рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Швидка виріб і легка. Дивовижні вироби з кольорового паперу

  1. Красиві вироби з кольорового паперу
  2. Зробити саморобку з кольорового паперу
  3. Вироби з кольорового паперу. фото
  4. Робимо з кольорового паперу вироби
  5. Нові вироби для дітей. яскраві ідеї
  6. незвичайні вироби
  7. Як робити з дитиною вироби з паперу
  8. Прості вироби з кольорового паперу для дітей
  9. паперова мозаїка
  10. Для створення мозаїки вам знадобиться:
  11. Дитячі Новорічні вироби з паперу
  12. Ялинка своїми руками
  13. Прості вироби з паперу для школярів

Дуже цікаво буде робити дітям з кольорового паперу вироби, а перше, що спадає на думку, це, звичайно ж, аплікації, які подобається виконувати не тільки маленьким умільцям, але і їх батькам. Дитячі аплікації іноді наївні і прості, однак є досить потужним засобом , Яке сприяє розвитку фантазії крихти, розвитку дуже багатьох умінь і здібностей. Крім того, діти отримують масу задоволення в процесі приклеювання кольорових вирізаних фігурок на основу.

Спершу надайте дитині можливість просто приклеювати на основу фігурки, які виріже дорослий, а згодом вже сам карапуз зможе взяти в руки ножиці, виріже перший контур, а незабаром почне творити самостійно, у нього будуть виходити гарні вироби з кольорового паперу. В цей час ви можете познайомити його з різноманіттям різних видів аплікацій. Якщо ж попереду свята, то це прекрасна можливість зробити листівки для всіх рідних і друзів.


Можна зробити саморобку з кольорового паперу в техніці обривності аплікація, з її допомогою можна відмінно передати фактуру образу. Ви зможете зробити хмарка, у вас вийде і пухнастий курча. Для цього дитині достатньо розірвати лист на шматочки (і це заняття припаде йому до душі), потім з уривків скласти зображення.

Дитячі вироби з кольорового паперу, виконані способом накладної аплікації, виглядають як справжні витвори мистецтва. Виконуються вони за шаблоном, наклеюються шарами, тобто спочатку йдуть всі великі елементи, потім будуть йти маленькі, таким чином, зображення вийде об'ємним і притягає увагу.

Завжди приємно поділиться успіхами свого малюка, адже хочеться показати всім знайомим, які прекрасні у нього виходять вироби з кольорового паперу, фото можна також викладати в соціальні мережі, там же можна почерпнути ідеї для майбутніх саморобок.

Є унікальний вид - модульна аплікація. Перед дитиною буде стояти завдання спочатку вирізати багато однакових геометричних фігурок з різнокольорових аркушів, далі з них треба буде створити цілісний образ.


А ось симетрична аплікація відкриє перед крихіткою світ сучасного мистецтва. Все починається з того, що треба вирізати прямокутник, можна квадрат необхідного розміру. Потім зігнути його навпіл, після, притримуючи за згин, акуратно вирізати половину зображення. До речі, можна знайти в інтернеті шаблони для таких фігурок, або ж попередньо нанести контури майбутньої фігурки, а тільки потім починати вирізати.

Із задоволенням хлопці виконають вироби з кольорового паперу - картинки, особливо, якщо ви їм запропонуєте вивчити техніку стрічкової аплікації. З її допомогою можна отримати справжню гірлянду, яка складається в потрібне зображення. Є ще силуетний метод, завдяки якому по намальованому чи уявного контуру зможе вирізати складні силуети.

Вироби з кольорового паперу, картону виконуються лише за допомогою ножиць і клею ПВА. Все це нехитрі підручні засоби, які або є в кожному будинку, або можна купити в будь-якому канцелярському магазині або супермаркеті біля вашого будинку. Такі створені своїми руками картини стануть прекрасним подарунком від крихти мамі або бабусі на Новий рік або 8 березня, адже, коли ми ми завжди проявляємо величезну любов і турботу.



