рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Скрапбукінгу ЛИСТІВКИ | Докладний Майстер Клас

Скрапбукінг - це рукоділля, яке представляє собою розробку, створення і оформлення альбомів, пакувальних коробок, рамок для картин і фотографій, а також подарункових листівок Скрапбукінг - це рукоділля, яке представляє собою розробку, створення і оформлення альбомів, пакувальних коробок, рамок для картин і фотографій, а також подарункових листівок. Відомо, що вперше скрапбукінг почали застосовувати в кінці XVI століття - в ті далекі часи цей вид рукоділля був збирання всіляких вирізок, цитат відомих людей, висловів, віршів і поем з подальшим вклеювання цих елементів скрапбукінгу в звичайні книги. Широку популярність і поширення в Європі скрапбукінг отримав тільки до середини XVI століття, а сам термін "скрапбукінг" вперше почав згадуватися в 1830 році.
Раніше це рукоділля представляло собою в основному створення барвистих альбомів. скрапбукінг альбом відрізняється від звичайних фотоальбомів тематичним декоративним оформленням всілякими прикрасами, після якого альбом перетворюється на справжній витвір мистецтва з красиво оформленої історією про той чи інший пам'ятну подію, про дитину, про всю родину. Скрапбукінг рукоділля настільки зрозуміле і багатогранне, що створити саморобку в цьому стилі може навіть маленька дитина, яка вже навчився складати колажі з вирізок і створювати аплікації з паперу. Тому обов'язково залучайте свою дитину в якості не тільки цікавого спостерігача, а й активного помічника під час створення скрапбукінг виробів .


Останнім часом набуло широкого поширення і завоювало велику популярність один з напрямків в скрапбукінге - кардмейкінг. Кардмейкінг - це виготовлення листівок своїми руками . Листівка ручної роботи в стилі кардмейкінг є красиво оформлену декоративними елементами, різними вирізками і всілякими дрібними деталями складений аркуш цупкого скрапбукінг паперу. Сьогодні кардмейкінг не менше популярний, ніж створення скрапбукінг альбомів.
Які інструменти, декоративні елементи та інші матеріали потрібні для виготовлення скрапбукінг листівки? Існує безліч аксесуарів і декоративних елементів, які з успіхом можна використовувати у виготовленні листівки ручної роботи - це і вирізки з різної тканини, і бісер , І намистини, і канцелярські скріпки, і стрази, і гудзики, і різні стрічки, і мережива.
Папір для скрапбукінгу. Папір для скрапбукінгу широко представлена ​​в спеціалізованих магазинах для творчості як окремо, так і в наборах для скрапбукінгу. Скрапбукінг листівка, виготовлена з такого паперу, виглядає дуже ефектно і зберігається надовго в незмінному вигляді. Але для скрапбукінгу можна також використовувати і звичайний картон , А також щільний папір різної фактури. Але в складі такого паперу не повинен бути лігнін і кислоти, які використовуються у виготовленні газет і копіювального паперу - такий папір незабаром пожовтіє і листівка ручної роботи буде виглядати не так презентабельно, як на самому початку.
Останнім часом набуло широкого поширення і завоювало велику популярність один з напрямків в скрапбукінге - кардмейкінг
Папір для скрапбукінгу в спеціалізованих магазинах представлена ​​трьома основними типами - різнокольоровий картон (кадсток), папір для оформлення і дизайнерський папір. Кадсток відмінно підходить для створення основи для скрапбукінг листівки, а також для вирізання фігурок, букв, цифр для декорування листівки ручної роботи. Так як колір кадстока буде основним фоном майбутньої листівки , Слід підбирати його так, щоб він гармоніював з кольором основного елемента скрап-листівки.
Більш тонкий папір для скрапбукінгу, ніж кадсток папір для оформлення представлена ​​в різних варіантах - як з повтяющімся малюнком, так і однотонна. Дизайнерський папір має різну структуру і прозорість і добре підходить для прикраси скрапбукінг листівки. Також в скрапбукінге широко використовують голографічну фольгу, акварельний папір, самоклеючу папір, набір кольорового паперу.
В останні роки все більшою популярністю користується цифровий скрапбукінг (Digital Scrapbooking). Скрапбукінг листівка виглядає дуже стильно і сучасно, якщо в якості одного з декоративних елементів використовувалася Світлина , Оброблена в редакторі для обробки та оформлення зображень, різних графічних програмах. На відміну від класичного, цифровий скрапбукінг передбачає об'єднання багатьох декоративних елементів на скрапбукінг листівці не за допомогою клею, ниток, степлеров, а за допомогою графічного редактора оброблені окремі зображення. Створюючи цифровий скрапбукінг, необхідно дотримуватися кількох важливих правил - починайте створювати цифрову скрапбукінг листівку з фотографії, а не з текстури; дотримуйтеся основних правил формування композиції; якщо Ви застосовуєте ефект тіні до зображень, стежте за тим, щоб тінь падала від кожного елемента композиції і в одному і тому ж напрямку.
Крім елементів для декорації і скрапбукінг паперу, Вам знадобиться набір інструментів для скрапбукінгу. Набори інструментів для скрапбукінгу в широкому асортименті пропонують спеціалізовані магазини - як з матеріалами для виробів, так і без них. Але спеціально призначені набори для скрапбукінгу може легко замінити продукція канцелярських магазинів. Ви можете використовувати такі інструменти та витратний матеріал для успішної роботи: двосторонній скотч, клей ПВА, ножиці (як з фігурними краями, так і прості), дирокол, степлер, різаки, кулькові ручки з не вицвітають чорнилом, лакові маркери для підписування фотографій і т . Д.
Але для того, щоб скрапбукінг листівка вийшла красивою, оригінальною і бездоганною, в першу чергу треба проявити свою фантазію і творчу уяву, які не замінять навіть найкращі і дорогі набори для скрапбукінгу. А осягнути основи і навчитися мистецтву скрапбукінгу зовсім не важко - досить пройти скрапбукінг майстер клас (в цій статті буде кілька практичних занять) і акуратно робити свої перші скрап-листівки, уважно слідуючи підготовленим для новачків рекомендацій.
Скрапбукінг майстер клас не тільки навчить Вас клеїти фотографії та прикраси на папір, але і допоможе освоїти стилі і техніки скрапбукінгу, перейняти практичний досвід від майстрів скрапбукінгу, навчитися створювати унікальні, неповторні й дивовижні скрап-вироби своїми руками.
Отже, пропонуємо Вам ознайомитися з одним з методів формування скрапбукінг композиції (дотримуючись рекомендацій, розміщеним нижче, ви зможете самостійно створити скрапбукінг листівку або сторінку для альбому).
Майстер Клас для початківців.
Матеріали і інструменти для створення скрапбукінг листівки:
1. Тасьма, стрічки
2. Картон білого кольору
3. Чотири види скрапбукінг паперу для декорування
4. Декоративні елементи: стрази, квіти з паперу, намистини, гудзики
5. Міцні нитки для прошивки деяких елементів вироби
6. Ножиці, лінійка, клей, олівець
7. Металеві декоративні гвоздики (братс)

