рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Декупажних фоторамка-серце з картону своїми руками, майстер-клас з фото

  1. Що таке Шеббі шик
  2. Фоторамка-серце з картону: майстер-клас

Фоторамка, виконана в формі серця, стане відмінним подарунком не тільки в День святого Валентина. Такий презент цілком можна піднести і просто без жодного приводу - наприклад, улюбленої бабусі, вставивши в фоторамку свій портрет або ж знімок з сімейного альбому тих років, коли вона була ще зовсім юною безтурботним дівчиною. Найголовніше - трохи терпіння і творчого ентузіазму. Якщо ви з тих, кому подобається такий популярний зараз Шеббі шик, то пропонуємо зробити рамочку для фотографій саме в цьому стилі. Навіть не віриться, що таку чарівну фоторамку можна зробити своїми руками? А ви спробуйте! У вас обов'язково вийде, тим більше, що в цьому вам допоможе наш детальний покроковий майстер-клас.

Що таке Шеббі шик

Давайте спочатку розберемося, що це за стиль такий - Шеббі шик, для якого інтер'єру підходять дрібниці, виконані в цій художній манері.

З англійської це забавне для російського слуху вираз можна перекласти як «потертий шик» або «загублений лиск». Основна особливість цього стилю - використання ніжних пастельних відтінків, які у кого-то можуть викликати асоціації з вицвітанням. Якщо ви хочете, щоб зроблений своїми руками фоторамочка ідеально вписалася в цей напрямок, то сайт «Азбука декупажу» рекомендує орієнтуватися при роботі на наступну кольорову гаму: ніжно-рожевий, блідо-блакитний, попелясті відтінки, слонова кістка, бежевий, фісташковий, чайна троянда , молочний шоколад, вершковий, жасминовий і т.д.

Якщо хочете створити якийсь інтер'єрний аксесуар в стилі Шеббі-шик, то доведеться забути про любов до яскравих, що кидаються в очі фарб - тут вони будуть абсолютно недоречні. Шеббі-шик ідеальний для романтичних натур, які люблять оточувати себе незвичайними предметами, в яких відчувається наліт історії. Антикваріат цінується завжди. Але далеко не всі в змозі брати участь в аукціонах, на яких продається справжня старовинні меблі або інтер'єрні дрібниці. Але всім хочеться оточити себе красою. І це цілком під силу, якщо освоїти техніку декупажу - завдяки їй можна самостійно створювати справжні шедеври. При цьому необізнані люди навіть не здогадаються, що здається старовинної фоторамка у формі серця, створена всього-то пару днів назад.

Матеріали і інструменти

Щоб зробити своїми руками таку чарівну фоторамку-сердечко, будуть потрібні наступні матеріали й інструменти:

  • щільний картон;
  • ножиці або канцелярський ніж;
  • наждачний папір;
  • тришарова серветка з ніжним квітковим малюнком;
  • наждачний папір;
  • парафінова свічка;
  • клей ПВА;
  • декупажний лак (можна замінити однокроковим кракелюр);
  • набір пензлів;
  • біла акрилова фарба;
  • темна акрилова фарба;
  • набір кольорових акрилових фарб для малювання;
  • прикраси для скрапбукінгу (можна самостійно зробити кілька квіточок з тканини або атласних стрічок).

Фоторамка-серце з картону: майстер-клас

Можна для роботи взяти готову заготовку. Якщо її немає під рукою, то самостійно її виготовити зовсім просто - нанесіть олівцем на щільний картон контури серця потрібного розміру і виріжте за допомогою ножиць.

Офарблюємо заготовку темно-коричневою фарбою з двох сторін (зручно це робити не пензлем, а за допомогою поролонового спонжіком).

Після того, як картонне серце повністю висохне, нам буде потрібно свічка. Натираємо заготовку свічкою в тих місцях, де хочемо, щоб в завершенні роботи з'явилася імітація потертості. Не забуваємо струшувати заготовку - це потрібно для того, щоб на ній не залишилися крихти парафіну. Можна це зробити за допомогою широкої пензлики.

Тепер на заготовку, прямо поверх парафіну, наносимо білу акрилову фарбу.

Даємо фарбі підсохнути - можна прискорити процес, потримавши сердечко під феном. Тепер озброюємось наждачним папером. Обробляємо нею краю і ті місця, на які було завдано парафін.

Підійшла черга чорної фарби. Робимо набризг. Але не перестарайтеся. Якщо використовуєте пензлик, то спочатку як слід струсіть її на папір.

Не забуваємо про те, що фоторамку-сердечко ми вирішили зробити в стилі Шеббі-шик. Тому і малюнок на декупажной серветці треба вибрати максимально відповідний задумом - ми вирішили, що картинка з ніжними трояндами - саме те. Вирізаємо відповідний мотив (попередньо накладаємо його на шаблон, щоб переконатися, що він за розмірами ідеально підійде - нехай мотив буде на кілька міліметрів більше, це нестрашно, обрізати можна завжди). На заготівлю пензликом або спонжем розподіляємо тонким шаром декупажний клей. Не забуваємо про те, що треба від серветки відокремити нижні шари - нам потрібен тільки верхній, на якому безпосередньо надрукована картинка. Акуратно розгладжуємо, стежимо за тим, щоб фрагмент серветки приклеївся рівно, без пухирців.

Після того, як серветка приклеїлася, оглядаємо свою роботу - якщо здається, що малюнок виглядає трохи блякло, то тоді прорисовуємо найтоншої пензликом контури потрібним кольором. Але не перестарайтеся, пам'ятайте про те, що наше завдання - витримати стиль Шеббі-шик.

Тепер покриваємо одним шаром декупажного лаку. Якщо хочемо домогтися більш вираженого ефекту старіння, то в цьому випадку замінюємо лак однокроковим кракелюр. Основна частина роботи закінчена. Залишилося додати трохи дрібниць і фоторамка-серце готова.

Підбираємо фотографію потрібного розміру. Ми попередньо фото малятка обрізали, домагаючись квадрата. Можна при бажанні використовувати і прямокутне фото, якщо розміри рамочки дозволяють. Тут все на ваш смак. Фотографії потрібно підкладка. Для цієї мети ми використовували подарунковий папір, яка збігається по тону з серветкою (ніжно-рожеву). Можна використовувати і спеціальний папір для скрапбукінгу.

Фото наклеюємо, розміщуємо по центру. По краях паперу пройдіться акуратно дрібної наждачкою, щоб створити потертості. Якщо і так в цілому все не вибивається з настрою Шеббі шику, то наждачку можна пропустити - орієнтуйтеся на свій художній смак, він вам підкаже, як зробити правильно.

Останній завершальний штрих - прикрашаємо фоторамку-серце дрібними декоративними або тканинними квіточками. Їх можна придбати у відділах для творчості або ж зробити своїми руками.

Якщо хочете, щоб рамочка не стояла на полиці, а прикрашала холодильник, то зі зворотного боку рамки потрібно наклеїти магнітну стрічку.

За цим же принципом можна зробити подарунковий фотоальбом - треба буде всього лише зробити кілька штук таких рамок, а потім зібрати їх на кільця, зробивши попередньо отвори.

Ось така чарівна робота у нас вийшла в підсумку. Як бачите - нічого складного! А яка краса!




Навіть не віриться, що таку чарівну фоторамку можна зробити своїми руками?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com