рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити макіяж на Хеллоуїн самому поетапно в домашніх умовах

  1. кішечка
  2. вампирша
  3. голий скелет
  4. лялька
  5. зомбі
  6. Відео

Хеллоуїн - відомий свято, День Всіх Святих Хеллоуїн - відомий свято, День Всіх Святих. Вважається, що в цей час грань між світом людей і духів стоншується. І хоча традиція переодягатися в незвичайних істот не надто старовинна, вона ідеально підходить для вечірок. Часто вона перетворюється в змагання, у кого краще грим і костюми. Тому дівчата намагаються зробити макіяж на Хеллоуїн яскравим і унікальним. Але не потрібно винаходити велосипед, безліч різних варіантів придумали і випробували до нас, залишилося тільки навчитися їх робити.

Для дівчини це не найприємніше порівняння, але зробити макіяж відьми на Хеллоуїн зможе кожна Для дівчини це не найприємніше порівняння, але зробити макіяж відьми на Хеллоуїн зможе кожна.

Класичний страшний варіант західної відьмочки - це зелена шкіра, бородавки і злісний погляд. Виконати його нескладно. Знайдіть накладної ніс і закріпіть на свій власний. Поверх основи рівномірно нанесіть зелений грим на все обличчя, шию і відкриту шкіру. Чорний смоки айз і коричневі синці під очима будуть доречні. Темно-зеленими тінями додайте рум'янцю і виділіть вилиці.

Доповніть образ довгим чорним платтям і загостреним капелюхом Доповніть образ довгим чорним платтям і загостреним капелюхом. Чорний кіт або мітла будуть доречні. Пам'ятайте, що це не барбі, тут чим гірше, тим краще.

Не менш цікавий образ холодної відьми Малефісент, створений Анджеліною Джолі в однойменному фільмі. Для цього вам знадобляться чорні роги, шикарне чорне плаття з високим коміром і трохи косметики. Вибілити все обличчя, рівно підведіть брови і очі. За допомогою театрального воску збільште вилиці, підфарбуйте їх в тон і підведіть фіолетовими тінями, щоб отримати ефект гостроти. Не забудьте про червоні губи.

кішечка

Чорний кіт - магічний супутник відьом Чорний кіт - магічний супутник відьом. Він зберігає свої секрети, ходить сам по собі і виглядає елегантно. Відтворити його образи нескладно. Вирівняйте тон шкіри і приготуйте тіні або грим.

Очі повинні бути хижими, адже кіт - мисливець. Вам допоможе чорний олівець і туш: стрілки потрібні довгі, лінії підводки - товсті, а вії - пишні. Рум'янцю у кішки немає і бути не може, тому залиште рум'яна для іншого випадку. Замість цього намалюйте миленькі вусики, якими кіт чує жертву. На шкірі між губами і носом поставте купку точок зліва і справа, з деяких точок довгими рівними лініями проведіть вусики на щоки. Так кіт буде впізнати. І не забудьте зафарбувати носик чорним або рожевим.

Чеширський Кіт не менш відомий. Хижий красавчик з широкою посмішкою. Найбільшу проблему в такому образі представляє саме ця посмішка.

Візьміть чорний олівець і прокреслите контур практично від вуха до вуха Візьміть чорний олівець і прокреслите контур практично від вуха до вуха. Лінії повинні проходити зверху і знизу від губ. Підведіть кордон чіткими чорними фарбами. Усередині все заповніть білим, в тому числі свої губи. Щоб ваш Чеширський Кіт посміхався, від своїх куточків губ до намальованих проведіть тонкі лінії. Розкреслите зуби. Також зубки можуть бути маленькими, але для цього буде потрібно трохи більше мистецтва малювання - пошукайте приклади на фото, щоб кіт вийшов вдалим.

вампирша

Наречена Дракули відтворюється дуже просто Наречена Дракули відтворюється дуже просто. Основні атрибути образу: вибілена шкіра, як у зомбі, ікла і кров. Світла пудра, білий грим і тіні допоможуть створити мертво-бліде обличчя. Не забудьте про шию і руки.

Очі краще зробити темними і похмурими, ніжний вид барбі тут не спрацює. Товсті лінії підводки, довгі тіні і смокі айз на все верхню повіку - це те що треба. Буде корисно знайти червоні або чорні лінзи, хлопці оцінять силу погляду.

Зазвичай достатньо простих червоних губ. Але за допомогою гриму можна створити імітацію підтікає з рота чужої крові. Сміливо малюйте розлучення на підборідді і щоках. Макіяж на Хеллоуїн повинен бути яскравим.

До речі, якщо у вас немає відповідних іклів, з тим же макіяжем можете надіти біле плаття, вимазати його в крові і зробити вигляд, ніби ви мертва наречена, для більш точних деталей пошукайте докладні картинки До речі, якщо у вас немає відповідних іклів, з тим же макіяжем можете надіти біле плаття, вимазати його в крові і зробити вигляд, ніби ви мертва наречена, для більш точних деталей пошукайте докладні картинки.

