рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Типи зачісок. Зачіски для різних типів особи (трикутне, квадратне, прямокутне, кругле і овальне). Як підібрати зачіску

  1. типи зачісок
  2. Силует і форма зачіски
  3. Зачіски для овального особи
  4. Зачіски для круглого обличчя
  5. Зачіски для круглого обличчя - поради фахівців
  6. Зачіски для прямокутного особи
  7. Зачіски для прямокутного особи - поради фахівців
  8. Зачіски для трикутного особи
  9. Зачіски для трикутного особи - поради фахівців
  10. Зачіски для квадратного особи
  11. Зачіски для квадратного особи - поради фахівців

типи зачісок

Здається, що зачісок в світі - сила-силенна, але все це різноманіття можна звести до декількох основних типів.

Ацентральние, або спадаючі, зачіски
У цій зачісці все волосся спрямовані від маківки в різні боки - так, як вони природно ростуть. Зачіски такого типу можуть бути виконані з волосся різної довжини і, отже, можуть бути зроблені як чоловікам, так і жінкам. Але при виконанні цих зачісок з довгого волосся доведеться вкоротити їх передню частину, так як ця зачіска передбачає чубок.


концентровані зачіски
У цьому випадку все волосся, включаючи волосся з нижньої частини потилиці і шиї, зачісується до верхівки. Ясно, що це зачіска для довгого волосся і вона робиться тільки жінкам.

Зворотні зачіски
Це досить поширений тип зачісок, особливо серед чоловіків. Але така зачіска підходить і жінкам. Зачіски такого типу можуть виконуватися як на довгих, так і на короткому волоссі.

передні зачіски
У цій зачісці все волосся спрямовані вперед, на лоб. Бажано, щоб волосся нижньої частини потилиці і шиї були довгими, тому що вони обов'язково повинні доходити до тімені і поступово переходити в короткий чубчик. Такий тип зачісок зустрічається досить рідко і підходить тільки для жінок.


Силует і форма зачіски

Силует і форма - досить важливі характеристики будь-якої зачіски. Зміна моди в зачісках і стрижках означає саме зміна її силуету і форми.

Модну зачіску можна зробити для будь-якого типу особи. Досить трохи поміняти її деталі відповідно до індивідуальних особливостей особи і фігури. Адже зачіска може бути з чубком або без чубчика, симетричною і асиметричною, з відкритими і закритими вухами і т. Д., Але силует і форма її повинні обов'язково бути модними.

На світлі досить мало людей з абсолютно правильними рисами обличчя. Також мало людей з яскраво вираженими недоліками, наприклад з різкою асиметрією всього особи або носом, як у Сірано. Але будь-які невеликі недоліки є практично в будь-яку особу. Неправильно підібрана зачіска може тільки підкреслити їх, а ось вміло підібрана і добре зроблена зачіска згладить недоліки і виділить привабливі риси, які теж є у кожного. Це означає, що, підбираючи зачіску, потрібно спробувати відвернути увагу від недоліків і виділити гідності. А для успішного вирішення цього завдання потрібно знати найбільш характерні і поширені типи особи, відхилення в їх будові і формі голови і способи нівелювання цих відхилень.



При моделюванні зачісок розрізняють п'ять основних типів особи: трикутне, квадратне, прямокутне, кругле і овальне.

Зачіски для овального особи

Овальну форму особи прийнято вважати ідеальною для будь-якої зачіски. До такої особи підійде практично будь-яка зачіска: з чубком або без чубчика, висока або низька, відкриті або закриті вуха, проділ будь-якого типу або, навпаки, без нього, симетрична чи асиметрична зачіска і т. Д. Можна сміливо робити будь-яку, навіть саму екстравагантну зачіску.

