука щасливого стабільного шлюбу. Якщо обоє з подружжя готові підтримувати починання один-одного, то їх союзу ніщо не зможе нашкодити. Однак, якщо обидва почнуть діяти в розбрід, шлюб буде дуже важко врятувати.
  • Різниця в 16 років допомагає створити міцний союз, в якому на зміну закоханості прийдуть взаємна повага і розуміння. Люди в такому шлюбі прекрасно підходять один одному, і з віком все більш повноцінно доповнюють один одного.
  • Подружжя з різницею в 17 років мають всі шанси прожити довге і щасливе життя, якщо старший в тандемі прийме на себе роль головного і провідного. Якщо такий шлюб, заснований на духовній спільності, підкріплюється ще й спільним бізнесом - пара буде насичений все життя.
  • 18-річна різниця - невдала. Люди в такому шлюбі рідко бувають щасливі. Їх духовні інтереси дуже різняться, і вони не можуть спільно протистояти втручанням недоброзичливців із зовні. Однак, якщо така сім'я благополучна фінансово, то шанс прожити пліч-о-пліч у пари все ж є.

Ось таким чином за допомогою календаря зороастрійців ви можете скласти загальні відомості про ваш шлюб. Звичайно, календар не дає конкретних рекомендацій, і вже тим більше, не ставить заборон. Але знаючи загальні тенденції розвитку подій, можна постаратися уникнути деяких підступів, які очікують вас в шлюбі. Недарма кажуть, що хто попереджений, той озброєний. А озброїтися в даному випадку слід - адже мова йде про збереження вашого щастя, а воно, повірте, того варта!

Радимо також почитати статтю: назва весілля після 5 років шлюбу , і як закохати чоловіка риби .

Чому ж в одних сім'ях шлюб з роками стає тільки краще, як старе вино, а в інших - доходить до розлучень і важких драм?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com