голий скелет

Зробити ілюзію відсутності шкіри можна чорно-білої палітрою, підкреслюючи природний скелет. Насамперед вибілити все обличчя, шию, груди і руки. Потім візьміть чорну фарбу, легкий грим або гуаш, щоб поетапно зафарбувати все те, чого скелет позбавлений. Зробити ілюзію відсутності шкіри можна чорно-білої палітрою, підкреслюючи природний скелет

  • Ніс. Можна помітити, що у черепа немає кістки на місці носа, тому найточніший скелет повинен бути без носа. Зафарбовуйте його повністю.
  • Очі. Скелет має порожні очні западини, тому зафарбуйте верхню і нижню повіку чорним барвником. Намагайтеся, щоб круги під очима були круглі і симетричні. Якщо верхньою межею може служити брову, то нижню намітьте заздалегідь.
  • З'єднання щелеп. Якщо промацати череп, можна помітити, що щелепи кріпляться в районі вух, але щоки порожні. Можете сміливо окреслити вилиці і нижню щелепу, а простір між ними замалювати чорним. Запам'ятайте цю ідею і для зомбі, адже у них теж часто відсутня шкіра.

Важлива деталь черепа - це зуби, вони виділяють скелет на Хеллоуїн Важлива деталь черепа - це зуби, вони виділяють скелет на Хеллоуїн. Потрібно розфарбувати не тільки губи, але і частина щік зверху і знизу. Для цього просто промальовувати чорні вертикальні лінії, немов це проміжки між зубами. Але не захоплюйтеся: пам'ятайте, у людини всього 32 зуба, тобто по 16 зверху і знизу.

Щоб скелет був завершеним, прорисуйте самій собі кістки на шиї, ребра і хребет. У цьому вам допоможуть картинки з будовою людини і докладні відеоуроки, просто пошукайте макіяж на Хеллоуїн фото. Щоб скелет був завершеним, прорисуйте самій собі кістки на шиї, ребра і хребет

лялька

Коли в фільмах жахів іграшки виконують негативну роль, виглядають вони дійсно лякає Коли в фільмах жахів іграшки виконують негативну роль, виглядають вони дійсно лякає.

Є кілька різних варіантів, як зробити макіяж ляльки на Хеллоуїн:

  • Гламурна лялька барбі. Довге світле волосся, чиста біла шкіра з яскравим рум'янцем, великі блакитні очі і рожеве платьішко. Зробити з себе барбі в домашніх умовах допоможе звичайна косметика. Знадобляться довгі накладні вії, щоб отримати ляльковий погляд. Не захоплюйтеся тінями, але чітко підведіть очі і пошукайте способи візуально збільшити їх. У барбі зазвичай яскраві рожеві губи і ніжний рум'янець. Заздалегідь знайдіть кілька прикладів барбі на фото і копіюйте їх стиль.
  • Старовинна лялька. Зазвичай на ній з'являються тріщини і тріскається фарба. У домашніх умовах створити такий ефект нелегко. Знайдіть перебільшено довгі вії, ретельно вибілити нижню повіку і намалюйте нижню лінію волосків приблизно на сантиметр нижче - так ви візуально збільшите очі в два рази. Все верхню повіку можна зафарбувати темними тінями до брів, а нові брови намалювати трохи вище. Лялька стане більше лякає.
  • Зламана лялька. Посмішка Глазго малюється на обличчі досить просто, але виглядає ефектно. Для цього не боків від губ продовжите посмішку чорної лінією, перечёрківая короткими штрихами, немов швами від нитки. Можете так підправити барбі або зімітувати Джокера, виконуючи чоловічий грим.

Тріщини можна намалювати на обличчі у дівчат за допомогою звичайного олівця для очей. Прорисуйте контур і зафарбуйте його всередині сірим, ніби від барбі відвалився шматочок фарби або пластику. Головне, дотримуйте світлотіні і звертайте увагу на деталі.

зомбі

Ожилі мерці останнім часом стали популярні, адже їх образи постійно миготять в фільмах і серіалах. Частково розкладена плоть у зомбі не вирішується простим макіяжем, потрібно желатин або рідкий латекс. Розчинивши його, потрібно досить швидко нанести масу на шкіру - вона швидко сохне, не зволікайте.

Правити краще підборіддя і зону у носа, адже зазвичай у зомбі саме ці ділянки виглядають страшно Правити краще підборіддя і зону у носа, адже зазвичай у зомбі саме ці ділянки виглядають страшно. Поки чекаєте, можете корчити пики і тренувати міміку - так латекс розподілиться нерівномірно, у шкіри зомбі з'являться випадкові вигини, що забезпечить натуральність. Не бійтеся промальовувати скелет, немов з-під плоті прориваються кістки.

Прокрасьте особа сірої або білої гуашшю, адже у зомбі шкіра не така рожева, як у звичайних людей. Можна навіть намалювати скелет або голі кістки. Сміливо наносите штучну кров. Зробити її в домашніх умовах можна з безпечного харчового барвника і густого сиропу. Це не тільки смачно, але і за своєю консистенцією нагадуватиме кров жертви, якій нещодавно ласував зомбі. Ізмажьте в ній не тільки підборіддя, а й трохи шиї, якщо дозволяють вибрані наряди.

Перевага зомбі в тому, що це істота вже мертве, тому можете додати на лоб слід від кулі або розмалювати роздробленість щелепу - так гарний макіяж на Хеллоуїн вийде ще й різнобічним. Відпустіть свою фантазію на волю.

Відпустіть свою фантазію на волю


Відео

У цьому відео розповідаються і пояснюються всі тонкощі поетапного макіяжу для початківців. Якщо ви тільки починаєте занурюватися в світ косметики, то рекомендується до перегляду.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com