Красиві вироби з кольорового паперу

Вироби з кольорового паперу квіти виконуватися також просто, а можуть вийти найрізноманітніші букети. Наприклад, якщо ви вирішили зробити букет тюльпанів, а адже це істинно весняні квіти, їх можна виконати за допомогою симетричною техніки. Так вийдуть чотири однакових тюльпанове, а потім можна виконати об'ємний квітка. Для цього тюльпани слід скласти навпіл, відзначити лінії згину, далі розправити їх і склеїти, прикладаючи половинками квіточки один до одного.

Якщо треба зробити квіти, які мають розеточное будова (наприклад, волошки, гербери або ромашки), краще використовувати силуетний спосіб, завдяки якому з квадратного аркушу, складеного по діагоналі, можна їх вирізати. Треба скласти лист спершу по діагоналі, потім цей трикутник скласти ще раз по діагоналі. Намалювати пелюстка, припускаючи, що куточок є серединою майбутнього квітки. Заготівлю не треба розгортати, а вирізати пелюстка, коли ж ви розправою, то отримаєте красиву квітку.

Коли ми робимо з кольорового паперу вироби з дітьми, треба проводити заняття у формі дидактичної гри , Наприклад, під час можна загадувати, квіточки, які потім будуть відтворюватися на папері.


Про кожен предмет можна розповідати цікаву інформацію, яка обов'язково викличе інтерес у крихти, розповість йому багато цікавого про навколишній світ. В цей час ви не тільки робите, ви ще й займаєтеся з малюком.

Для першого знайомства з цим видом творчості підберіть шаблони, зараз вони стануть надійним помічником у навчанні. У цих наборах є контури готових виробів, вони служать фоном. На окремих аркушах роздруковані кольорові деталі, їх дитині і треба вирізати, після акуратно приклеїти до основи. Подібні набори, створені для розвитку дітей, ви можете купити в магазині канцтоварів, але для творчих мам можна запропонувати їх виготовити самостійно. Головне, знайдіть відповідні за віком картинки, потім роздрукуйте їх на принтері. Подібні шаблони існують на різну тематику.

Зверніть увагу, що діткам буде набагато цікавіше вирізати частини силуету тварин, ніж просто абстрактні геометричні фігури жовтого або червоних кольорів. Так як, вирізаючи з листа, будь-який предмет, малюк може смутно уявляти, якою буде його робота в завершенні. Якщо ж ви працюєте з шаблонами, то дітям неважко уявити, що вийде в кінці. Для перших спроб навіть краще, щоб дошкільник працював з готовими силуетами, коли контури будуть вийдуть рівними, а сама саморобка виглядати акуратно.

Найпопулярніший вид творчості - це предметна плоска аплікація, де на фон наклеюються силуети предметів, їх окремі частини, попередньо вирізані за допомогою ножиць.



Зробити саморобку з кольорового паперу

Коли ж дитина підросте, він вже зможе робити і об'ємні аплікації, тут також є кілька методів. По-перше, школяр може вирізати пару фігурок одного елемента, наклеїти їх один на одного, таким чином, продублювати кілька разів. Такі вироби називають накладними. Для роботи в цьому стилі також використовують різні спіралі, кільця, завитки, які створюються з смужок паперу, потім їх накручують на стрижень олівця, ручки, фломастери. Для підлітків і дуже творчих і допитливих діток є техніка квіллінг, яка доводить, що за допомогою листів можна створити шедевральні роботи, гідні виставки.


Виконати такі вироби з кольорового паперу, відео майстер клас допоможе, тому що техніка складна і має безліч тонкощів і секретів. Таке бумагокручение допоможе створювати композиції неймовірної краси. Ще один метод - перегинання окремих елементів, наклеювання частин, завдяки цьому способу можна виконати метелика, вийде вона просто чудова.

Найскладніше створити об'ємну картинку без застосування ножиць, але є техніка пластичної аплікації, яка робить цю задачу можливою. Головним інструментом стає зім'ятий папір. Ця методика також відноситься до рваним або обривності аплікацій.