Зачіски для круглого обличчя

Кругла форма обличчя характеризується м'якими лініями переходу від підборіддя до найширшої частини обличчя (скульним виступи), які потім плавно переходять в лінію росту волосся на лобі. Таке обличчя виглядає плоским. При виборі зачіски для круглого особи слід створити видимість злегка витягнутого особи, близького до овального. Цього можна досягти завдяки пишній, високою зачісці з прямою або косою чубчиком. Силует зачіски, якщо дивитися на неї в фас, повинен мати форму перевернутого конуса, вершиною якого є підборіддя. Вуха можна залишити відкритими або закрити волоссям. Але при такій формі особи волосся, що прикривають вуха, повинні бути гладкими. При прикритих вухах форма зачіски повинна поступово розширюватися від вух тьмяно. Також допомагає згладити враження надмірної округлості особи короткий косою полупробор. У зачісці повинні переважати вертикальні лінії.


Зачіски для круглого обличчя - поради фахівців

Що ж радять фахівці? Косий чубчик повинна закривати більшу частину чола. Це дуже важливо, тому що, з одного боку, чубчик приховує верхню (круглу) частину обличчя, а з іншого боку, робить зачіску асиметричною. Посилення враження асиметричності зачіски можна посилити її бічними частинами. Кінці волосся лівої сторони зачіски краще загнути вгору, а волосся справа підігнути вниз. В цьому випадку контраст між лівою і правою сторонами зачіски буде дуже ефектним.

Для круглого обличчя підійде зачіска з злегка кучерявого волосся середньої довжини. Злегка намічений косий проділ додасть зачісці асиметричну форму, яка повинна бути посилена по-різному укладеними бічними волоссям. Волосся закривають найширшу частину обличчя на рівні скульним виступів, що наближає форму особи до овалу.

Можна рекомендувати зачіску з чубчиком, але за умови, що чубчик не буде виділятися. Вона повинна плавно переходити в найвищу частину зачіски, розташовану на маківці.


Чого не радять фахівці? Краще відмовитися від зачіски без чубчика, з гладко зачесаним назад волоссям, які повністю відкриють обличчя і підкреслять його мінуси. Не рекомендується низька зачіска з закритими вухами, прямі проділи і полупробори. Горизонтальні лінії в зачісці ще більше підкреслять округлість обличчя. Відмовтеся від зачіски круглого силуету, що повторює форму особи.

Зачіски для прямокутного особи

Прямокутні особи - це так звані витягнуті обличчя. Для них характерні високий лоб, довгий підборіддя, які і створюють враження вузького і довгого особи.

Класичний тип зачіски для прямокутного особи - довга пряма або полупрямая чубчик, волосся якої доходять до лінії брів. Довжина волосся в зачісці не повинна бути нижче рівня скульним виступів. Вуха краще закрити, з відкритими вухами зачіска добре виглядатиме, якщо через них будуть проглядатися волосся. Прямий повний проділ допоможе досягти кращого результату, якщо зачіска буде виконана в основному на променів волоссі із загнутими всередину у вигляді валика кінцями. Такою зачіскою можна згладити недоліки особи в двох вкрай важливих для зачіски точках: на тімені недоліки згладжуються прямим проділом, а на лінії підборіддя - валиком, який створює опуклу горизонтальну лінію по краю росту волосся. Дуже добре буде виглядати легка пишна зачіска, що обрамляє овал обличчя.


Зачіски для прямокутного особи - поради фахівців

Що радять фахівці? Підійде полупрямая густа чубчик майже до брів. Найширша частина зачіски повинна бути на лінії брів і, поступово спускаючись вниз, сходити нанівець на рівні рота. Щільно охоплюючи верхню частину обличчя, волосся повинне залишати вільним підборіддя. Така зачіска згладить недоліки прямокутного особи.

Підійде зачіска спортивного типу, якщо, знову-таки, лоб буде закритий повної і довгою чубчиком. Бічні частини зачіски - розширені, від чого обличчя буде здаватися не таким довгим.

