рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Маски для обличчя від вугрів, прищів, чорних крапок і акне

  1. Чого чекати від маски для обличчя від прищів і вугрів?
  2. Маска на основі білка від чорних крапок і вугрів
  3. Маска проти прищів на основі огірка
  4. Маска від прищів з настою лікарських трав
  5. Маска від запалення і прищів з косметичної глини
  6. Професійні маски від прищів
  7. Маски з олій проти прищів

Всупереч досить поширеній помилці, прищі і вугрі - виникають не тільки у підлітків, які перебувають на етапі статевого дозрівання, а й у дорослих давно сформувалися людей. Саме вони - джерела комплексів, невдоволення своєю зовнішністю, невпевненості і дискомфорту. Однак в більшості випадків вони лише видима складова проблеми. Утворюючись на ніжній шкірі, вони є джерелами інфекції, яка потрапляє в кров. Видавлювання - поширений метод позбавлення від прищів призводить до іншої проблеми - поява шрамів і рубців, які залишаються на все життя.

Видавлювання - поширений метод позбавлення від прищів призводить до іншої проблеми - поява шрамів і рубців, які залишаються на все життя

На щастя, проблема не така страшна і вирішувана за допомогою звичайних, відомих всім коштів. Але за однієї умови - треба налаштуватися на тривалу роботу на своїм обличчям, до останнього, навіть незначного прищика!

Ми підготувала для вас кращі рецепти масок для обличчя від прищів і вугрів, які допоможуть вам у відносно короткі терміни повністю позбутися від них. До того ж, вони не тільки очищають, але і живлять шкіру, зволожують її, нейтралізують запалення, і можуть бути використані для нормальної, жирної, сухої шкіри обличчя. А найголовніше - коштують вони сущі дрібниці.

Чого чекати від маски для обличчя від прищів і вугрів?

Прості та дієві очищаючі маски живлять, заспокоюють і відновлюють пошкоджену шкіру. У деяких випадках, про них ми напишемо трохи нижче, результат помітний вже після першого застосування: шкіри стає гладкою, м'якою, скорочуються вогнища запалень, скорочуються пори, зникає характерний сальний блиск.

Однак для того щоб домогтися вищеописаного результату маски для обличчя від прищів необхідно робити постійно - тільки так ви досягнете бажаного ефекту. Нижче ми наведемо рецепти масок, які відрізняються за складом і дії на різні тип шкіри (комбінована, жирна, суха). Перш ніж наносити маску - очистіть обличчя .

Багато рекомендують використовувати проти прищів спирт і питну соду. Не зловживайте ні тим, ні іншим. Безумовно, вони здатні частково вирішити проблему. Однак спирт і сода пересушують шкіру, а суха шкіра схильна до швидкого старіння. Краще використовувати соляні розчини або практикувати умивання слабким розчином морської солі - така проста процедура надає вражаючий ефект.

Запам'ятайте, шкіру треба лікувати, а не калічити!

Маска на основі білка від чорних крапок і вугрів

Білкова маска - безпрограшний варіант для вугруватої проблемної шкіри. Вона прекрасно справляється з вуграми, прищами, істотно звужує пори і відбілює шкіру.

За цим рецептом вам знадобиться один білок і одна чайна ложка лимонного соку. Змішайте і злегка збийте білок з соком і наносите отриману піну на проблемну шкіру. Наносите її в 4 етапи, з інтервалом - 5-7 хвилин, тобто так, щоб попередній шар злегка посох і стягнув шкіру. По закінченню процедури (а вам знадобиться 20-30 хвилин) акуратно змийте маску теплою водою.

Примітка: якщо у вас алергія на яйця - відмовтеся від білкової маски проти прищів і практикуйте інші рецепти.

Білкова маска допомагає з першого разу - вона буквально перетворює особа: чорні точки зникають, пори звужуються, осередки запалень значно скорочуються, а червоні плями стають світлішими. До речі, така маска підійде і в тому випадку, якщо ваша шкіра схильна до пігментації.

Маска проти прищів на основі огірка

Користь огірка для обличчя - безперечна. Маска на основі огірка підходить для будь-якої шкіри, справляючись з висипом вугрів, прищами, акне, запалень. Більш того, вона не тільки очищає, але і зволожує, живить шкіру. Маску можна робити різними способами - виберете підходящий.

Для позбавлення від прищів натріть на тертці огірок середніх розмірів і залийте його двома склянками окропу. Після чого масу треба остудити і процідити, що залишилася кашку нанесіть на обличчя хвилин на 20.

За іншим рецептом кашку не слід заливати окропом - досить просто нанести її на обличчя. Якщо у вас жирна, вугрувата шкіри - перед нанесенням додайте до кашки пів чайної ложки питної соди, перемішайте і тільки після цього наносите.