Шматочки треба викладати як мозаїку крок за кроком, поки не заповниться весь простір предмета. Мозаїчні красиві вироби з кольорового паперу - квітка стане прикрасою для листівки. Завдяки такому творчості дитина буде тренувати свої пальчики, розвивати почуття форми. Щоб їх виконати, обов'язково потрібен клей, ножиці, кольоровий папір. Треба накидати контур майбутнього предмета, а потім прийшов час развивать папір. Виріб буде готова тоді, коли весь простір контуру буде заповнено м'ятими шматочками, попередньо змоченими в клеї.

Шматочки також мнуть руками, що додає їм фактуру і пластичність. Їх також можна скручувати, стискати, сплющувати, згортати. Готові шматочки промазують клеєм і приклеюють до основи.



Вироби з кольорового паперу. фото

Якщо дана виріб розрахована на маленьку дитину, то предмет повинен бути йому знаком, це може бути сонечко, тварини, фрукти і овочі. Такі заняття позитивно позначаються на розвитку дитини: розвивають його тактильні відчуття, фантазію, пам'ять, образне мислення і моторику, можна вивчити рахунок, почати опановувати основи іноземних мов , Наприклад, англійської. Для старших дітей пропонують сюжетно-рольові аплікації, які включають в себе декількох предметів, тісно пов'язаних один з одним. Поодинокі предмети ви можете виготовляти без ескізів, а ось сюжетно-рольових композиції вимагають намальованого ескізу.


Є геометричні та негеометріческіх композиції, перші мають рівні чіткі краї, інші ж виконуються з рваних шматочків. Завдяки другому методу можна створити пухнасті від природи предмети. Паперові грудки допоможуть створити самі різні фігурки - ялинку, метелика, овечку і навіть галявину з квітами, а якщо це, то вийде снеговичок.

На допомогу також може прийти техніка торцювання. На основу наклеюються невеликі квадратики, вирізані з гофрованого паперу, також як матеріал використовуються серветки. На початку треба на основі намалювати контур майбутньої аплікації. Треба нарізати маленькі квадратики, 1 х 1 см. У центр квадрата ставлять олівець, акуратно піднімають краю шматочка.

Низ заготовки змастити клеєм і приклеїти шматочок на картину. Торцювання продовжують, поки весь контур не заповниться такими заготовками. Дітям сподобається цей вид творчості, але він досить трудомісткий. Тому для першого разу треба взяти найпростіший малюнок.



Робимо з кольорового паперу вироби

Крім паперу можна ще використовувати для творчості серветки і картон, а також додавати інші підручні матеріали, наприклад, крупи, які додадуть певну рельєфність, структурність предметів. Можна брати рис, гречку, манку, пшоняну крупу, ними можна задекорувати сердцевінку і пелюстки створеного квітки, зробити вазу, кошик.

Коли ж ви освоїте всі тонкощі виконання таких простих поделочек, можна приступати до скрапбукінгу, наприклад, зробити.


Якщо Вам сподобався наш сайт, висловіть своє "спасибі"
натисканням на кнопочки нижче.


Мабуть, найприємніше заняття для дітей - це створення виробів. Дітлахи з великим задоволенням створюють щось цікаве і привабливе. У цій статті ми вирішили запропонувати вам чудові вироби для дітей, які буде дуже легко зробити своїми руками. Ми запропонуємо вам все новинки в цій сфері і сподіваємося, що вашій дитині сподобається майструвати своїми руками і отримувати від цього процесу нереальне задоволення.

Нові вироби для дітей. яскраві ідеї

Цікаві вироби з одноразових тарілок.

Рибки.

Щоб заручитися приємним настроєм, потрібно створити щось яскраве і в той же час незвичайне. Тропічні рибки - це відмінний варіант для вас. Для їх створення ви повинні придбати паперові тарілочки. Звичайно ж, вам знадобляться яскраві фарби для їх розпису. Розписуйте їх на свій розсуд. Це можуть бути якісь цікаві смужки або химерні візерунки. А коли ваші яскраві фарби висохнуть на тарілочці, то приклейте до своєї рибку плавники.