Для молодих дівчат можна порадити високо підняті на верхній частині голови волосся, які підкреслюють витягнуту форму обличчя. Широка частина зачіски на рівні вух компенсує високо підняті волосся і відволікає увагу від недоліків особи. Асиметрична повна чубчик тільки поліпшить враження.

Чого не радять фахівці? Чи не підійдуть зачіски з занадто довгих, майже прямого волосся. Вони лише підкреслять витягнуту форму обличчя. Також неприйнятна зачіска з дуже короткого волосся, в якій відкриті вуха. Краще не піднімати високо волосся з чола, так як це лише підкреслює недоліки особи. Відмовтеся від зачіски, в якій переважають вертикальні лінії.


Зачіски для трикутного особи

Трикутний тип обличчя характеризується широкими скульним виступами і вузьким підборіддям. Контраст між скульним виступами і підборіддям створюється різкими лініями переходу. При підборі зачіски потрібно вирішити дві головні завдання:
- пом'якшити різкі лінії переходу між широкими скульним виступами і вузьким підборіддям;
- підкреслити контраст різких ліній переходу, причому в цьому випадку підкреслюються характерні для слов'янського типу обличчя широкі скульним виступи.

Для вирішення першого завдання найбільш широка частина зачіски повинна припадати на лінію мочок вух або на 1-2 см нижче. Для вирішення другого завдання потрібно вибрати високу зачіску з щільною чубчиком з волосся середньої довжини. Напіввідкриті вуха поліпшать враження.

Зачіски для трикутного особи - поради фахівців

Що радять фахівці? Найбільш підійде довга косий чубчик, що закриває більшу частину чола і доходить до лінії брів. Її сама густа частина повинна розташовуватися трохи вище перенісся. Волосся зобов'язані прикривати верхню частину вух. При оформленні зачіски можна волосся злегка начесати.

Ще для трикутного особи можна порадити високу зачіску з густою прямий чубчиком і зачесаним назад бічними волоссям. Пряма чубчик і локони на маківці створять контраст в деталях і лініях зачіски. Завдяки цьому вся зачіска буде побудована на контрастах, які красиво поєднуються з формою трикутного особи.


Чого не радять фахівці? Чи не підійде занадто коротка чубчик або гладко зачесане бічне волосся. Все це тільки підкреслить виступи трикутного особи.

Зачіски для квадратного особи

Для квадратного типу обличчя характерні широка нижня щелепа, що створює враження важкого підборіддя, і співрозмірний з підборіддям лоб. Подібні особи виглядають грубими і незграбними. При моделюванні зачіски до такого типу обличчя краще зупинитися на асиметричних зачісках.

Зачіски для квадратного особи - поради фахівців

Що радять фахівці? Хвилясті контури зачіски красиво ляжуть навколо верхньої частини обличчя і пом'якшать його грубі лінії. Чубчик краще розділити трохи в стороні від уявної вертикальної лінії особи. Це головна відмітна деталь асиметричної зачіски, яка додатково посилиться різницею в довжині волосся на лівій і правій сторонах зачіски. Лінії деталей зачіски, пересічні в різних напрямках, остаточно згладять незграбну форму особи.

Високо поставлений косий полупробор теж додасть зачісці асиметричну форму. Легко начесало потиличної і бічних частин голови створюють необхідний для даного типу особи силует зачіски. Вуха краще злегка напіввідкритий.


Чого не радять фахівці? Густа довга чубчик з прямого волосся тільки підкреслить широко виступаючі частини підборіддя. А зачесане назад волосся відкриють неправильні лінії особи.

Високо підняті волосся додадуть зачісці симетричну форму, яка підкреслить всі недоліки особи квадратного типу.

Краса і здоров'я волосся
Повернутися до початку розділу Догляд за тілом
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я
Чого не радять фахівці?
Чого не радять фахівці?
Чого не радять фахівці?
Чого не радять фахівці?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com