рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Наймодніші жіночі татуювання

  1. Звірине ...
  2. Татуювання-прикраси
  3. Знаки і написи - хіти всіх соціальних мереж
  4. На якому місці набити модну татуювання?

Слідувати модним тенденціям і при цьому бути індивідуальною іноді допомагають татуювання, і саме про них сьогодні розповість жіночий сайт "Красива і Успішна».

Слідувати модним тенденціям і при цьому бути індивідуальною іноді допомагають татуювання, і саме про них сьогодні розповість жіночий сайт Красива і Успішна»

Увага: ця стаття не для противників «таврування свого тіла», а для тих, хто вважає татуювання щонайменше предметом мистецтва. І відразу ж - погляд на «проблему» з боку.

«Одного разу хотіла зробити собі татуювання, вибрала маленького фенікса, але майстер тут же почав мені говорити, що татуювання обов'язково повинна бути кольоровою і великий, інакше просто« не буде виглядати ». І почав пропонувати вибрати з каталогу. Але там все не те. У підсумку я пішла звідти без татуювання, але потім стала звертати увагу на тату знаменитостей. Звичайно, у деяких мало не все тіло татуйоване. Але у інших - невеликі елегантні татушечкі, ех, взяти б телефони їх майстрів :) ». Мелісса.

Історія сумна, але хороший майстер може зробити індивідуальний ескіз. А ще в салон татуювань бажано приходити зі своїми начерками (якщо є талант і бажання) і роздруківками, яку приблизно тату хочеться.

Звірине ...

Одна з модних тенденцій - саме маленькі татуювання. Останнім часом «зоологічні». Наприклад, Кара Дельвінь прикрасила свій вказівний пальчик мініатюрної, але все ж розкішною головою царя звірів - лева. Втім, тут не тільки данина моді, а й підтекст: популярна модель - Лев за знаком зодіаку.

Ще дуже модно останнім часом робити татуювання з зображеннями птахів: однієї або цілої зграйки. Витончено і витончено виглядають ластівки, колібрі. А ще - ніжні, невеликі, але надають пікантності і легкості образу - тату в вигляді пір'їнок.

татуювання у вигляді дерева, пташок і написів

Досить популярні татуювання у вигляді кішок. Або як одна з милих варіацій - котячі лапки.

А ось татуювання у вигляді крил періодично то набирають популярність, то стають «немодними». Все частіше зірки «підігрівають» інтерес до них. Наприклад, акуратні крила на спині - у Ніколь Річі.

Татуювання-прикраси

Справжній пік популярності зараз переживають татуювання у вигляді браслетів, ланцюжків, кілець - іноді в знак вічної подружньої вірності замість простих обручальних, наприклад. З одного боку, такі легко заховати, але з іншого - вони будуть нагадувати про причини, по якій зроблені.

Знаки і написи - хіти всіх соціальних мереж

Звичайно, в соціальних мережах в стрічці у багатьох вже надокучили фото із зображеннями красивих татуювань у вигляді написів. На всіх можливих мовах. Рідко можна зустріти на рідній російській, хіба тільки «Вася» на пальцях руки. Але це все жарти, а модні дівчата вважають за краще татуювання на латинській, ефіопського, арабською, у вигляді ієрогліфів. При цьому шрифти різні! Як і значення. Хтось хоче таким чином для себе «увічнити» вподобану напис, хтось вірить, що фраза зі змістом змінить щось у долі, зрозуміло, в кращу сторону. А кому-то просто хочеться скопіювати стильну напис на красивому тілі коханої селебріті.

А кому-то просто хочеться скопіювати стильну напис на красивому тілі коханої селебріті

татуювання-напис на шиї

Дуже модно останнім часом набивати різні знаки. Так, символ нескінченності - все його знають, але нагадаємо: це «перевернута вісімка». Причому як на пальці - знову-таки в якості побажання, щоб подружжя тривало вічно, і в іншому житті. Або на зап'ясті.

На якому місці набити модну татуювання?

До речі, місця для татуювань бувають найрізноманітніші, але сьогодні сайт sympaty.net виділить найбільш популярні:

  • зап'ясті і шия, пальці рук - просто «хіти»,
  • лопатки - трохи поступаються, але також останнім часом часто «розмальовують»;
  • замикають трійку лідерів тату на плечах.

А ось татуювання на попереку поступово відходять у минуле. Сьогодні вони не в моді. Але тим, хто вже набив, залишається їх «носити», але не з джинсами із заниженою талією, а з завищеною, щоб «сховати».

Сміливі дівчата, які хочуть «увічнити» щось особливе для своїх коханих, роблять інтимні тату на лобку.

Окрема історія - татуювання на нозі . В останні кілька років дівчата набивають їх на щиколотках. Причому по вигляду абсолютно різні: і ланцюжки, і троянди, сердечка, пташки, ієрогліфи, написи на латиниці, знаки і навіть черепа або, навпаки, хрести.

До речі, далеко не всі роблять татуювання тільки щоб прикрасити себе або навічно закарбувати щось важливе. Так, написи або малюнки на тілі можуть приховати шрами або «замаскувати» родимки.

Варто робити татуювання чи ні - питання суто особистий. Однак щоб потім не зводити її або не намагатися приховати, потрібно кілька разів подумати, які картинки або слова набивати. Не потрібно сліпо слідувати тільки модним тенденціям!

Автор - Єва Веселка, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна

На якому місці набити модну татуювання?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com