Акваріум.

Одноразові тарілки підійдуть також для створення акваріума. В цьому випадку, вже вам знадобиться пару тарілок, які з'єднуються між собою. При чому в однієї тарілочки необхідно вирізати дно. До іншої тарілочці приклейте підводних персонажів. А для більшого ефекту використовуйте целофан. Варто сказати про те, що при створенні підводного світу ваша дитина повинна обов'язково використовувати черепашки, які він назбирав у літню пору на пляжі.

Новорічний вінок.

Активно готуєтеся до Нового року? Тоді звичайна паперова тарілочка допоможе вам зробити гарний вінок для прикраси будинку без зайвих турбот.


Доктор Айболит.

З паперової тарілочки дуже легко зробити улюбленого героя мультфільму - Лікаря Айболить. Крім паперової тарілочки вам варто підготувати наступні матеріали:

  • картон рожевого і білого кольору,
  • маркер і клей,
  • окуляри з дроту,
  • гудзики для очей.

Хід роботи:

  1. Звичайно ж, у створенні такої вироби потрібно проявити свою майстерність. Спочатку на аркуші рожевого картону намалюйте голову персонажа і виріжте її.
  2. Починаємо працювати з паперовою тарілкою. Її треба скласти навпіл і розрізати. Одну частину тарілочки також необхідно розрізати навпіл.
  3. На ці шматочках зробіть розмітку бороди. Також не забудьте про вуса. Виріжте ці деталі.
  4. Беремо білий аркуш картону і робимо з нього шапочку нашому герою.
  5. Після чого приклейте всі деталі до рожевого картону. На шапочці намалюйте хрестик, а також не забудьте прикріпити окуляри вашої поделке.

Аплікації з гудзиків.

Ґудзики різноманітних кольорів і різних розмірів допоможуть вам зробити оригінальну композицію. Аплікацій з гудзиків існує величезна кількість. Їх не складно створювати. На початку виберіть щось підходяще для себе, а вже потім підберіть гудзики. Зробіть розмітку, наберіться терпіння, а також не забудьте про клей. В результаті у вас вийде безліч цікавих виробів.



Новинки виробів з гарбузового насіння.

Падалка можуть бути найрізноманітнішими. Але в цій статті ви зустрінете тільки новинки. Не можна в цій статті забути про те, що сьогодні існує безліч природних матеріалів, який досить успішно використовуються для створення виробів. Гарбузове насіння допомагають створити найцікавіші вироби. Це можуть бути будь-які композиції або навіть цікаві експонати.

Наприклад, якщо скористатися яскравим пластиліном, то можна створити цікаві квіточки. Встановіть їх в вазу, а саму вазу в саме видне місце. Дитина буде дуже радий такому виробу.


А ще можна з насіння гарбуза зробити аплікацію - гусак.


Гарбузове насіння можуть допомогти зробити вам оригінальну ялинкову іграшку. Ви просто приклеюєте насіння гарбуза до кульки з пінопласту. А в завершенні прикрашаєте його золотистою фарбою.


Карандашная стружка для оригінальних виробів.

Для своїх виробів, кожна дитина може використовувати олівцеву стружку. Варто відзначити те, що з неї також може вийти багато цікавих виробів. Техніка роботи зі стружкою дуже проста. На аркуші ви просто вдаєте малюнок, але декорують ви його не фарбами, а красивою і рівною стружкою.

Подивіться, які ідеї для виробів ми вам пропонуємо.


Прості вироби для дитячого садка з паперу та картону.

У нашій статті крім складних виробів, ви зможете зустріти вироби для дитсадка, які дітки змайструють своїми руками. Звичайно ж, діткам подобається працювати з папером і створювати з неї щось цікаве. Для таких дитячих виробів обов'язково вибирайте яскравий картон і барвисту кольоровий папір . Подивіться всі найкращі новинки виробів для дитячого саду з картону і паперу.




