рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вечірні зачіски для короткого волосся

  1. грайливі кучерики
  2. чарівні хвилі
  3. вибуховою креатив
  4. хвилюючий обсяг

Багато жінок носять короткі стрижки, і кожен раз, коли намічається урочистий захід, ворожать яку б укладку зробити, щоб виглядати жіночно, стильно і незвично Багато жінок носять короткі стрижки, і кожен раз, коли намічається урочистий захід, ворожать яку б укладку зробити, щоб виглядати жіночно, стильно і незвично. Здавалося б, що такого можна придумати на волоссі невеликої довжини. Насправді укладок для коротких стрижок існує безліч. Головне правильно підібрати форму зачіски, враховуючи особливості особи. так:

  • для овального або витягнутого обличчя підійдуть пір'я або пасма, які прагнуть вгору;
  • для круглого особи навпроти необхідно візуально витягнути форму, тому локони потрібно подовжити і випрямити;
  • проблему високого чола легко вирішує чубчик, укладок для неї також існує чимало.

Навіть проста нехитра правильно підібрана зачіска зробить вас більш привабливим, в той час як складна красива укладання, невідповідна вам за формою особи, може зіпсувати весь образ.

Ми підібрали кілька варіантів зачісок для власниць коротких локонів популярних в 2017 році. Вибирайте і приходьте в салон краси «Марлен». Наші майстри втілять в життя будь-який образ.

грайливі кучерики

Милі кучерики виглядають дуже грайливо і сексуально на пасмах будь-якої довжини. Кудрі можуть бути різного розміру: від «дрібного біса» до великих локонів, що нагадують хвилі. Додадуть родзинку різні аксесуари - шпильки, обідки, квіти. Укладання ідеально підходить для молоденьких дівчат, її можна зробити на випускний або дружню вечірку.

чарівні хвилі

Укладання хвилями відмінно підходить для стрижок боб, каре, боб-каре, асиметрії Укладання хвилями відмінно підходить для стрижок боб, каре, боб-каре, асиметрії. Можна зробити ретро зачіску в стилі Мерилін Монро або попробавть більш сучасний варіант. Зірки Голлівуду - хороший приклад для наслідування. Варіантів хвиль на коротке волосся досить, так що не бійтеся експериментувати з образом, беріть приклад з відомих актрис.

вибуховою креатив

Для волосся супер короткої довжини і стрижок боб, каприз і гаврош підійде художній безлад. Нескладна, але приваблива укладання, приверне увагу оточуючих. Різноспрямовані локони-пір'я виглядають дуже ефектно. Досвідчений майстер зможе створити по-справжньому креативну зачіску навіть на ультракоротких волоссі.

хвилюючий обсяг

Об'ємні укладки на коротких стрижках підходять струнким дівчатам. Пишні локони завжди виграють перед гладкими зачісками і виглядають більш урочисто. Створити потрібний обсяг можна на будь-який короткій стрижці. Тільки пам'ятайте, що все добре в міру. Якщо ви від природи пампушка або маєте кругле обличчя, з такою укладанням потрібно бути дуже обережною. Прислухайтеся до порад майстра, він напевно підкаже, як вигідно підкреслити ваші достоїнства і приховати деякі особливості особи.

Використання стильних аксесуарів і колірних акцентів дозволяють створити унікальні неповторні образи. Пам'ятайте, що навіть коротке волосся дають сотні можливостей для найсміливіших і унікальних зачісок. Приходьте в салон краси «Марлен», мене, будьте привабливою!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com