рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Недбалі локони на середні волосся своїми руками з фото

  1. Швидка укладання
  2. локони праскою
  3. Локони в формі шнура
  4. великі хвилі
  5. Кудрі-зигзаги
  6. легкі хвилі
  7. Локони в недбалому стилі

Легкі і недбалі хвилі - ось те, що так модно в цьому сезоні. Легкі і недбалі хвилі - ось те, що так модно в цьому сезоні Багато знаменитостей, для виходу в світ використовують саме цю укладку. Але і самі звичайні люди, у яких немає пари дюжин голлівудських стилістів, можуть з легкістю бути в тренді.

Чому ж ця зачіска так затребувана? Все просто, вона - унікальна. Саме ця укладка підійде як для повсякденних зборів, так і для виходу в світ. Чи не багато дівчат відразу вирішаться на коротку стрижку, тому, найчастіше вибирають середню довжину і освоюють кілька методів по створенню недбалих локонів.

Хвиляста, кучерява або пряма у вас зачіска - це не має значення, так як недбалі локони на середні волосся підійдуть для будь-якої структури.

Швидка укладання

Іноді, так хочеться створити на голові легку недбалість, а часу на прасування та інші засоби зовсім немає. У цьому нам допоможуть укладання, які можна зробити буквально за 15 хвилин.

Недбалі локони за допомогою гелю для укладання. Вам буде потрібно:

  • шампунь;
  • Гребінець;
  • Мус або гель для укладання;
  • Фен з насадкою дифузор.

Гарненько помийте голову шампунем або іншим засобом, що очищає. Коли волосся трохи висохнуть, нанесіть на них мус або гель для укладання спочатку на коріння, а потім розподіліть масу по всьому довжині. Гарненько помийте голову шампунем або іншим засобом, що очищає

Після, розчешіть в сторону їх зростання. Потім, скориставшись феном зі спеціальною насадкою, висушіть кучері, надаючи їм більшої недбалості і ефекту начісування.

Рекомендується, окрему увагу приділити пасмам близько особи, накручуючи їх так, як вам потрібно.

Ще одним варіантом цієї укладання є нанесення мусу ще на вологе волосся. Для цього, після розподілу коштів, нахиліть голову і висушіть її в такому стані, а потім просто розкидайте недбало локони на голові. Для закріплення такої зачіски обов'язково зафіксуйте все це лаком.

Так, за 15 хвилин ви отримаєте недбалі локони на середні волосся.

Недбалі локони за допомогою пари невидимок. Така зачіска підійде власницям пухнастих або злегка кучерявого волосся. Недбалі локони за допомогою пари невидимок

Вам буде потрібно:

  • шампунь;
  • Гребінець;
  • лак;
  • Невидимки.

Перед укладанням промийте волосся шампунем і висушіть без будь-яких засобів. Після, розподіліть копицю на кілька частин і м'яко розчешіть щіткою.

Потім, скрутіть їх в низький пучок і звільніть кілька пасом біля обличчя і шиї. Гарненько закріпіть зачіску за допомогою невидимок і збризніть її лаком.

При бажанні пасма, які ви витягли, можна злегка накрутити плойкою або праскою, для додання зачіски більшої ефектності.

локони праскою

Для всіх укладок з праскою вам буде потрібно:

Перш за все, вам варто підготуватися до укладання. Спочатку ретельно помийте голову, нанесіть на волосся живильну маску і дайте їм висохнути. Далі, нанесіть термозахист, для збереження життя вашим кучериками.

Головний аспект при укладанні праскою - на волоссі не повинно залишитися ні краплі вологи.

Напевно, одна з головних чинників при створенні цієї зачіски - це вибір режиму для прасування. Так, якщо у вас тонкі і пошкоджене волосся, то температура нагріву повинна бути невеликою, близько 100-150 градусів, якщо ж вони нормальні і злегка жорсткі, то крутитися варто при 160-200 градусах.

Також спосіб укладання залежить від того, які локони ви хочете.

Локони в формі шнура

Зберіть верхній шар на потилиці і закріпіть їх шпилькою і нагрійте праску до 180 градусів. Відокремте невелику секцію, відступите від шкіри голови на 5-10 см і затисніть пасмо праскою. Зберіть верхній шар на потилиці і закріпіть їх шпилькою і нагрійте праску до 180 градусів

Оберніть залишилася довжину волосся навколо прасування, утворюючи як би петлю і поверніть прилад на 90 градусів. Тримаючи прилад пластинами вниз, проведіть їм уздовж, як ніби ви їх вирівнюєте. Не робіть цього занадто швидко, інакше локон не вийде.

Після того як ви доведете до кінця, зберіть локон і потримайте в скрученому стані, поки він не висохне. Також можна закріпити його невидимкою, щоб він не розпався до кінця укладання.

Виконайте всі операції з іншими локонами. Варто відзначити, що пасма біля обличчя варто накручувати назовні, тобто від імені, тоді зачіска вийде жвавіше і елегантніше.

великі хвилі

Великі локони створюються за тим же принципом, що і звичайні, але температуру варто вибрати значно менше (приблизно 120-150 градусів), а саму пасмо варто взяти більше. Великі локони створюються за тим же принципом, що і звичайні, але температуру варто вибрати значно менше (приблизно 120-150 градусів), а саму пасмо варто взяти більше

Запам'ятайте, що чим швидше швидкість завивки, тим більше повітряні вийдуть кучері.

Кудрі-зигзаги

Додаткові матеріали:

Вимийте ретельно голову і обробіть маскою і термозахистом. Для цього способу вам знадобиться додатковий матеріал - фольга. Її ширина, повинна бути більше самої пасма в два рази.

Оберніть пасмо смужкою фольги, але так, щоб з неї не виглядали волосся. Повторіть процедуру з усією поверхнею. Оберніть пасмо смужкою фольги, але так, щоб з неї не виглядали волосся

Після цього, складіть листочки фольги гармошкою і пройдіться по ним праскою. Після того як охолоне фольга, акуратними рухами зніміть її і зафіксуйте укладку лаком.

легкі хвилі

Додаткові матеріали:

Вимийте і висушіть голову, зберіть волосся в хвіст, і розділіть на невеликі секції.

Нагрійте праску до 180-200 градусів, затисніть праскою пасмо волосся і оберніть залишок пасма навколо приладу. Проведіть їм до кінчиків і повторіть з усіма пасмами. Нагрійте праску до 180-200 градусів, затисніть праскою пасмо волосся і оберніть залишок пасма навколо приладу

Акуратно зніміть гумку і накрутіть повторно пасма навколо особи, надаючи їм потрібну для вас форму. Збризніть хвилі лаком і ваша зачіска готова.

Локони в недбалому стилі

Недбалі локони на середні волосся можна отримати і тільки за допомогою прасування.

Помийте голову шампунем і добре її просушіть. Вони повинні бути абсолютно сухими без натяку на вологу.

Далі, розділіть покрив голови на секції і закріпіть верхній шар на маківці. Відокремлюючи невеликі секції, накрутіть їх за допомогою прасування і надайте правильну для вас форму.

Можете подивитися відео по темі:

Після того як вся голова буде накручена, нахиліть голову і збийте кучері подушечками пальців, надаючи їм недбалий вигляд. Така зачіска не вимагає лаку або мусів для укладки, так як саме ці кошти позбавлять її недбалості.

Чому ж ця зачіска так затребувана?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com