рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити локони

  1. Як зробити локони
  2. Оригінальний спосіб завивки волосся на гумку
  3. Завивка волосся на термобігуді
  4. Завивка на коклюшки
  5. Завивати волосся праскою і плойкою
  6. Як зробити м'які локони
  7. конічна плойка
  8. Бігуді з липучками
  9. Бігуді-бумеранги
  10. Секретна зброя: хімічна завивка

Локони - це сама елегантна зачіска, яку цінували жінки всього світу в усі часи. Їх легкі завитки роблять образ ніжним і тендітним. Але не всі знають, як зробити локони рівномірними і міцними, не докладаючи для цього надмірних зусиль.

як зробити локони

Зміст статті

Як зробити локони

Створення кучерів - це одна з найбільш простих зачісок, яка не вимагає значних коштів і багато часу. За безліч століть накопичилася маса способів створення завитків. Найчастіше для цього жінкам доводилося терпіти дискомфорт цілими ночами, накручуючи волосся на ганчірочки, газетні трубочки, дерев'яні і навіть залізні бігуді. Але останнім часом цей процес не змушує від нас йти на подібні жертви. З'явилися хімічні завивки, плойки, фени та різні стайлінг, які дозволяють завити пасма швидко і легко. Але від звички отримання кучериків за ніч, схоже, ніхто відмовлятися не збирається. Тільки тепер це дуже ефективний, безболісний, зручний і надзвичайно простий спосіб отримання гарної зачіски за час нічного сну. Для цього потрібно приготувати широку м'яку гумку, не дуже тугу і не дуже вільну. Підійде спортивна резинка для голови.

Також знадобиться спрей для формування завитків або будь-які інші моделюють кошти.

Також знадобиться спрей для формування завитків або будь-які інші моделюють кошти

Закріпіть кінець невидимками і вирушайте спати, або прогрійте волосся феном

Розпустивши косу, отримаємо гарні природні хвилі

Оригінальний спосіб завивки волосся на гумку

Для завивання таким оригінальним способом потрібно:

  • Вимити і добре висушити голову. Це важливо, адже густе волосся не зможуть висохнути за ніч і локони не отримають. Електризується волосся потрібно злегка збризнути стайлингом. В інших випадках можна обійтися без нього.
  • Розчесати волосся і скріпити їх гумкою. Далі беруться пасма і перекручуються навколо гумки. Пасма потрібно брати то на одній, то на іншій стороні голови, а в кінці - пасма з потиличної частини.
  • Залишити все в такому вигляді на ніч. М'які волосся відразу приймають потрібну форму, то вам достатньо походити пару годин. Якщо ж волосся жорсткі і неслухняні, то краще поспати з такою гумкою всю ніч. Приємно, що ніяка біль, яку провокують бігуді, відчуватися не буде. Гумку на час сну можна пов'язати банданою, щоб споруда не збилося.
  • Гумку потрібно зняти одним простим рухом. В результаті виходять рівномірні м'які хвилі. Це дуже зручно, адже не знадобиться накручувати волосся по утрам, що дозволить заощадити масу часу. Чи не доведеться мудрувати і з укладанням: знявши гумку, просто потрібно злегка розправити руками пасма, навіть не застосовуючи гребінець. Можна створити нежорсткий стайлінг, легко скріпивши завиті пасма красивою квіткової шпилькою або великими невидимками. А за допомогою еластичної зручною гумки з квіткою можна спорудити відмінну зачіску на довгому волоссі, стилізуючи богемний шик. На таку укладку піде не більше хвилини, а ефект рівносильний повноцінної зачісці з салону.

А ви пробували накручувати волосся на коктейльні трубочки? 🙂

З усіх способів, як зробити гарні локони, бажано підбирати такі, які забезпечать дбайливий екологічний підхід. Адже інакше волосся і шкіра голови будуть травмуватися. Щоб отримати середні локони, не обов'язково користуватися спеціальними стайлінгу. Отже, вимите вологе волосся потрібно розділити на пасма, кожну з яких треба скрутити джгутиком і досушити феном. Можна просто залишити скорочення вологі джгути на ніч. Для більш отримання більш жорстких кучерів можна посилити завитки праскою: пройтися по підсохлі джгута зверху вниз по всій його довжині.

