рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Папір для декупажу: рисова, в картках, серветки

Вибираємо папір для декупажу

Дослівно з французького "декупаж" (découper) перекладається як "вирізати". Поширена думка про новомоднощі і легкості цього хобі є невірним. Декупаж зародився в Середні століття в Європі, і, не дивлячись на назву, перша згадка про нього йде з Німеччини 15 століття. Наймайстернішими майстрами декупажу були ремісники-венеціанці, які створювали майстерну меблі в техніці декупаж, покриваючи її декількома десятками шарів лаку для збереження малюнка. Таким чином досягалася імітація дорогих розписів в азітском або Вистачає стилях. Такий спосіб значно здешевлює вартість меблів, не роблячи її при цьому менш популярною. Зараз така антикварні меблі рідкість і коштує нечуваних грошей. Звичайно ж, любили такі роботи і французи. Марія Антуанетта, як і інші французькі аристократи, колекціонувала предмети інтер'єру в техніці декупаж. В Англії часів королеви Вікторії декупаж став масовим хобі в багатьох будинках країни ставши доступним для всіх. Звідти він проник і в Новий світ, і став любимо багатьма американцями. Колекції робіт в техніці декупаж були і в іменитих художників, наприклад, Матісса і Пікассо. І якщо вам здається що в Росії декупаж з'явився недавно, ми вас розчаруємо. Русь знала декупаж з 17 століття. І нехай її завезли західні майстри, російські умільці створювали в цьому стилі ікони.


Якщо ви вирішили спробувати декупаж, то слід розуміти, що успіх вашої роботи залежить від матеріалів, якими Ви користуєтеся: лаки, грунт, клей, а також папір. Важливою запорукою хорошої роботи є, звичайно ж, остання.

Папір для декупажу буває різною. Це можуть бути проста тришарова, класична, рисовий папір та інші види.

Це можуть бути проста тришарова, класична, рисовий папір та інші види

У чому ж особливість того або іншого паперу?

  • Звичайні тришарові серветки. Продаються пачками, в художніх магазинах можна придбати поштучно. Плюсом даного типу паперу є ціна, але варто звернути увагу на істотний мінус-це обмежений вибір малюнків. Велика удача знайти серед серветок дійсно цікавий малюнок. Другим і найважливішим плюсом, можна позначити маленьку товщину, завдяки якій малюнок дуже легко зливається з поверхнею, приховуючи кордону.
  • Декупажні карти. Спеціальні аркуші паперу з чітким яскравим малюнком, що мають щільність вище, ніж звичайні серветки. Мають досить широкий вибір малюнків і розмірів. Найчастіше можна зустріти карти щільністю близько 80 гр. Чим більше товщина паперу, тим складніше приховати кордону переноситься малюнка.
  • Рисовий папір для декупажу, найкращий варіант тому вбирає в себе всі кращі властивості декупажной паперу. Рисовий папір має невелику щільність, при цьому досить щільна. Не деформується при наклеюванні. Декупажні карти з рисового паперу мають різні розміри, а також щільність. Користуватися ними легко і приємно! Більш щільний папір має сильно помітні волокна. Їх можна або обрізати, або подрібнити ножицями. Можливо, папір не розмокає при використанні лаків і клею на водній основі. Такий папір часто застосовується на дереві або склі - улюблених для неї матеріалах.

Такий папір часто застосовується на дереві або склі - улюблених для неї матеріалах

Ви можете придбати рисовий папір, декупажние карти і серветки в нашому інтернет-магазині або роздрібних магазинах в СПб і Москві. Або замовити доставку зручним способом в будь-яке місто Росії. Пробуйте нове з Арт-Кварталом!

Перейти в розділ: Декупаж

У чому ж особливість того або іншого паперу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com