рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рання сивина: причини появи і технології фарбування в домашніх умовах

  1. генетика
  2. Гормональні зміни і різні захворювання організму
  3. Незбалансоване харчування і дієти
  4. Брак в організмі вітамінів і мікроелементів
  5. Способи фарбування сивини
  6. Тонування
  7. блондування
  8. брондірованіе
  9. Фарбування хною і басмою
  10. Маскування сивини за допомогою фарб для волосся
  11. Для жінок
  12. Для сильної половини людства WMarket рекомендує

Поява сивого волосся у молоді, переважно до 25 років, - це аж ніяк не модна тенденція ХІХ століття. Однак все частіше на вулицях мегаполісів і невеликих міст можна зустріти безліч дівчат і хлопців, волосяний покрив яких на третину складається з сивини. Що є причиною появи цієї недуги у людей цієї вікової категорії, і як можна його усунути, не вдаючись до дорогих процедур і допомоги фахівців?

Причини появи сивого волосся у молоді

Рання сивина може з'явитися з різних причин, які часто ніяк не пов'язані з біологічним віком людини. Сивина в юнацтві виникає внаслідок негативного впливу несприятливих факторів на організм людини. Вчені стверджують, що за останні 20-30 років сивина помітно «помолодшала», і багато хлопців і дівчата у віці 20-25 років вже мають близько 55% сивого волосся.

Сучасний ритм життя з безліччю стресових ситуацій, в які буквально занурені і чоловіки, і жінки, згубно впливає на організм в цілому. На ряду з більш серйозними проблемами здоров'я людини сивина здається практично непомітною, проте саме вона може сигналізувати про «неполадки» і «виході з ладу» певних органів.

генетика

Організм кожної з нас наділений своєрідним «таймером», який в певні життєві моменти запускає в ньому вікові зміни. Цей своєрідний механізм є так званим «подарунком» від батьків. Якщо ваш батько або мати зіткнулися з сивиною в підлітковому або юнацькому віці, не дивуйтеся появи у себе сірих волосків в ранньому періоді.

За окрас нашого волосяного покриву відповідає пігмент меланін, що виробляється клітинами меланоцитами. У певний період життя кожної людини вони припиняють його виробляти, внаслідок чого волосяний стрижень заповнюють бульбашки повітря, і локони набувають сірого відтінку. Практика показує, що цей процес абсолютно не залежить від віку людини або різних процедур з волоссям, оскільки найчастіше саме генетика грає тут вирішальну роль.

Практика показує, що цей процес абсолютно не залежить від віку людини або різних процедур з волоссям, оскільки найчастіше саме генетика грає тут вирішальну роль

Стрес, стрес і ще раз стрес ...

Якщо ваш життєвий ритм супроводжується щоденними стресовими ситуаціями - поява сивого волосся не змусить себе чекати. Сучасна молодь прагне отримати все і відразу, забуваючи про те, що в сліпій гонитві за бажаннями можна втратити себе. Коли сварки в родині, з колегами по роботі чи навчанні, критика начальника або батьків стають буденністю, підривається нервова система, внаслідок чого людина знаходиться в стані хронічного стресу. Вчені давно визначили, що в стресових ситуаціях кількість стовбурових клітин значно зменшується, а вироблення гормону кортизолу, який скорочує кількість меланіну в волосяному покриві, збільшується, що і призводить до сивині.

Виходячи з написаного, виникає питання: чому сивина жевріє, коли людина впорався зі стресом? І відповідь тут однозначна. Коли чоловік або жінка виходить зі стресової ситуації, вироблення стовбурових клітин у волосяних фолікулах приходить в норму і знову запускається процес синтезу меланіну, однак вироблення цього пігменту відбувається настільки повільно, що утворилися порожнечі не встигають їм заповнюватися.

Гормональні зміни і різні захворювання організму

Серйозні гормональні зміни організму часто призводять до передчасної зупинки вироблення організмом меланіну. Найчастіше з цим стикаються молоді дівчата, які страждають від гормональної дисфункції. Захворювання ендокринної системи - ще одна можлива причина ранньої сивини.