Як правило, скрапбукінг листівка включає в себе 5 основних складових: фотографія, підкладка (це щільний папір, яку мають у своєму розпорядженні під фотографією таким чином, щоб її краї виступали 0,5-2 сантиметри навколо зображення), різні декоративні елементи, журналінг (коротка текстова інформація - дати, замітки, пояснення, відомості про знімок - розміщена на картках невеликого формату, декоративні плівки або ж різні штампи з нанесеною розміткою) і заголовок.
Крім того, початківцям дуже допомагають у роботі схематичні малюнки із зображенням розташування елементів, складових скрап-композицію (так звані скетчі або розкладки). Такі розкладки-скетчі дуже корисні для початківців скрапбукеров, так як не обмежують матеріальну базу і фантазію майстра. Розташування деталей можна вільно змінювати (дотримуючись пропорції), можна доповнювати композицію будь-якими елементами декору і зовсім не обов'язково строго дотримуватися схеми розташування деталей скрап-вироби.
Нижче представлений скетч, з яким ми сьогодні будемо працювати:

1. Основою нашої скрапбукінг листівки будуть два шматка скрап-паперу (можна взяти кадсток) з різними відтінками і малюнками. Перша заготівля розміром 11х20 см, а друга - 10х20 см

2. Проводимо лінію на аркуші розміром 11х20 см, відступаючи від краю 1 см і склеюємо обидва листи так, щоб вийшов квадрат 20х20 см

3. Акуратно прошиває обидва листи по лінії з'єднання так, як показано на фото вироби. Якщо Ви будете прошивати листи вручну, зробіть тонким шилом отвори, уздовж лінії із заздалегідь наміченими точками. Кінці нитки закріплюємо з виворітного боку клеєм.

4. Тепер вирізаємо підкладку під фотографію з білого картону (9х12 см), а потім три декоративних прямокутника з скрапбукінг паперу для декорування: 7х13 см, 8х16 см і 8х10 см. Тепер беремо простий олівець і робимо розмітку на підготовленої основі скрапбукінг листівки (20х20 см ) для розташування вирізаних елементів композиції: починаємо з лівого краю і відступаючи за годинниковою стрілкою 2 см, 1 см, 1 см і 2 см. Чи не склеюють відразу ж підготовлені деталі композиції - перед тим, як остаточно з'єднати всі елементи після всіх "примірок" виберіть кращий на Вашу думку варіант їх розташування відносно один одного.