Для більш отримання більш жорстких кучерів можна посилити завитки праскою: пройтися по підсохлі джгута зверху вниз по всій його довжині

Ще один щадний спосіб отримати локони. Ця накрутка робиться на вологе волосся

Ця накрутка робиться на вологе волосся

Відокремте пасмо, скрутіть її в «бублик» і закріпіть невидимками

Беремо пасмо за пасмом, поки вся голова не буде покрита завитками

Добре просушіть волосся і акуратно зніміть невидимки

Завивка волосся на термобігуді

Невеликі, але дуже ефектні локони виходять після накручування висушених волосся на термобігуді - пластмасові циліндри з воском всередині. Бігуді без кришок потрібно опустити на 5 хвилин в киплячу воду, а потім по черзі діставати їх ложечкою. Циліндри беруться руками в рукавичках і відразу накручуються на волосся.

Завивку на термобігуді треба робити тільки по сухому волоссю, щоб не пошкоджувати їх. Крім того, на вологих пасмах не вийде потрібний ефект відпарювання і після зняття бігуді завитки просто випростовується. Після того, як бігуді охолонуть (через 20-30 хвилин), їх потрібно зняти, зачіску злегка розправити пальцями і відсвяткувати лаком. Якщо розчесати пасма, то вийде просто пишна цільна зачіска. Такі бігуді добре підходять дівчатам з середньою довжиною волосся, адже довгі пасма просто не зможуть «прогрітися» через товщину. З їх допомогою також можна робити більш пишні красиві укладання короткого волосся.

Таку шикарну об'ємну зачіску можна отримати за допомогою ... паперових серветок

паперових серветок

Визначтеся з проділом і починайте накручувати пасмо за пасмом, як показано на наступних фото

Завивка на коклюшки

А ось для довгого волосся більше згодяться коклюшки - пластмасові або дерев'яні палички, зроблені у формі спіралі. На них є отвори, в яку протягується гумки для фіксування пасом. Коклюшки бувають різними: маленькими, середніми і великими. Але спочатку треба визначитися, якого розміру кучері хочеться отримати. Адже чим більше коклюшки, тим більшими вийдуть кучері. Багато залежить і від того, наскільки довгі ваші волосся. Цей спосіб рекомендується для вологих пасом, змочених попередньо спреєм або мусом для фіксації. За допомогою таких паличок зачіска моделюється досить легко. Зазвичай використовують маленькі коклюш або великі, які можна замінювати одне одним в залежності від довжини. При цьому кучері виходять різної густоти - дрібні пружинки або великі спіралі.

При цьому кучері виходять різної густоти - дрібні пружинки або великі спіралі

Замість твердих кісточок, на яких незручно спати, сьогодні використовують ось такі м'які текстильні спіральки

Замість твердих кісточок, на яких незручно спати, сьогодні використовують ось такі м'які текстильні спіральки

Ці бігуді мають різну довжину і діаметр - для будь-якого типу волосся

Завивати волосся праскою і плойкою

Попри всю різноманітність способів завивки, багато жінок не визнають іншого способу, окрім як зробити локони праскою. І дійсно - це один з найпоширеніших способів створити кучері. Раніше прасування або плойки замінювали щипцями, які підігрівалися на підставці-пальнику біля вогню. А електричні пристрої зробили цей процес набагато простіше і швидше.

Незамінний інструмент у стилістів - щипці-праску. Тільки найчастіше він використовується для випрямлення. Але якщо набратися терпіння, то можна створити масу різних оригінальних завивок саме праскою. Для цього можна застосувати такий спосіб: відокремити одну пасмо і, починаючи від коренів, по черзі защипувати ділянку, шириною зі щипці. Причому в залежності від того, в якому порядку ставиться праску, форма кучерів буде різною. Найпопулярніший варіант - зигзагоподібний, коли волосся затискаються то зверху, то знизу. Дійшовши до кінчиків взятої пасма, можна приступати до наступного. Кудрі при такій завивці виходять окреслені.

У нас є окрема стаття про те, як зробити локони праскою. А нижче ви побачите ще кілька способів

Як зробити м'які локони

Для отримання більш м'яких кучерів всім відомий інший спосіб -.

  1. Перш ніж виконати таку завивку, на сухе волосся наноситься спеціальний засіб для термозахисту.
  2. Після цього пасма покриваються спеціальним гелем або мусом для більш тривалого збереження форми кучериків.
  3. Далі волосся поділяються на окремі пасма, кінці яких по черзі фіксуються затискачем щипців і накручуються на плойку.
  4. Завивка починається ззаду.
  5. В кінці зачіска з кучерями закріплюється лаком.