Як би ви не готували маску, пам'ятайте, що використовувати можна тільки свежеприготовленную суміш. Огірок, який постояв кілька годин - втрачає частину своїх властивостей.

При постійній застосування такого нехитрого рецепту - шкіра стане практично ідеальною. Ви позбудетеся від чорних крапок і прищів, і зможете пишатися своєю здоровою пахучою шкірою.

Маска від прищів з настою лікарських трав

Ідеальний засіб для тих, у кого жирна шкіра з посиленим саловиделеніем. Приготуйте відвар трав по 1 чайній ложці квітів ромашки, календули, череди, чистотілу на 1 склянку води. Залийте сухоцвіт окропом, потім на водяній бані, зніміть з вогню, остудіть, процідіть. В результаті має вийти теплий відвар. Промокніть в нього марлеву серветку і накладіть її на обличчя на 15-20 хвилин (час від часу можна знімати серветку, щоб промокнути її в теплий розчин).

До речі, розчин календули на спирту можна купити в аптеці. В цьому випадку необхідно приготувати відвар тільки з ромашки, череди і чистотілу (за рецептом, описаного вище) і в нього додайте 1 столову ложку настоянки календули. Результат буде навіть краще: що міститься в настоянці спирт злегка підсушить шкіру.

Маска від запалення і прищів з косметичної глини

Глина - одне з небагатьох косметичних засобів, яке підходить на всі випадки життя. Для скорочення почервоніння, звуження пору, позбавлення від запалень і прищів найкраще підходить блакитна і чорна глина.

Рецепт з блакитною глиною такий: візьміть чайну ложечку (без гірки) блакитної глини і додайте в неї 4-5 крапель яблучного оцту і трохи теплої кип'яченої води. У результаті повинна вийти рідка кашка. Нанесіть маску на шкіру обличчя на 10-15 хвилин, після чого - змивайте.

В результаті: шкіра буквально пахне, пори стягнуті, запалення помітно скорочені.

Якщо ви вирішили скористатися чорною глиною (до речі, вона підходить для всіх типів шкіри), зробіть маску наступним чином. Приготуйте відвар з квіток ромашки з розрахунку: 1 столова ложка на 0,5 склянки окропу (точно так само як було описано вище в рецепті з календулою), остудіть його і додайте в нього чорну глину. Повинна вийти однорідна відносно густа маса. Нанесіть маску на обличчя на 10-15 хвилин, після чого - змивайте. До речі, в цей рецепт можна додати 2-3 краплі ефірного масла м'яти перцевої - вона відмінно тонізує шкіру.

Рецепт з чорної глини дуже ефективний. У самій глині ​​міститься безліч натуральних компонентів і мінералів (кварц, магній, залізо, калій, стронцій), вони прекрасно очищають шкіру від забруднень, виводять токсини, звужують і очищають пори особи.

Професійні маски від прищів

Рецепти, рекомендовані косметологами, прості й ефективні. Професійними масками для обличчя від прищів і вугрів вважаються альгінатние і з аспірином. Нижче ми докладніше опишемо, як їх робити.

Рецепти з ацетилсаліциловою кислотою

Маска для обличчя з аспірином підходить для всіх типів проблемної шкіри. Єдиним обмеженням є частота їх застосування - не частіше 2-3 разів на тиждень. Якщо шкіра нормальна, то змішайте 1 столову ложку кефіру або йогурту з 3 стовченими в порошок таблетками аспірину. Отриману кашку нанесіть на обличчя на 20 хвилин, після чого - змивайте.

Переваги такої маски полягає в тому, що запалення пройдуть вже після першого разу.

Якщо шкіра дуже збуджена, прищі, перетворившись в розсадники інфекції, величезні і потворні - пора діяти жорстко, але обачно. Візьміть кілька таблеток ацетилсаліцилової кислоти, гарненько потовчіть їх і додайте небагато теплої води (зовсім трохи). У результаті повинна вийти біла кашка. Нанесіть її тільки на проблемні зони - місця скупчення прищів і червоні зони. Залиште суміш на 15 хвилин. Потім змивайте.

Недолік такого засобу полягає в тому, що шкіра, крім очищення, має потребу в харчуванні. Тому ми рекомендуємо чергувати це засіб з зволожуючими і живильними масками для особи. Тоді як перевагою є той факт, що жоден засіб не дає такого молніесного ефекту, хіба що - хімічний пілінг, який практикують у косметичних салонах.

До речі, майте на увазі - ефект після аспірину помітний тільки через 3-4 години.

Рецепти з альгінатних сумішами

Альгинати - хімічно-активні компоненти, що видобуваються з морських водоростей. Купити суміш для альгинатной маски можна в аптеці з тим, щоб зробити її в домашніх умовах.