5. Тепер додамо нашим елементів декорування скрапбукінг листівки обсяг і фактурність, приклеївши з на картон, або використовуючи клейові подушки. Щоб між склеєних поверхонь не утворилися повітряні бульбашки і щоб скрапбукінг папір лежала рівніше на основі, візьміть рушник і розгладьте поверхню від центру до краю.

6. Тепер прийшла черга декорування області навколо підкладки фотографії.
Тут важливо домогтися того, щоб всі використовувані декоративні деталі були єдиною візуальну і стилістичну взаємозв'язок без хаотичного нагромадження елементів наступного скрапбукінг листівці. Для того, щоб правий верхній кут підкладки був оформлений так, як зображено на фото вироби нижче, можна використовувати намистини, бісер, стрази, а квітка з паперу Ви можете зробити своїми руками, ознайомившись зі статтею "Квітка з паперу. Фото-Інструкція"

7. Нижню частину скрапбукінг листівки можна оформити з використанням журналінга. Прикріплюємо картку за допомогою металевих цвяхів для декорації (братс) так, як показано на фото вироби

8. Продовжуємо оформляти нижню частину скрапбукінг листівки. Вирізаємо по чотири квадратика 2х2 см з картону і декоративної скрапбукінг паперу. Наклеюємо квадратики з декоративного паперу на вирізані квадратики з картону (щоб додати об'єм елементів композиції). Розміщуємо ці деталі на однаковій відстані одна від одної так, як зображено на фото вироби нижче і декоруємо їх на свій розсуд (гудзики, намистини, сердечка, маленькі квіти з паперу).

9. Залишилося тільки оформити лівий нижній кут підкладки фотографії вирізаної з щільного паперу завитки, а також заголовок нашої скрапбукінг листівки, вирізавши з картону кілька фігур овальної форми і наклеївши їх один на одного. Сам текст заголовка теж можна зробити об'ємним, вирізавши букви за трафаретом з декоративного паперу.

10. Ось і все! Залишилося тільки наклеїти відповідну фотографію, заповнити журналінг і наша скрапбукінг листівка готова!

Ось ще одна чудова скрапбукінг листівка, яку Ви можете зробити своїми руками

Які матеріали та інструменти нам знадобляться для роботи:
1. Швейна машинка
2. Акрилова фарба і пензлик
3. Тканина білого кольору
4. Щільний картон для основи скрапбукінг листівки
5.Елементи декорації: Квітка з паперу або тканини, сердечка, стрічки, невелика гудзик
6. Декоративна скрапбукінг папір трьох видів

Отже, приступаємо до роботи:
1. Робимо основу скрап-листівки. Складаємо лист щільного картону навпіл (розмір основи - на Ваш розсуд) і наносимо акрилову фарбу по краях картону так, як показано на фото нижче

2. Тепер акуратно вирізаємо підкладку листівки з білої тканини на кілька сантиметрів менше основи

3. З декоративного паперу вирізаємо невеликі квадратики

4. Потім розкладаємо квадратики на підкладці на невеликій відстані один від одного, дивимося, як краще і в якому порядку їх розташувати

5. Прошиваємо на швейній машинці квадратики, вирізані з декоративного паперу, до підкладки рядком "зигзаг" і після цього приклеюємо підкладку до основи

6. Беремо декоративне сердечко або вирізаємо його з кольорового картону (кадсток) так, як показано на фото вироби нижче

7. Завершальний етап створення скрапбукінг листівки - декорування прикрасами.
Пов'язуємо стрічку і приклеюємо до неї сердечко і квітка з паперу або тканини

8. Вийшла красива і нескладна у виготовленні скрапбукінг листівка.

Скрапбукінг - це не просто цікаве захоплення для всієї родини, а й прекрасне хобі, яке принесе задоволення і яскраві емоції не тільки творцеві скрапбукінг виробів, але і всім друзям, родичам і знайомим - адже створені подарунки своїми руками унікальні і неповторні. Це неймовірно цікаве захоплення допоможе красиво зберегти найяскравіші і пам'ятні події Вашої родини не тільки для Вас, але навіть для Ваших майбутніх нащадків!
Подивіться цікаву галерею "Скрапбукінг Листівки". Може бути якісь роботи Вам сподобаються і Ви захочете зробити такі ж листівки ручної роботи.

Наступна стаття:
Як красиво оформити дитячий альбом

Повернутися на головну сторінку



ТАКОЖ ДІЗНАЙТЕСЯ ...

Схожі матеріали:

Наступні матеріали:

Попередні матеріали:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com