Проста виріб для садка. Козуб зайця.

Якщо проявити трохи уяви, то можна буде створити цікаву саморобку . Візьміть для цієї мети будь-якої циліндр і скотч рожевого і білого кольору. З картону виріжте вушка.


Обклейте їх і циліндр скотчем. Прикріпіть вушка. Не забудьте намалювати риси обличчя свого зайцю.

Курка з курчатками.

Майструвати цей виріб дуже просто. Для її створення вам можуть знадобитися одноразові стаканчики, які ви повинні обклеїти яскравою папером жовтого кольору. Ще до курчатка варто прикріпити окремі частини тіла такі, як дзьобик і очі. Окремо з паличок і картону зробіть своїй поделке ніжки.


Їжачок.

Наступна виріб також проста в своєму виконанні і її можуть змайструвати абсолютно всі школярі. Для вироби вам буде потрібно звичайний пластилін і насіння. З пластиліну робимо підставу їжачка, а після чого голки робимо з насіння.


На закінчення

Як бачите, сьогодні існує величезна кількість виробів, серед яких присутні новинки. У цій статті для вас ми зібрали тільки найкращі вироби. І якщо ви не знаєте чим зайняти свою дитину, то візьміть на замітку наші ідеї і тоді ваша дитина буде захоплений цікавим заняттям і приємними враженнями.

Відмінний спосіб провести час з дитиною - зробити красиві і легкі вироби з паперу.

Відправляйтеся в магазин за кольоровим папером і ваші діти будуть в захваті від паперових квітів, орігамі, 3D іграшок та аплікацій.

Дитячі вироби з паперу можуть також послужити прекрасним подарунком вашим родичам і друзям.

Аплікації. Створення картин шляхом наклеювання на поверхню паперу частин зображення, зроблених з кольорового паперу.

Орігамі. Мистецтво створювати японські паперові фігурки шляхом складання певним чином аркуша паперу.

Об'ємні вироби. Створення об'ємних іграшок з паперу шляхом склеювання вирізаних частин, наприклад гірлянди.

Квілінг. Створення паперових виробів і прикрас за допомогою звичайного скручування паперу.

незвичайні вироби

Оформлення сонцезахисних окулярів. Виріжте разом з дітьми з кольорового картону різні маленькі фігурки у вигляді страз, черепашок і морських зірок і запропонуйте малюкам приклеїти їх на дитячі сонцезахисні окуляри. Теж саме можна зробити зі ляпасами, літньої Панамою, сумочкою, фартухом або брошкою.

Аплікації на камінцях. Можна зібрати плоских каменів на березі моря або біля залізничних колій і за допомогою кольорового паперу і клею зробити невеликі аплікації на плоскій стороні каменів.

Колаж з осіннього листя. Восени можна набрати яскравих жовтих і червоних опалого листя і покласти їх під прес. З пресованих листя, клею, фломастерів та аркуша паперу можна зробити яскравий колаж, де листя дерев будуть замінювати тулуб тваринам, крила метеликів або крону деревах в лісі.

Стильні гірлянди зі старих карт. Дітям дуже сподобається наклеювати на нитку вирізані кружечки зі старих картонних карт, щоб потім їх творчість стала частиною інтер'єру вашого будинку, як, наприклад, оформлення штор.

Султани для групи підтримки. Дівчата будуть у захваті, коли ви їм покажете, як зробити яскравий великий султан з обгорткового паперу і ниток.

Як робити з дитиною вироби з паперу

По-перше, щоб процес перетворився в цікаву гру, необхідно більше уваги приділяти задоволення і придбання навичок під час самого заняття, а не направляти всі зусилля на результат.

Для дитини має бути приємним саме створення вироби, а не паперова фігурка, яку ви самі змайструєте, поки малюк буде «ловити мух».

Запам'ятайте! Краще неідеальна виріб, зроблена ручками дитини, ніж правильний паперовий корабель , Зроблений вами.