Ми вже писали про кучерях плойкою . Є безліч видів плойок, за допомогою яких можна створювати найрізноманітніші зачіски

Для отримання великих кучерів рекомендується використовувати плойку або щипці більшого діаметру, а для освіти дрібних кучерів - меншого. Потрібно також запам'ятати, що чим тонше прядка, тим кучері вийдуть більш явними і чіткими. Але занадто часто застосовувати плойку не рекомендується, адже від застосування високих температур волосся стає сухим і ламким. А власниці занадто ослаблених і ламких волосся повинні підбирати більш щадні способи завивки.

Безсумнівно, всім подобаються розкішні зачіски світових зірок кіно. Причому в більшості це зворушливі завитки, які виглядають дуже шикарно і одновременноестественно. Як зробити локони голлівудські? Дуже просто. По-перше, хвилясту красиву укладку можна створити за допомогою дифузора. Спочатку на вологе волосся наноситься трохи мусу або пінки для укладання. Потім волосся злегка мнуть руками. Локони фіксуються і просушуються феном зі спеціальною насадкою - дифузором. В результаті вийде недбала зачіска з ефектом розпатлане волосся. Для збереження результату на весь день, зачіска закріплюється лаком.

Для збереження результату на весь день, зачіска закріплюється лаком

Ще один спосіб отримати гарні кучері - накручування на смужки тканини. Його застосовували ще наші бабусі

конічна плойка

Крім цього є й інший спосіб - з конічною плойкою. Її особливість - відсутність затиску. Спочатку волосся поділяються на проділ, потім - на однакові по товщині прядки, які потрібно обробити стайлером. Пасма по черзі накручуються на плойку. Причому починати намотувати пасмо потрібно на самий товстий ділянку плойки і до вузького. Тримається пасмо на плойки від 5 до 10 секунд, а потім акуратно знімається - по спіралі в зворотну сторону. Коли все пасма накручені, їх потрібно розчесати гребінцем з рідкими великими зубцями. При недостатньому обсязі можна зробити начісування біля основи кожної прядки. Зачіску потрібно робити легкими рухами, щоб і локони виглядали легкими і невимушеними.

Зачіску потрібно робити легкими рухами, щоб і локони виглядали легкими і невимушеними

Для створення легких локонів використовується навіть ободок-гумку

Бігуді з липучками

У питанні, як зробити великі локони, дуже виручать поролонові великі бігуді з липучками. Часто вони також називаються їжачками, так як мають шорстку колючий поверхню, що сприяє кращому скріпленню. Також завдяки такій поверхні бігуді можна обійтися без додаткових кришечок або інших пристосувань. На таких бігуді кучерики набагато швидше сохнуть. Але краще на липучим бігуді крутити тонкі пасма, невеликої довжини, адже інакше густе волосся будуть заплутується.

Крім поролонових бігуді використовують також пластмасові бігуді з липучкою, які дозволяють зробити довгі локони. На таких бігуді проблематично спати. Тому, не знімаючи самі бігуді, голову можна просушити феном. Потім бігуді потрібно зняти, розкрутивши кожне пасмо, закріпити додатково воском і окропивши лаком вже готову зачіску.

Потім бігуді потрібно зняти, розкрутивши кожне пасмо, закріпити додатково воском і окропивши лаком вже готову зачіску

Бігуді-бумеранги

Забавно виглядають завитки, отримані від застосування папільоток - поролонових циліндрів, усередині кожного з яких розташовані металеві стрижні. Папільйотки ще називаються бумерангами. Їх потрібно накручувати на вологе волосся. Спочатку береться прядка і накручується на папильотку, а потім закріплюється зав'язуванням кінчиків. Так потрібно проробити з кожною пасмом. Результат закріплюється лаком. Зручність використання папільоток в тому, що на них зручно спати всю ніч, адже такі бігуді досить м'які.

Секретна зброя: хімічна завивка

І ще один спосіб накручування - стала вже класикою хімічна завивка. Вона зручна тим, що економить час жінок, адже тримається за кілька місяців. До того ж після «хімії» можуть виглядати пишними навіть дуже м'яке волосся, які дуже погано тримають зачіску. Та й сучасні хімічні склади не настільки шкідливі, як колишні, часто просто спалювали волосся. Сьогодні в салонах краси роблять багато видів такої завивки: парову, традиційну, апаратну і багато інших.

По суті, варіантів створення кучерів - маса. А щоб вибрати прийнятний, потрібно випробувати якомога більше таких способів. Але не потрібно скрушно зітхати: це зовсім не нудний, а дуже навіть цікавий процес!

Але не потрібно скрушно зітхати: це зовсім не нудний, а дуже навіть цікавий процес

Відео

А ви пробували накручувати волосся на коктейльні трубочки?
Як зробити локони голлівудські?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com