рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити грим на Хеллоуїн?

  1. Основи накладення гриму на Хеллоуїн
  2. Як зробити біле обличчя на Хеллоуїн?
  3. Грим Жінки-Кішки на Хеллоуїн
  4. Як зробити грим Смерті на Хеллоуїн?
  5. Як зробити грим на Хеллоуїн в стилі Цукрового Черепа?
  6. Грим Клоуна на Хеллоуїн
  7. Як зробити грим Відьми на Хеллоуїн?

Сьогодні мало хто пам'ятає значення та історію Хеллоуїна - для переважної більшості людей це не більше ніж веселий карнавал, на якому можна розважитися, пустувати і просто блиснути своїм костюмом. Однак не достатньо наявності лише одного костюма - він обов'язково повинен бути доповнений також і відповідним майстерно виконаним гримом, від якого «кров холоне в жилах». Ви можете уявити собі відьму без зеленого відтінку шкіри, вампіра без блідого обличчя, а клоуна без червоного носа? Звичайно ж ні. Тому саме час запастися стійкими фарбами і незвичайною силою і проявити всю свою креативність при створенні маленького шедевра. А ми вам детально розповімо про те, як зробити грим на Хеллоуїн. Пропонуємо вашій увазі підбірку кращих ідей гриму для цього свята, які ви зможете виконати самостійно. Сьогодні мало хто пам'ятає значення та історію Хеллоуїна - для переважної більшості людей це не більше ніж веселий карнавал, на якому можна розважитися, пустувати і просто блиснути своїм костюмом

Фото: depositphotos.com

Основи накладення гриму на Хеллоуїн

У кого б ви не захотіли цієї ночі перевтілитися, в загальному і цілому образ повинен виглядати страшним і жахливим, і все - включаючи костюм, макіяж і зачіску - повинні говорити про це. Саме тому без відповідного гриму неможливо домогтися потрібного ефекту.

Так, макіяж губ і очей може бути або насиченим і яскравим або дуже похмурим. Сам колір шкіри повинен бути досить світлим. Зрозуміло, зовсім не обов'язково кожен раз створювати блідий вигляд, проте тональний крем або пудровую основу варто завжди підбирати на кілька тонів світліше, ніж ваша шкіра. А ось рум'яна наносити слід обережніше, ніж зазвичай, оскільки надмірно яскравий рум'янець може зіпсувати ефект «безживності» особи. Домогтися максимально «жахливого» образу допоможуть кольорові контактні лінзи зі світлою радужкой і маленьким зіницею.

Для створення потрібного образу на Хеллоуїн можна скористатися не тільки декоративною косметикою, що складається з величезної палітри кольорів і відтінків, але також спеціальним аквагримом або фарбами для боді-арту (фейс-арту). Завдяки своїй водній основі, подібні фарби абсолютно безпечні і гіпоалергенні. Крім того, вони відмінно лягають на шкіру, прекрасно тримаються і дуже легко змиваються звичайним милом і теплою водою.

Якщо ж ви маєте в своєму розпорядженні додатковими засобами, можна також використовувати готові набори для створення конкретного образу, які значно полегшать вам завдання підготовки до свята. Наприклад, бажаючи перетворити в вампіршу і купивши відповідний набір, ви знайдете в ньому не тільки спонж, фарби і пензлик, а й вставну щелепу з іклами. А в наборі для чарівною відьмочки, крім фарб, буде міститися ще й накладний ніс.

Як зробити біле обличчя на Хеллоуїн?

Для більшості популярних образів цього свята знадобиться створення білого особи. Існує кілька способів зробити білою грим на Хеллоуїн:

  • намочити обличчя водою і занурити його в ємність з борошном або тальком (дитячою присипкою). Дешевий, простий, однак не зовсім ефективний спосіб - після висихання борошно почне обсипатися. Спосіб підійде для короткочасного використання;
  • рецепт домашнього білого гриму з більш тривалим ефектом: змішайте 2 ст.л. борошна і 1 ст.л. кукурудзяного крохмалю, додайте трохи води і вимішують отриману суміш, поки не отримаєте масу, по консистенції схожу з густою пастою. Додайте пару-трійку крапель гліцерину і ще раз вимішайте масу до кремоподобной стану. Наносите на обличчя пензликом;
  • ще один домашній спосіб зробити білий грим - змішати потовчений білий крейда з жирним (можна дитячим) кремом для обличчя. Поступово додавайте крейди стільки, щоб вийшла біла маса, яку можна буде легко нанести на обличчя пензликом або спонжем. Замість крейди можна використовувати растолченную ступкою до порошкоподібного стану суху білу акварельний фарбу, що продаються в будь-якому магазині для творчості титанові / цинкові білила, тальк або білий олівець для підводки очей. А крем можна замінити розтопленим свинячим салом. Нанесений на обличчя грим на основі сала або крему необхідно припудрити для кращого закріплення;
  • професійний театральний грим або аквагрим - ідеальні варіанти, щоб зробити біле обличчя на Хеллоуїн. Вони легко наносяться, довго служать, якісно виглядають, не провокують алергію, відмінно підходять для дітей і дорослих. Звичайно, замислитися над придбанням спеціального гриму краще не в останній день перед празднком, оскільки в вашому місті може бути складно здійснити подібну покупку і доведеться замовляти її в Інтернеті.

Змити будь-який з цих гримів потрібно теплою водою з милом, після чого обов'язково нанести на обличчя живильний крем - грим дуже сильно сушить і стягує шкіру.

Грим Жінки-Кішки на Хеллоуїн

Грим Жінки-Кішки на Хеллоуїн
Фото: depositphotos.com

1. Малюємо котячі очі. Беремо тонку пензлик і фарби для бодіарту та проводимо широку чорну стрілку від носа до зовнішньої сторони ока. Можна використовувати рідку підводку. Також наголошуємо нижню повіку. Зеленою фарбою або рідкими тінями прорисовуємо лінію уздовж нижньої повіки. Затемнюємо область вздовж нижнього краю очі сірими тінями, вії добре профарбовують об'ємною тушшю.

2. Підкреслюємо брови за допомогою фарби або чорного олівця. Робимо їх досить широкими і довгими, заходячи на крила носа і скроневу область. Проводимо лінії від брови до середини носа, повторюючи форму очей.

3. Беремо більш широку кисть. Профарбовуємо крила носа чорним гримом, додаємо крапельку білого, акуратно розтушовуємо. На кінчику зображуємо котячий носик круговими мазками. Якщо змішати чорну і білу фарби, вийде гарний сірий колір.

4. Далі малюємо смужки - на лобі, щоках, підборідді. Спочатку широким пензлем позначаємо їх за допомогою чорного кольору, потім білою фарбою підмальовували поверх волоски.

5. Тонуємо губи, залишаючи серединку рожевої для імітації язичка. На області під носом малюємо котячі щічки злегка закругленими лініями. Також трохи затемнюємо носогубні складки. Ставимо чорні і білі крапки, зображуємо красиві довгі вуса.

6. Якщо ви вибрали костюм з короткими рукавами, можна пофарбувати і лапки. За допомогою тих же фарб намалюйте плями, манжети і смуги на пальцях. Доповніть образ чорним манікюром.

Як зробити грим Смерті на Хеллоуїн?

Грим Смерті на Хеллоуїн
Фото: depositphotos.com

1. Тут нам також знадобляться фарби для бодіарту чорного і білого кольорів. Область навколо очей, включаючи брови, густо зафарбовуємо чорним гримом. Підмальовували тонкі лінії з нижньої сторони і від початку зростання брови.

2. Грим смерті повинен нагадувати вигляд черепа, тому зафарбовує низ носа чорним кольором, роблячи трикутну виїмку посередині.

3. Наступним кроком необхідно фігурно затемнити область під вилицями, як показано на малюнку. Також слід зафарбувати смуги біля лінії росту волосся у скронь.

4. Білим кольором оформляємо губи, продовжуючи смуги до середини щік. Напрямок та ширину легко визначити по розташуванню зубів. Далі тонким пензликом зображуємо зуби, верхні і нижні, у вигляді йдуть один за одним напівкруглих ліній.

5. На підборідді чорним кольором прокреслює черепні тріщини.

6. Щоб домогтися повного ефекту, в завершенні необхідно надати масці обсяг. Для цього скористаємося темно-сірими або чорними сухими тінями. Трохи відступаючи від зафарбованих ділянок на обличчі, проводимо ними смужки, що повторюють контури малюнка. Злегка растушевиваем. Особливу увагу приділіть оформлення намальованих зубів, проявіть художній талант, щоб маска виглядала натурально. Таким же чином добре затемнити область лоба, підборіддя і носогубні складки. Грамотно виконаний грим смерті справляє дуже сильне, навіть шокуюче враження.

