рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Криза середнього віку - чарівний пендель в нове життя

У 38 років я пішла з дому. До тата. Залишивши двох дітей з чоловіком. Якби я не пішла, я б кого-небудь вбила. Швидше за все, Дімку, сина. Йому йшов тринадцятий рік, і він був нестерпний.

Йому йшов тринадцятий рік, і він був нестерпний

У мене абсолютно не було з ним контакту, і це мене бентежило до такої міри, що я втрачала здатність рухатися по життю. Я робила все правильно, як моя мама. Я його годувала-поїла-одягала-дбала. А він мене не бачив, не чув, не їв моїх прекрасних м'ясних страв, не вдягав випраний і поглаженное мною одяг, а ходив весь брудний і пом'ятий, ганьбив мене, не давав мені до себе доторкнутися і навіть не розмовляв зі мною. Його кімната була завалена речами, речі припадали пилом, він по ним ходив.

Мені здавалося, цей хаос створювався спеціально, щоб я навіть не могла ступити за його поріг. Так він мене заперечував. Я для нього була ніхто. Навіть гірше. Я для нього була зразком того, ким він не хотів би стати ні за що на світі. Він називав мене нехорошими словами - роботом, божевільної на грошах і навіть трупоедкой (бо я їла м'ясо). Все, чим я пишалася, все, що я вважала своїми досягненнями - моє МГІМОшної освіту, чотири мови, керівну посаду і високу зарплату - все це він стирав в пил своїм засудженням і запереченням. Я як мати і як особистість не мала для нього ніякої цінності.

І чоловік на це ніяк не реагував, не захищав мене. Я була у нестямі від образи і обурення. Я б убила спочатку Дімку, а потім чоловіка. Я була втрачена і деморалізована. У мене не було ніяких важелів впливу і контролю. Я не справлялася зі своїми нестерпними почуттями і самоусунувся себе як самий небезпечний і непередбачуваний (до того ж нікому не потрібний) елемент системи - втекла до тата. Повний життєвого фіаско.

Я описала свою ситуацію як приклад того, як зазвичай починається криза середнього віку:

- Перед вами постає важливе завдання, яке не вирішується жодним з відомих вам способів. Не вирішивши її, ви не можете рухатися далі. Звичний спосіб життя спочатку стає некомфортним, вимагає все більших вкладень енергії, а потім і зовсім неможливим. Колишні навички перестають працювати, а нових навичок немає.

- У вашому житті трапляється подія, що викликає сильне емоційне потрясіння: велика втрата - майна або близьких людей, серйозне захворювання, неймовірний форс-мажор, що руйнує ваші добре побудованим плани;

- Різко змінюється найближче оточення: хтось із дуже важливих для вас людей йде, а хтось приходить.

У тата я прожила чотири довгих дня. Я багато думала. І зрозуміла, що мій син прав. Я дійсно нічого не стою. Хто я в свої 38 років? Я зробила запаморочливу кар'єру? Я створила якийсь шедевр? Я щаслива як жінка в сім'ї та відносинах? Я хоча б просто отримую задоволення від життя? Ні.

У молодості я відмовилася від своєї мрії стати художником. Мама залякала мене тим, що "все художники жебраки і п'яниці". Мені, на її думку, потрібна була грошова професія. Я поступила в МДІМВ і стала економістом-міжнародником. До моменту своєї втечі з родини я 14 років пропрацювала в аудиті. Спочатку у великій міжнародній фірмі. Працювати там було тяжко. Ненормований робочий день. Вбивчі для мене, Хаотика і ірраціонал, дедлайни. А саме нестерпне - корпоративна культура, в якій стерта індивідуальність, людина оцінюється тільки з економічного результату. "Чи не шмогла". Відпрацювавши 6 років через "не можу" і "не хочу", пішла у вільне плавання. Спочатку просто індивідуальним аудитором, а потім і свою невелику компанію створила зі штатом в п'ять чоловік. Стало простіше, я сама собі начальник, більше свободи. Хоча вже були помітні ознаки наближення економічної кризи. Через рік моя фірма розориться.

Отже, в 38 років я звела свій життєвий баланс. Все життя я впахівала, як тато Карло, і нічого не заробила. Ні великої квартири, ні дачі, ні навіть машини. У сім'ї я як Попелюшка, остання людина - мене не люблять і не поважають, я нікому не потрібна. Талантів багато, але все зариті в землю. Жодної мрії не реалізувала. Активи прагнуть до нуля. Подивимося на пасиви: втома, депресія, болячки, борги. Баланс виходить негативний. Є від чого впасти у відчай.

Навряд чи ваш емоційний і фізичний стан коли-небудь було або буде гірше, ніж на початку кризи середини життя:

- Ви смертельно втомилися, у вас мало енергії.

- У вас глибокі усвідомлення про своє життя, в основному, дуже сумні. Ви розчаровані. Чи вважаєте себе невдахою.

- У вас дивне новий стан, тілесні відчуття, думки. Раптом повертаються колишні так і нереалізовані мрії. Щось, поки не оформилася, поселяється у вас в душі, ворушиться і проситься назовні, а ви не розумієте, що це і в якій формі це матеріалізувати. Вам хочеться все старе кинути, і щось нове почати. Але ви не можете зважитися ні на те, ні на інше.

- Ви розгублені і не знаєте, куди рухатися далі. Ви в тривожному, нестійкому, як ніби підвішеному Cостояние. Ви відчуваєте себе іграшкою долі.

Доля грає людиною, а людина грає на трубі

В якомусь сенсі світ дійсно грає з вами. Ви дивилися фільм "Догма"? Ви довго були не в злагоді зі своїми глибинними цінностями і не реалізовували свій власний життєвий план. Тому, незважаючи на те, наскільки ви успішні, реалізовані і багаті з точки зору соціуму, світ, втомлений посилати вам тонкі знаки і сигнали, дає вам чарівний пендель, не помітити який неможливо. Він припер вас до стінки, змусив подивитися правді життя в очі, затягує вас в свою трансформаційну м'ясорубку, і вам тепер вибирати - жити в новій справжньої ідентичності або померти остаточно в старій.

А ще мене мучили сновидіння. Мені снилося, що я горбата карлиця, яка заробляє на життя прасуванням ділових костюмів багатим бізнесменам. Одного разу карлиця свого найважливішого клієнта вбила ...

Велика частина історій дауншіфтерства трапляються саме в період кризи середини життя. Людина розчаровується в соціальних і матеріальних цінностях, кидає гарну посаду, а іноді і сім'ю, і їде жити в сільську глушину, до теплого моря, в ліс, в печеру, подалі від міського шуму і суєти. До цього періоду також відносяться численні історії кардинальної зміни професії. І, що характерно, стара професія, як правило, грошова і пов'язана з бізнесом, а нова професія пов'язана з творчістю і часто зовсім грошова. Відбувається переоцінка ж

Хто я в свої 38 років?
Я зробила запаморочливу кар'єру?
Я створила якийсь шедевр?
Я щаслива як жінка в сім'ї та відносинах?
Я хоча б просто отримую задоволення від життя?
Ви дивилися фільм "Догма"?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com