рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вироби з кольорового паперу: красиві квіти своїми руками

Галина Яцишина

Літні квіти - найяскравіші, вражають різноманітністю форм, кольорів і запахів. Чудовою краси величезні соняшники повертають слідом за сонечком золотисті головки. Квіти настільки досконалі, що краще не придумаєш, спробуємо повторити цю красу.

Візьмемо лист картону яскравого синього або блакитного кольору. Це буде основа для нашого творіння. Для жовтих пелюсток знадобиться жовта папір, паперові гофровані формочки для кексів, серветки і сторінки непотрібних журналів з відповідним фоном.

Для жовтих пелюсток знадобиться жовта папір, паперові гофровані формочки для кексів, серветки і сторінки непотрібних журналів з відповідним фоном

На аркуші звичайного кольорового паперу намалюємо два кола - зовнішній за розміром капелюшки, внутрішній - серцевини. Зробимо радіальні надрізи від краю до середини кроком приблизно 1 сантиметр. Для серцевини підійде чорна або темно-сіра фактурна папір. До зворотному боці капелюшків приклеїмо трубочки для коктейлю блакитного або зеленого кольору, поставимо наші сонечка в паперову вазу.

Форми для кексів разрежем від краю до денця по колу, розрівняти пелюстки, приклеїмо зелених стеблах. Середину прикрасимо справжніми насінням або дитячим фото. Красиво виглядають пелюстки з окремих маленьких кіл з загнутими по краях сегментами. Прикріпіть до стебла зелений листок такої ж форми.

Художники, у яких фарби завжди під рукою, можуть спробувати нову техніку малювання: просто розмазуйте по аркушу паперу жовту гуаш або акрилову фарбу звичайною виделкою. Пластиковий одноразовий «інструмент» зручніше, дозволяє використовувати різний натиск «кисті». Сподобалося малювати виделкою? Спробуйте зубною щіткою - результат теж не розчарує. Середину намалюйте акуратно, щоб насіння «не розсипалися».

Якщо у вас залишилися від Штампінг картонні циліндри від паперових рушників, використовуємо їх для штампів різної форми. На одному циліндрі зробимо розрізи по колу від краю глибиною близько 2 сантиметрів, відігніть пелюстки назовні. Тепер, вмочуючи перший штамп в жовту фарбу (акрил, гуаш) на одноразової тарілці, наносимо малюнок на білий аркуш. Порожню середину заповнимо насінням. Другий штамп зробимо з злегка стисненого циліндра, нанесемо контури пелюсток уздовж намальованою кола, закрасимо жовтою фарбою, оформимо серцевину.

Якщо заготовок для штампів не залишилося, участь у творчості візьмуть наші долоньки і ступні. Приготуйте заздалегідь воду, якої доведеться мити «кисті». Сміливо макайте в фарбу руки і ноги, малюйте пелюстки, стебла і листя, траву і хмари. Діти будуть у захваті від такого заняття!

Більшої акуратності і посидючості зажадає соняшник з серветок різного кольору. Жовті пелюстки з нарізаних на квадрати і складених деталей розмістимо по колу, приклеюючи по черзі нижні кінці. Для середини і листя скачаємо зі шматочків серветки коричневі і зелені кульки. Щоб не помилитися, контури для аплікації намалюйте на аркуші картону або роздрукуйте на принтері.

Якщо не хочеться бруднити долоньки в фарбу, обведіть руки по контуру, зробіть таких копій побільше - це будуть сонячні пелюстки. Вирізуйте акуратно і наклеюйте черзі на основу. Квітки будуть триматися на приклеєних зі зворотного боку гілочках, середину оформимо аплікацією з насіння.

Великий екземпляр складніше складений з паперових конусів. Такий квітка підійде для прикраси інтер'єру, свята в школі чи дитячому садку. Спочатку потрібно зробити паперові заготовки, з яких потім зібрати квіти. Ще один незвичайний і дуже декоративний варіант - плоскі пелюстки по контуру і об'ємна середина з чорних конусів.

Ще один незвичайний і дуже декоративний варіант - плоскі пелюстки по контуру і об'ємна середина з чорних конусів

Чарівно виглядають соняшники, виконані в техніці квілінгу. З тонких паперових смужок спочатку необхідно зробити окремі ажурні елементи заданого розміру і форми. Дуже трудомістка робота, але який ефектний результат. Для цього потрібно не тільки терпіння, а й майстерність.

Також обов'язково дізнайтеся про те, які незвичайні вироби можна зробити з втулок від паперових рушників

Фото з відкритих джерел

Сподобалося малювати виделкою?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com