Як зробити грим на Хеллоуїн в стилі Цукрового Черепа?

Грим Цукрового Черепа на Хеллоуїн
Фото: depositphotos.com

1. Всі обличчя, виключаючи область навколо очей, нижню частину носа, губи і середину підборіддя, покрийте густим шаром білого гриму. Це буде основою маски.

2. Далі беремо чорну фарбу для бодіарту і зафарбовує верхні і нижні повіки повністю, до брови. Цим же кольором розмальовуємо нижню частину носа у вигляді сердечка. Також затемнюємо носогубні складки.

3. Червоним кольором малюємо 3 пелюстки на лобі від лінії росту волосся і трилисник на підборідді. Їм же зображуємо напівкруглі пелюстки навколо очей, відступаючи на кілька міліметрів від чорних кіл. І, звичайно ж, робимо червоні губи.

4. Зеленою фарбою зафарбовує проміжок між двома кольорами навколо очей, обводимо малюнки на лобі і підборідді. Внизу підмальовували пару зелених пелюсток.

5. Тепер нам залишилося лише доповнити узор чорним гримом на лобі і навколо губ. Пензликом прокреслює округлі лінії зверху від перенісся, надаючи їм форму вусів метелики. Від куточків губ малюємо хвилясті гілочки, заходячи на вилиці, як показано на фото. Даний грим виглядає найбільш виразно в поєднанні з чорним волоссям.

Грим Клоуна на Хеллоуїн

Грим Клоуна на Хеллоуїн
Фото: depositphotos.com

1. Для початку скористаємося білою фарбою. Нею необхідно загримувати все обличчя, крім області верхніх повік і губ. Не забудьте також про вуха і шию.

2. Очі яскраво обводимо підведенням чорного кольору, виконуємо активний макіяж смокі-айз в чорно-сірих тонах. Брови також підкреслюємо чорним олівцем.

3. Нижню частину носа зафарбовує червоною фарбою або помадою, зображуючи круглий ніс клоуна.

4. Щоб домогтися ефекту рваних широких губ, скористайтеся професійним прийомом гримерів. Ганчірочку червоного кольору необхідно настригти маленькими шматочками, і приклеїти їх за допомогою спеціального клею по боках губ. Можна скористатися клеєм для вій і страз. Далі зафарбовуємо губи криваво-червоним кольором. Тієї ж фарбою для бодіарту домальовували їх до середини щік, залишаючи неакуратні розлучення з боків. Як випливає фарбуйте ганчірочки. Це додасть вашої масці особливо зловісного вигляду.

5. Тепер залишається тільки домалювати сині лінії поперек очей, на верхньому і нижньому століттях.

Як зробити грим Відьми на Хеллоуїн?

Грим Відьми на Хеллоуїн
Фото: depositphotos.com

1. Всі обличчя і шию, крім області губ, зафарбовує фарбою для бодіарту зеленого кольору.

2. Чорним кольором малюємо довгі стрілки на верхніх століттях, зображуємо великі кущисті брови, павутинку на одній щоці.

Підмальовували гілочки зморшок під очима, бородавку на носі.

3. Губи тонуємо яскраво-червоною помадою. Потім обводимо їх за допомогою пензлика чорною фарбою, малюємо невеликі рисочки навколо.

Ставимо штрих на підборідді і під носом.

4. Фіолетовим кольором прокреслює широкі лінії уздовж носогубних складок, щоб довершити образ.

Доповнять маску широка капелюх відьми і розпущене волосся.

Сподіваємося, наші поради допоможуть вам створити свій неповторний образ для святкування дня Всіх Святих. Будьте чарівні!

Владислава Есмановіч, Юлія Булатникова (покрокові опису нанесення гриму)

Як зробити грим на Хеллоуїн в стилі Цукрового Черепа?
Ви можете уявити собі відьму без зеленого відтінку шкіри, вампіра без блідого обличчя, а клоуна без червоного носа?
Як зробити біле обличчя на Хеллоуїн?
Як зробити грим Смерті на Хеллоуїн?
Як зробити грим на Хеллоуїн в стилі Цукрового Черепа?
Як зробити грим Відьми на Хеллоуїн?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com