Спектр застосування і переваги альгінатних масок - величезні. Вони підтягують, освіжають шкіру, звужують пори, стимулюють кровообіг, сприяють розсмоктуванню плям і слідів після прищів, нейтралізує почервоніння. Крім цього альгінатна маска має і відмінним омолоджуючий ефект.

Перш ніж використовувати альгинатную маску проти прищів, очистіть його, нанесіть на нього улюблене масло (наприклад, виноградних кісточок) або зволожуючий крем. Приготуйте маску завчасно, розвівши альганітную суміш з водою до однорідної, сметаноподібної консистенції. У неї ж можна додати морську сіль - вона помітно скоротить вогнища запалень і скоротить пори.

Отриману суміш нанесіть на шкіру обличчя по лицьових лініях (повністю виключіть міміку і розмови), залиште маску на 25-30 хвилин (в підсохлій вигляді маска буде нагадувати затверділу гуму), після чого знімайте - спритним, різким рухом знизу вгору - від підборіддя до чола .

Після маски на протязі 2 годин постарайтеся не виходити на вулицю. В результаті даху зникають, шкіра підтягнута і дуже м'яка. До речі, альганіти багаті олігоелементамі, вітамінами і мінеральними речовинами, які так багаті морські водорості відмінно живлять і насичують шкіру.

Маски з олій проти прищів

Яким би дивним це не здавалося, деякі масла надають вражаючий ефект на шкіру. При правильному застосуванні вони дадуть фору будь-якому косметичного засобу, і, не дивуйтеся, підходять навіть для жирної шкіри. Ми наведемо лише деякі найбільш ефективні масла, які відмінно справляються з прищами, перешкоджають їх повторному появі, а також нормалізують роботу сальних залоз. Отже.

Масло жожоба - нормалізує роботу сальних залоз, завдяки чому допомагає позбутися від прищів, комедонов, вугрів. При регулярному використанні - прищі повністю зникнуть, а секреція сальних залоз - нормалізується. Масло само по собі важке, тому їм можна змастити тільки прищ або лущиться ділянку шкіри. В інших же випадках розбавляйте його маслом виноградних кісточок, оливковою або персиковим в пропорції 1: 2. Таку суміш можна використовувати замість крему проти прищів.

Касторове масло також дуже ефективно проти прищів. З нього найкраще робити маску для цього змішайте 1 чайну ложку спирту (або настоянки календули на спирту) з 1 чайною ложкою касторки, додайте до них 1 білок, 1 таблетку подрібненої в порошок ацетилсаліцилової кислоти. Якщо шкіра схильна до пігментації - додайте в суміш 1 чайну ложку лимонного соку.

Отриману суміш наносите точно також як білкову маску проти прищів: в кілька етапів, з проміжками в 5-6 хвилин, тобто, після того як підсохне накладений раніше шар. Тривалість процедури - 20-30 хвилин. Змивайте маску теплою водою. Не використовуйте після неї крем або будь-яке інше засіб.

Повірте, така маска дає приголомшливий ефект, який помітний після першого застосування. Більш того, вона відмінно живить шкіру!

Кокосове масло - унікальне за своїм складом масло, про нього ми вже писали на сторінках нашого журналу. Його можна купити в аптеці, замовити в інтернет-магазині, зробити самостійно. Не важливо, де ви візьмете масло - важливий ефект, якого дозволяє домогтися маска.

Отже, візьміть 1 чайну ложку масла, 1 чайну ложку меду (якщо на нього немає алергії), 1 столову ложку соку алое-вера. Змішайте компоненти, нанесіть на очищену шкіру на 15-20 хвилин. Частково вона вбереться, а її залишки - змийте водою. Маска з кокосового масла і алое володіє приголомшливим ефектом - алое здатний активізувати колаген, а значить, вирівнювати поверхню шкіри, порізаною горбками, кокосове масло володіє відмінним протизапальну і протигрибковим дією, а мед містить джерело корисних компонентів, які так необхідні нашій шкірі.

Напевно, маска з кокосовим маслом проти прищів сподобається вашій шкірі!

Не впадайте у відчай, що не комплектуйте - від прищів можна позбутися. Не відкладайте маску на завтра, почніть доглядати за своєю шкірою вже сьогодні! Напевно у вас в холодильнику знайдеться яйце, лимон - для найпростішої маски! Дійте! Прийде день, коли ваше обличчя порадує вас ідеальним відображенням у дзеркалі.

Будьте красиві, Ваші Нотки Краси

Чого чекати від маски для обличчя від прищів і вугрів?
Чого чекати від маски для обличчя від прищів і вугрів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com