рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чотири нічних доставки піци в Мінську з максимально вигідними акціями

  1. Доставка «Папа Джонс» | papajohns.by
  2. Доставка «Домінос» | dominos.by
  3. Доставка «Піца Лісіцца» | pzz.by
  4. Доставка «Еда.бай» | eda.by

Актуальна інформація для тих, кого часто накриває нічний жор. У столиці лише чотири перевірених доставки піци, які працюю вночі і охопили практично весь Мінськ. Кожна з контор гарна по-своєму, зі своїми пляшками і ситними пропозиціями на компанію.

Кожна з контор гарна по-своєму, зі своїми пляшками і ситними пропозиціями на компанію

Сьогодні я дам пару корисних радою, якими варто керуватися при виборі доставки піци в нічний час. Ви здивуєтеся, але є доставка, донині приймаюча оплату в WebMoney.

Доставка «Папа Джонс» | papajohns.by

by

Ціни на піцу починаються від 11,40 до 21,10 рублів за 30 сантиметрів. Є ситні комбо-пропозиції і спеціальні коди на знижки, чекайте сайт. Мінімальна сума замовлення на безкоштовну доставку в нічний час - 15 рублів, з 02:00 до 10:00 технічну перерву і замовлення не доставляються. Оплата кур'єру готівкою або банківською картою, також можна оплатити на сайті через WebPay. Піца за американськими стандартами - дорога, але реальна смачна, якщо брати перевірені варіанти (Супер Папа, М'ясна, М'ясне задоволення, Маленька Італія), і вигідна, якщо використовувати промо-коди.

Рекомендую: скористайтеся придатної акцією по промо-коду ANNA, замовте будь-яку піцу діаметром 30 см і отримаєте другу піцу 30 см безкоштовно. Промо-код POTATO на картопляні дольки, який діє при замовленні через сайт з 00:00 - 02:00.

Доставка «Домінос» | dominos.by

by

Американська піца від 12,90 до 18,90 за 30 сантиметрів, в нічний брешемо мінімальна сума замовлення 12,90 рублів. Оплата готівкою або карткою кур'єру, можлива оплата на сайті через WebPay. У зону доставки потрапляє не весь Мінськ, подивитися можна на офіційному сайті. Піцу привозять протягом 30 хвилин - їх фішка, швидка допомога і то так швидко не приїжджає. Піцу треба брати на товстому тісті, спробуйте Барбекю, Прованс або митця.

Рекомендую: відмінна акція Мегавторнік: замовляйте піцу 30 см або 36 см і отримуйте кожну другу в подарунок. Слідкуйте за акціями у них на сайті в розділі Новини.

Сімейне пропозицію за 20,90 рублів: комплекс з доставкою додому, що складається з великої піци 36 см категорії Улюблені, коробка байтсов і літр напою на вибір.

Доставка «Піца Лісіцца» | pzz.by

by

Піца від 10,90 до 14,50 рублів за 600 - 700 грам. Мінімальна сума замовлення 12,40 рублів. Зона доставки практично весь Мінськ і Боровляни. Оплата готівкою або карткою кур'єру. Найпопулярніша піца за адекватною ціною у мінчан середнього достатку.

Рекомендую: в меню з'явилися три новинки: Твін-піца, Грибний курча, піца Українська. Намагайтеся вибирати піцу, щоб в складі не було майонезного соусу.

Доставка «Еда.бай» | eda.by

by

Піца від 7,90 до 16,50 руб за 32 сантиметри. Мінімальна сума замовлення 12 рублів, піцу привезуть безкоштовно в будь-яку точку Мінська, за МКАД доставка плюс 4,90 рублів. Оплатити замовлення можна будь-яким зручним способом, навіть через систему ЕРІП і WebMoney. Дешева піца на любителя тонкого тесту і хаотичною начинки.

Рекомендую вигідну пропозицію: піца-сет Америка з двох піц вагою 1200 грамів за 22,50 рублів. Чекайте сайт, там багато акцій на доставку.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com