рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Макіяж на Хеллоуїн: більше 70 жахливо красивих ідей

  1. Макіяж на Хеллоуїн в домашніх умовах
  2. Як самостійно повторити образ (пройдіть по посиланнях):
  3. Макіяж в стилі Малефісент (відео):
  4. Катріна (цукровий череп) відео:
  5. Лялька Маріонетка:
  6. 10 класних ідей декору кімнати на Halloween (відео):

Осіння, дощова погода навіває смуток і тугу. Прекрасний привід розвіятися і провести час весело - Хеллоуїн. Історія виникнення цього свята давня і вельми заплутана, про нього ми розповідали в окремій статті, в якій до речі, Ви знайдете величезну кількість ідей костюмів до цього страхітливого свята . Але якщо не вдаватися в суть, зміст торжества один: необхідно шумно веселитися, щоб відлякати злих духів. Костюм повинен бути не тільки страхітливим, але і стильним, а також таким, що запам'ятовується. Ну і безумовно, образ не можна вважати закінченим без тематичного макіяжу. Зовсім не обов'язково розмальовувати все обличчя, можна нанести кілька елементів, відповідних стилю вбрання. В цілому саме цього і буде присвячений даний огляд, в якому Ви дізнаєтеся, як зробити макіяж на Хеллоуїн.

Осіння, дощова погода навіває смуток і тугу

Макіяж на Хеллоуїн.

зміст сторінки

Макіяж на Хеллоуїн в домашніх умовах

Для створення карнавального макіяжу цілком підійдуть засоби, які можна знайти в косметичці будь-якої дівчини. Можливо, доведеться дещо докупити, але витрати не такі великі в порівнянні з послугами професійного візажиста. Головне: нескінченна фантазія, не існує ніяких шаблонів і обмежень. Коли з'явиться ще така можливість постати перед друзями в абсолютно невпізнанному образі?

Приблизний список необхідних косметичних засобів:

  • туш для вій;
  • палетка тіней;
  • олівець або підводка для очей;
  • глиттер (розсипчасті блискітки);
  • стрази для обличчя;
  • праймер (база під макіяж);
  • губна помада;
  • пензлі для макіяжу.

Макіяж на Хеллоуїн.

Як самостійно повторити образ (пройдіть по посиланнях):

Гарний макіяж на Хеллоуїн.

Макіяж в стилі Малефісент (відео):

Макіяж в стилі фентезі (відео):

Макіяж зомбі Рапунцель (відео):

Традиційний макіяж на Хеллоуїн

Найбільш популярними, ідеально відповідними для Хеллоуїна, вважаються такі види гриму: череп, вампір, відьма, приведення. Вибір цілком зрозумілий: він повністю відповідає тематиці торжества. Наприклад, День мертвих - офіційне свято в Мексиці, коли дівчата приміряють на себе образ богині смерті. Карнавальна хода, проведене в цей день, відповідає стилю святкування Хеллоуїна. Тому найлегший варіант макіяжу - череп, але не звичайний, який виглядає занадто страхітливим, а романтичний, прикрашений квітами і орнаментом.

На обличчя наноситься основа білого кольору, потім накладається темний грим навколо очей, малюється трикутник на носі, позначаються западини на щоках. В області губ промальовувалися зуби. Можна просто провести довгі лінії від кінчиків губ до щік. Уздовж цієї лінії, включаючи самі губи, малюються поперечні смуги, створюється видимість зашитого рота. Далі в довільному порядку по всій поверхні особи наносяться яскраві візерунки, квіти, які можна декорувати стразами. Як доповнення можна одягти перуку або прикрасити голову вінком з квітів.

Катріна (цукровий череп) відео:

Грим ляльки на Хеллоуїн - прекрасний спосіб виділитися, не докладаючи особливих зусиль. Можна зробити легкий макіяж: біла основа особи, ретельно промальовані брови і очі з довгими віями, яскраві губи-бантики. В якості декоративного елемента можна використовувати стрази-веснянки. Більш ускладнений варіант: павутина, наприклад, навколо очей, зашитий рот, тріщини по всій поверхні особи. Можна використовувати кольорові лінзи для очей, стрази. Цікавий варіант, коли створюється повна видимість пластмасовою ляльки: спеціальними лініями виділяється підборіддя (імітація відкривається-закривається рота), промальовувалися суглоби-шарніри на руках і ногах. Важливі елементи: пишний наряд і яскравий перуку.

Лялька Маріонетка:

Макіяж моторошної Попелюшки (відео):

Русалочка впіймалася на гачок (відео):

Дитячий макіяж на Хеллоуїн

Хеллоуїн - улюблений дитячий свято, тому малюки заздалегідь готуються до цього дня. Костюм може бути найрізноманітнішим, але не варто дуже старатися з макіяжем: дитяча шкіра дуже ніжна. Необхідно купити гіпоалергенний аквагрим. Найпростіші варіанти прикраси особи: мереживний, квітковий узор, декорований стразами або малюнок у вигляді павучка, сердечка, шраму. При бажанні можна намалювати темні трикутники навколо очей і на носі, позначити тонкою лінією рот, надіти помаранчеву шапочку або перуку - грим гарбуза готовий. Ще простіше зробити макіяж відьми: виділити брови і очі, намалювати бородавку, нанести темну помаду.

10 класних ідей декору кімнати на Halloween (відео):

Підбірка фото з тематичним макіяжем на Хеллоуїн:

Безумовно, в Росії це свято - є всього лише приводом для веселої вечірки, тому до нього варто ставитися з часткою іронії, не вкладаючи в його святкування якісь смисли, просто веселіться і відпочивайте, ну а костюм і тематичний макіяж допоможе правильно обіграти образ на Хеллоуїн! Приємного свята і до нових зустрічей на сторінках сайту «Каблучок.ру».

ру»

Коли з'явиться ще така можливість постати перед друзями в абсолютно невпізнанному образі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com