По-друге, дитина сама візьме папір в руки, якщо ви теж візьметеся за це ремесло. Діти відмінно наслідують дорослих, на чому і грунтується їх розвиток в суспільстві.

Спробуйте зробити паперовий кораблик і дайте листок паперу дитині, щоб він зміг зробити те ж саме. Зробіть ще одну саморобку разом з ним, крок за кроком.

По-третє, складні етапи створення паперової вироби ваша дитина теж зможе зробити самостійно, якщо ви розіб'єте його на прості кроки.

Допомагаючи дітям вирішити, куди клеїти шматочки, ви можете зробити маленьку точку на шаблоні чорним маркером і сказати: «поклади клей на точку», а потім «поклади очей тваринного на клей» і так далее.Такім чином, діти вчаться діяти за інструкцією і розвивають координацію своїх рук.

Якщо ваша дитина втомився, зробіть невелику перерву. Замість склеювання паперової іграшки, ви можете заспівати разом пісеньку про той предмет, який ви склеюєте, наприклад, про жабу, щоб надихнути малюка.

Прості вироби з кольорового паперу для дітей

Виріб зі смужок паперу - серветка

Вам буде потрібно:

  • Ножиці
  • Ножиці для декоративної різання
  • Декоративні матеріали: гудзики, наклейки, стрази та інше
  • Листи кольорового паперу

Інструкція

  • Виріжте квадрат з одного аркуша кольорового паперу.
  • Складіть квадрат навпіл.
  • З боку складеного краю і до 1 сантиметра до кінця протилежного краю наріжте ножицями рівномірно прорізи.
  • Розгорніть квадрат.
  • Виріжте з кольорового паперу смужки, які повинні бути більше, ніж довжина сторони вашого квадрата, а по товщині - складати приблизно 1,5-2 сантиметри.
  • Візьміть одну смужку і пропустіть її через все прорізи квадрата, щоб вона проходила то над поверхнею, то під поверхнею паперового квадрата.
  • Наступну смужку почніть протягувати з протилежного боку щодо початку першої смужки.
  • Вплітає смужки по черзі в шаховому порядку, поки весь квадрат нічого очікувати заповнений.
  • Переверніть переплетений квадрат і нанесіть клей між паперовим квадратом і кінцями кожної смужки.
  • Складіть все краю смужок, які виходять за межі квадрата і приклейте їх до внутрішньої сторони квадрата.
  • Переверніть плетений квадрат так, щоб краю смужок було невидно.
  • Як рамки для плетених серветки виріжте квадратний шматок з щільного паперу за допомогою ножиць декоративної різання, щоб зробити краю рамки хвилястими.
  • Приклейте тканий квадрат поверх вирізаної рамки.
  • Прикрасьте краю рамки підготовленими декоративними елементами: блиском, гудзиками, стразами і іншими матеріалами.

Зоопарк з орігамі тварин

Порадувати ваших дітей зможе справжній зоопарк з об'ємних тварин, які можна зробити за допомогою звичайної кольорового паперу та інструкції для створення орігамі-тварин.

Для цього вам будуть потрібні листи кольорового паперу, олівці і ножиці.

  • Виріжте намальованих паперових тварин.
  • Щоб тварина стояло, зігніть вирізаний малюнок навпіл і розігніть назад.
  • Тварина буде стояти на ногах, якщо зігнути обидві сторони близько початку ніг всередину, а потім розігнути.
  • Складіть шию тварини так, щоб голова і шия були повністю притиснуті до зовнішньої сторони спини тварини.
  • Утримуючи шию, складіть голову тварини в зворотну сторону, щоб було видно його обличчя.
  • Відпустіть все згини і складіть тварина знову навпіл уздовж.
  • Утримуючи складений згин уздовж середини, складіть голову тварини трохи по діагоналі в бік, щоб голова дивилася вгору, як показано на малюнку.
  • Складіть голову тварини в іншу сторону теж трохи по діагоналі, як показано на малюнку.
  • Знову складіть голову тварини в протилежну сторону по діагоналі, але тепер, щоб голова дивилася вниз, а попередня і нова діагоналі на одній стороні утворювали трикутник.
  • Попередній етап виконайте і з іншого боку.
  • Розкрийте вирізане тварина і вздовж складки голови біля основи шиї знову зігніть листок, так щоб голова повністю приєднувалася до зовнішньої сторони спини тварини.
  • Затискаючи складки трикутника на шиї, втисніть тулуб тварини всередину посередині, голова повинна злегка піднятися.
  • Починаючи з підстави голови, складіть голову назад всередину.
  • Якщо у тварини є хвіст, скрутіть його вгору або вниз і поставте орігамі на тверду поверхню, щоб тварина стояло.