Гіперфункція щитовидної залози посилює дію виділяються нею гормонів, внаслідок чого волосся стає менш пігментованими. Рання сивина може також з'явитися при нейрофіброматозі, вітіліго, захворюваннях шлунково-кишкового тракту і печінки, в результаті чого порушується природний процес засвоєння і розщеплення організмом поживних речовин.

Незбалансоване харчування і дієти

Схуднення, дієти, неправильний раціон - панацея сучасної молоді. Якщо хлопці не настільки сильно переймаються своїм тілом, то дівчата компенсують це подвійно. Однак мало хто замислюється, що незбалансовані харчування або дієти можуть привести до серйозних проблем з волоссям, зокрема до їхнього випадання або появи сивини. Якщо ви ставитеся до ряду прихильників безбілкових дієт або ваш основний раціон складає вулична їжа швидкого приготування - не панікуйте, коли у віці 20-23 років ваше волосся придбають сіруватий відтінок.

Білок - важливий будівельний матеріал волоса. У його складі міститься амінокислота тирозин, яка сприяє виробленню меланіну. Низький вміст в організмі людини білка знижує активність меланоцитів і призводить до появи сивини.

Брак в організмі вітамінів і мікроелементів

Цей фактор безпосередньо пов'язаний з попереднім пунктом. Дефіцит в організмі вітамінів А, В, С, цинку, міді, кальцію і заліза порушує природне функціонування меланоцінов і нерідко призводить до випадання волосся. Фахівці рекомендують в достатній кількості вживати в їжу молочні та м'ясні продукти, бобові та злакові, а також рибу, яйця, яблука, морква і чорний хліб, щоб уникнути настільки раннього появи сивини.

З чого починається сивина?

Умовної нормою вважається, якщо одиничні сиве волосся з'являються після 30 років. Вони малопомітні і практично не виділяються із загальної маси природно пігментованих волосся. Однак з кожним роком все більше людей до 30 років спостерігають на своєму волосяному покриві поява сивого ділянок. Як вони проявляються?

Як правило, першою сивіє зона скронь, однак недолік меланіну може зрідка спостерігатися по всьому волосяному покриву. Далі сивина поширюється на передню частини голови, і в наслідку вона охоплює весь волосяний покрив.

Якщо дані зміни природного кольору локонів застали вас в підлітковому або юнацькому віці - це явний сигнал про те, що пора приймати крайні заходи.

Способи фарбування сивини

Історія пам'ятає, коли дами, щоб приховати ранню сивину, носили перуки. На щастя, ми живемо не в ХVIII столітті, і сьогодні існує достатня кількість способів, які дозволяють усунути попелястий колір пасом. Більшість процедур можна виконувати в домашніх умовах, не вдаючись до допомоги професіоналів.

Тонування

Багато фахівців сходяться на думці, що така процедура, як тонування є одним з найефективніших способів боротьби з сивиною на ранніх етапах її виникнення. Переваги даної методики в тому, що в процесі роботи використовується нестійка фарба, яка надає ефект тільки на зовнішньому шарі волоса, абсолютно не проникаючи в його структуру. Завдяки цьому тонування не пошкоджує структуру пасом, додаючи їм неперевершений блиск і сяйво.

блондування

Дана методика базується на освітленні локонів на кілька тонів. Блондування, як і тонування, рекомендують виконувати на перших стадіях появи сивини. Найчастіше на цю процедуру вирішуються володарки світлого волосся.

брондірованіе

Ця процедура більше відома як омбре - плавний і слабо виразів перехід між різними тонами. Виконуючи брондірованіе в домашніх умовах, слід враховувати те, що сивину потрібно маскувати шляхом поєднання коричневих і світлих пастельних відтінків.

Фарбування хною і басмою

Як правило, найбільш щадними є рослинні фарби - хна і басма. Хна надає волоссю рудуватий відтінок, а басма робить пасма набагато темніше природного відтінку. Перше фарбування хною або басмою може розчарувати, однак після другої процедури ви гарантовано отримаєте бажаний результат.

Маскування сивини за допомогою фарб для волосся

Даний метод найбільш ефективний і надійний з усіх вищепредставленими. По-перше, позбавлення від сивини за допомогою фарби для волосся є стовідсотковою гарантією зафарбовування сірих пасом з першого разу. По-друге, фарбування не вимагає регулярного виконання, тоді як ефект тонування необхідно освіжати раз в два тижні. Перукарі настійно рекомендують вкрай обережно підходити до вибору кольору і відтінку фарби для волосся. Не слід фарбувати волосся в темні і вогненні тону, оскільки з часом відросло сиве коріння будуть істотно виділятися на тлі темних пасом.

