рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Стильні зачіски: голлівудські локони знову в моді

Згадуючи 2012 рік, здається, кожна знаменитість позувала на червоних килимових доріжках тільки з укладанням "голлівудські локони", згадайте Гвен Стефані, чиєю незмінною зачіскою і дотеперь є S-хвиля. Правда, потім ретро локони поступово витіснила зачіска "ангелів" Victoria's Secret і все стали носити об'ємні шевелюри в стилі Bombshell. Але, як і все в світі моди, тренди минулого повертаються і цього літа селебріті, від Блейк Лайвлі до Бейонсе, роблять самі стильні зачіски, на подобі голлівудських хвиль 40-х років. Хочете знати, як зробити локони, тоді читайте далі.

Раніше, коли ця ретро-укладка тільки входила в моду, прийнято було робити гладкі, практично дзеркальні, локони. Холодна хвиля була популярна в 40-і роки, коли зірка Голлівуду Вероніка Лейк вперше продемонструвала укладку на екранах кіно. Всі красуні того часу бігали до стилістів і висиджували тривалі процедури, щоб домогтися подібної укладання. Жінки хотіли отримати зачіску як у актриси, яку прозвали "гра в хованки". Назва цілком обгрунтовано, адже частина волосся майже закриває собою одне око. Саме такий варіант вважається каноном для голлівудських локонів.

Читайте також:   Топ-3 зачіски на літо в стилі california-girls Читайте також: Топ-3 зачіски на літо в стилі california-girls

Стилістам в той час доводилося неабияк попітніти над такою укладанням, практично у кожного з них були свої "секретні" методи для того, щоб домогтися ретро-хвиль. Але нам з вами дуже пощастило: технічний прогрес забезпечив нас всіма необхідними засобами та інструментами, щоб ми могли зробити голлівудську укладку в домашніх умовах.

Як зробити локони в стилі голлівудської хвилі

Стилісти рекомендують робити таку укладку в кілька етапів і для кожного з них потрібен свій інструмент.

Крок 1. Завивка

На даному етапі вам знадобиться плойка середнього або великого діаметру і термозахисний масло для волосся.

Нанесіть масло на пасма, рівномірно розподіляючи по всій довжині. Розділіть волосся на три секції: верхню, ліву і праву. Пам'ятайте, що одна сторона повинна бути густіше і об'ємніше, тому для неї виділіть більше пасом. Починайте завивати локони, рухаючись від особи до потилиці. Важливий момент: завивати локони потрібно на одну сторону, краще у напрямку від обличчя.

Крок 2. Розпрямлення

Читайте також:   Догляд за локонами в 20, 30 років Читайте також: Догляд за локонами в 20, 30 років

На цьому етапі вам знадобиться вузька гребінець, плоска щітка для волосся і випрямляч (праску).

Після того, як ви завили всі три секції, укладіть волосся вузькою гребінцем в бічний проділ так, щоб частина волосся спадала на обличчя, майже закриваючи одне око. Потім візьміть плоску щітку для волосся і розчешіть локони, трохи послабляючи їх. Найкраще підставити під секцію волосся руку і тільки потім проводити щіткою по локонам.

Тепер візьміть випрямляч і пройдіться кілька разів по великим секціях волосся, щоб локони були блискучі і гладкі. Праскою ви можете контролювати, наскільки великі хвилі ви хочете отримати.

Крок 3. Фіксація

Читайте також:   6 способів носити зачіску Читайте також: 6 способів носити зачіску

Тепер зафіксуйте зачіску спреєм або лаком для волосся. Ту сторону, де пасом більше, спочатку потрібно зафіксувати знизу, щоб вона не стосувалася особи і волосся не вбирали макіяж і шкірний жир. Для цього підніміть кілька передніх пасом і покладіть їх трохи в сторону від особи. Притримуючи локони рукою, зафіксуйте їх лаком.

Так як сьогодні також в тренді об'ємні зачіски, можна трохи наїжачити волосся і нанести на корені трохи спрею або пудри для волосся, щоб надати локонам більше текстури.

Ось і все, нічого складного в модній укладанні немає. Голлівудські локони підходять під будь-яку форму обличчя і зробити їх можна як на каре, так і на довгому волоссі по пояс.

Використано фото depositphotos

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com