паперова мозаїка

Паперова мозаїка допоможе вам зацікавити ваших дітей створенням незвичайних подарунків, які можна повісити на стіну або використовувати в якості підставки.

Для створення мозаїки вам знадобиться:

  • Білий картон або щільний папір
  • Кольоровий папір
  • олівці
  • Ножиці
  • Клей олівець
  • вощений папір
  • Прозора харчова плівка
  • фоторамка

Інструкція


  • Виріжте білий картон або білу кольоровий папір як основу мозаїки у вигляді прямокутника, наприклад, 14 * 16 сантиметрів. Краще вирізати прямокутник, а не квадрат, щоб картина виглядала більш натурально і була схожа на справжню мозаїку.
  • Наріжте смужки кольорового паперу товщиною 1-2 сантиметри, а потім з цих смужок виріжте маленькі трикутники, квадратики та інші прості геометричні форми.
  • Намалюйте на підготовленому прямокутному аркуші або картоні простий пейзаж з декількох дерев, сонця і хмар. Також можна намалювати просте тварина або рибу. Головне щоб намальовані предмети були простими і включали багато внутрішнього простору, яке можна заповнити мозаїкою.
  • Попередньо зафарбуйте частини малюнка різними кольорами, щоб потім було легше вибрати якого кольору і в які місця приклеювати підготовлені частини мозаїки, у вигляді трикутників, квадратиків і інших фігурок.
  • Не кваплячись послідовно наклеюйте мозаїку відповідно до розфарбованими частинами малюнка. Наклеювати частинки кольорового паперу потрібно щільно один до одного, щоб поверхня листа малюнка не виднілася між двома сусідніми фігурками мозаїки.
  • Дайте мозаїці підсохнути.
  • Можна подарувати мозаїку як є або помістити її в рамку. Для цього помістіть мозаїку між двома харчовими плівками, які забезпечать своєрідне ламінування зображенні. Також можна приклеїти до задньої сторони мозаїки картонний лист і помістити в рамку для фотографій.

Дитячі Новорічні вироби з паперу

Новорічні вироби для дітей 5, 6, 7, 8, 9 років

Новорічне свято - радісна подія для дітей та дорослих. Грудень і останній тиждень року, що минає наповнені святкової метушнею. Люди прикрашають будинки і вулиці, вішають лампочки на дерева, наряджають ялинки.

Наші поради та ідеї допоможуть вам підготуватися до Нового року: прикрасити квартиру і зробити незвичайні подарунки для друзів і близьких. Ми будемо займатися художнім конструюванням з кольорового паперу, використовуючи декоративні матеріали: тканина, стрічки, пряжу і т. Д. Всі іграшки і листівки придумані художником-дизайнером так, щоб і діти, і дорослі швидко і легко могли зробити будь-яку саморобку.

Для зручної роботи:

Організуєте робоче місце так, щоб все необхідне було поруч: олівець, ластик, шматочок вологої бавовняної тканини, листи ватману, лінійка.

Приготуйте необхідні інструменти - ножиці, різак для паперу (використовувати тільки в присутності дорослого!), Шило (використовувати тільки в присутності дорослого!), Пензлик (щетина) середньої величини.

Приготуйте необхідні матеріали - клей ПВА, білий папір, стрічки та шматки тканини.