PS При купівлі будь-якого засобу для зафарбовування сивини уважно читайте інструкцію, там повинно бути вказано, що воно призначене для зафарбовування сивини.

Кращі помічники при фарбуванні сивого пасом

Якщо проблема сивини торкнулася вас в такому ранньому віці, Wmarket знає, як це можна вирішити. Ми зібрали широкий асортимент професійних засобів для фарбування, тонування і блондирования волосся, які можна використовувати в домашніх умовах. Давайте ознайомимося з основними з них.

Для жінок

Крем-фарба Lisap LK Creamcolor Anti-Age - це продукція італійського виробництва, яка покриває сивину будь-якої складності, має низький вміст аміаку, а також не вимивається при регулярному догляді за волоссям. Ми представили велику кількість квітів і відтінків крем-фарб Lisap LK Creamcolor Anti-Age, щоб кожна жінка змогла підібрати для себе підходящий варіант.

Бальзам Lisap Easy C-Gloss призначений для тонування волосся в салонних або домашніх умовах. Засіб надійно захищає пасма від негативного впливу навколишнього середовища, а також зберігає блиск і інтенсивність пігменту.

Стійка крем-фарба Estel De Luxe Silver - це надійна гарантія боротьби з сивиною вже після першого фарбування. Засіб не викликає роздратування шкірного покриву, легко наноситься, швидко змивається, а також максимально зафарбовує сивину і проявляє високу стійкість до водних процедур і стайлінгу.

Натуральна хна для волосся Color Mate - це набагато більше, ніж просто засіб для зафарбовування сивини. Хна є повноцінною лікувальної терапією ламких і посічених волосся. Її унікальні властивості стовідсоткового зафарбовування сивини вже оцінили багато жінок по всьому світу.

Фарба для волосся Matrix Socolor Beauty D-Age протягом багатьох років є лідером серед засобів для фарбування сивини. Фарби для волосся Matrix використовуються в кращих салонах краси світу, а їх ефективність підтвердить кожен, хто знає толк в професійній косметиці. Продукція американського бренду прекрасно зафарбовує сивину і надовго зберігає свій стійкий колір.

Фарба Revlon professional High Coverage іспанського виробництва ретельно фарбує кожен сивий волосок, не залишаючи сіро-білому пігменту жодного шансу. Особливість продукції даного бренду полягає в його натуральному складі, завдяки чому волосся виглядає здоровим і сяючими навіть після регулярного фарбування.

Набір Revlon Professional Equave Love Box Blonde для догляду за блондірованних волоссям дозволяє зберегти ефект зафарбовування сивини якомога довше. У комплект входять зволожуючий і живильний шампунь з кератином, який наситить ваші пасма корисними вітамінами і мінералами, а також кондиціонер, поліпшує розчісування й укладання блондірованних локонів. З даними набором ви забудете про ненависної сивині і будете довго насолоджуватися оновленим кольором волосся.

Для сильної половини людства WMarket рекомендує

Тонуючий гель торгової марки L'Oreal Professionnel , Що дозволяє замаскувати сивину всього за п'ять хвилин. Засіб не містить аміаку, тому не робить негативного впливу на шкіру і волосся. Ідеальний колірний перехід, якого вам вдасться досягти вже після першого використання цього тонуючого гелю, буде прекрасно гармоніювати зі стильним, але в той же час строгим чоловічим чином.

Камуфлирующий гель Tico італійського виробництва, завдяки якому сивина не просто стає малопомітною, але і відсутня чітка межа при отрастании волосся. Гель має приємний аромат і легку текстуру, що дозволяє його легко розподілити по всьому волосяному покриву.

Що є причиною появи цієї недуги у людей цієї вікової категорії, і як можна його усунути, не вдаючись до дорогих процедур і допомоги фахівців?
Виходячи з написаного, виникає питання: чому сивина жевріє, коли людина впорався зі стресом?
З чого починається сивина?
Як вони проявляються?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com