поради:

1) Якщо при склеюванні деталей клей ПВА виходить за стик деталей, зайвий клей прибирають шматочком вологої тканини.

2) Для більш міцного склеювання стик деталей деякий час треба притримувати рукою.

3) Уважно читайте умовні позначення: «вирізати», «склеїти», «зігнути».

4) Ті, хто ще не дуже добре вирізає ножицями, можуть вирізати деталі з припуском, а потім обрізати їх точно по контуру.

5) Прикраси і іграшки можна доповнювати деталями з голографічного паперу - зірочками і колами відповідного розміру.

6) Новорічних персонажів можна прикрасити декоративними деталями з тасьми, стрічок або тканини, зробивши з них поясок, бантик, шарфик.

9) Щоб іграшка прослужила довго, потрібно:

Відрізати лист з деталями;

Рівномірно нанести клей ПВА на зворотну сторону листа;

Акуратно докласти заздалегідь пропрасований однотонний клапоть бавовняної тканини (ситець, бязь, сатин), притиснути і розгладити руками;

Після майже повного висихання (10-15 хвилин) лист з тканиною покласти під прес ще на 30-60 хвилин. Можна прискорити процес, спробувавши на лист праскою;

Робити іграшку відповідно до інструкції.

Спочатку треба вибрати іграшку, яку ви хочете зробити. Потім слід розглянути фотографію і уважно прочитати інструкцію з виготовлення вироби.

Якщо дитині важко виконати будь-якої етап роботи або він втомився, обов'язково допоможіть йому, не можна залишати іграшку недоробленої.

Коли виріб буде готова, розіграйте з дитиною сценку з її використанням, придумайте діалог між героями, допоможіть надписати листівку.

Після того як всі іграшки будуть готові, в альбомі залишаться фотографії виробів і пояснення до роботи. За заздалегідь підготовленим шаблонах можна робити іграшки знову і знову.

Бажаємо творчих успіхів!

Ялинка своїми руками

Етапи виготовлення новорічної ялинки

Напевно, всі школярі обожнюють робити вироби в школі і вдома. Варто сказати про те, що для виробів сьогодні можуть використовуватися найрізноманітніші матеріали. Але досить часто школярі майструють вироби з картону і кольорового паперу. Чому таке відбувається? Так все потім, що це найкращий матеріал, з яким зручно працювати. Сьогодні наша стаття розповість вам про те, які вироби з паперу існують для школярів. Вам ці вироби обов'язково сподобаються і ви, напевно, захочете їх зробити для якогось свята чи просто для гарного настрою.

Прості вироби з паперу для школярів

Аплікації.

Першокласники та учні початкових класів , Звичайно ж, не зможуть змайструвати складні вироби . І вчитель повинен запропонувати їм зробити більш легкі вироби. Наприклад, можна зробити симпатичні аплікації, які хлопці зможуть подарувати своїм мам або бабусь. Варіантів аплікацій може бути багато. Вам варто просто включити свою фантазію і спробувати зробити щось незвичайне і в той же час симпатичне. Аплікації дуже просто робити. Просто подивіться яку красу можна створити своїми руками.





Фігурки з кольорового паперу.

Якщо ви бажаєте побачити, все вироби з паперу для молодших школярів , То ця стаття допоможе вам зробити. Крім аплікацій з паперу ви зможете зробити симпатичних звіряток. Однак в цьому випадку для прикраси варто використовувати додаткові деталі, які будуть імітувати очі і інші частини обличчя тварин.


А якщо ваша дитина ще не першокласник, а тільки збирається в школу і йому важко вирізати всі частини рівно, то роздрукуйте для нього шаблон.

З смужок кольорового паперу можна зробити гусениць. Для цього використовуйте яскраву кольоровий папір і створюйте такі цікаві вироби.


Подивіться, які веселі курчатка у вас можуть вийде з яскравого кольорового паперу.


Активно готуєтеся до Нового року?
Чому таке відбувається?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com