рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новорічні прикраси своїми руками: фото оригінальних виробів до свята

  1. робимо гірлянду
  2. варіанти прикрас
  3. вибираємо матеріали

Для того щоб підготувати кімнату і прикрасити її до новорічних свят, зовсім необов'язково відправлятися в магазин у пошуках іграшок Для того щоб підготувати кімнату і прикрасити її до новорічних свят, зовсім необов'язково відправлятися в магазин у пошуках іграшок. Звичайно ж, до Нового 2019 року ви можете купити готовий набір новорічних прикрас.

Якщо ж ви хочете урізноманітнити зовнішній вигляд новорічної ялинки і всієї кімнати, спробуйте зробити нестандартні прикраси своїми руками. До цього процесу можна залучити своїх дітей, родичів або друзів, так що ви зможете провести час разом, і це буде цікаво і захоплююче.

Якщо ви вже зважилися на цей крок, залишається відповісти на питання, як зробити новорічні прикраси своїми руками без особливих витрат, адже сьогодні існує величезна кількість придатних матеріалів і всіляких варіантів їх застосування для декорування інтер'єру.

Як правило, саморобні новорічні прикраси використовують для декорування ялинки. Але це зовсім необов'язково: ви можете розвісити зроблені іграшки на стінах, на люстрі, або прикрасити ними стіл. Ми розповімо вам про стандартні способи створення таких прикрас і підкажемо кілька нових ідей.

робимо гірлянду

робимо гірлянду

Найбільш поширений варіант саморобних прикрас - це гірлянди. Новорічні гірлянди своїми руками ви можете зробити за допомогою різних матеріалів:

  • папір: такі гірлянди можуть виглядати у вигляді звичайної ланцюжка або як з'єднані між собою сніжинки, зірочки, снігуроньки і інші форми. Можете використовувати гофрований папір: в цьому випадку досить вирізати з неї тонкі смуги і закрутити. Крім паперу можна використовувати картон;
  • можете зробити гірлянду з серветок: для цього виріжте сніжинки або інші візерункові фігурки і прикріпіть до довгої нитки;
  • дуже популярна сьогодні система «квіллінг» (наприклад, повісьте на нитку сніжинки, зроблені таким способом);
  • дуже популярна сьогодні система «квіллінг» (наприклад, повісьте на нитку сніжинки, зроблені таким способом);

  • спробуйте зробити нестандартні гірлянди: наприклад, для цих цілей відмінно підійдуть цукерки або попкорн;
  • елементи для гірлянди можна зв'язати. Нехай це будуть невеликі сніжинки або звичайні кружечки - в будь-якому випадку такий варіант буде виглядати незвично і мило;
  • гірлянду можна зробити з тканини і ниток. Також для цих цілей підійде фетр.

Види новорічних гірлянд з природних і підручних матеріалів

Це далеко не всі способи створення гірлянди своїми руками: тут все залежить тільки від вашої фантазії. Можна поєднувати відразу кілька елементів, розташовуючи їх по черзі.

Краса гірлянди забезпечується за рахунок великої кількості елементів, тому намагайтеся розміщати прикраси на ній якомога щільніше один до одного. Щоб всі елементи були однаковими, заздалегідь приготуйте шаблони новорічних прикрас, наприклад, виріжте трафарети в формі сніговиків або ялинок.

Чим яскравіше і більш насиченим будуть обрані вами відтінки елементів, тим урочистіше і життєрадіснішими буде виглядати новорічна ялинка. Хоча, багато хто воліє прикрашати її в білому і близьких до нього тонах: такий стиль асоціюється з холодною зимою. Наприклад, в такому інтер'єрі відмінно виглядатимуть новорічні сніжинки.

Новорічні сніжинки в техніці «квілінг»

Щоб зробити гірлянду ще незвичніше, можете використовувати в якості основи вже готовий варіант. Одягніть на лампочки звичайної гірлянди паперові різнокольорові ліхтарики або інші форми - і ви відразу побачите, як зміниться ваша кімната.

Крім того, на готову гірлянду з маленькими лампочками можна прикріпити невеликі пластикові стаканчики. Обгорніть їх красивою папером, виконайте отвір на дні (хрест-навхрест) і надіньте їх на лампочки.

Обгорніть їх красивою папером, виконайте отвір на дні (хрест-навхрест) і надіньте їх на лампочки

Проста новорічна гірлянда із залишків кольорового фетру

До речі, гірлянди необов'язково вішати на ялинку. Можете зробити їх вертикальними і розвісити на вікні або прикріпити до стелі. І не бійтеся використовувати незвичайні предмети для її прикраси: наприклад, приготуйте тематичні печеньки і розвісьте гірлянди з них по всій кімнаті, або використовуйте цукерки.

Яким повинен бути   новорічний декор 2019   і як прикрасити квартиру, щоб удача і благополуччя надовго оселилися в будинку Яким повинен бути новорічний декор 2019 і як прикрасити квартиру, щоб удача і благополуччя надовго оселилися в будинку?

Фото ялинкових іграшок дивіться в добірці цієї статті . Оригінальні варіанти готових і саморобних іграшок для прикраси головного символу Нового року - ялинки.

варіанти прикрас

Крім гірлянд, своїми руками ви можете зробити ще безліч новорічних прикрас. Це можуть бути новорічні вінки, свічки для святкового столу, свічники, статуетки.

Це можуть бути новорічні вінки, свічки для святкового столу, свічники, статуетки

Оригінальні ялинки зі старих журналів і газет

Особливо популярним напередодні наступаючого 2019 року вважається прикраса новорічних куль. Для цього достатньо придбати готові ялинкові кулі з найдешевшою вартістю і без будь-яких малюнків, і наклеїти на них готові картинки, вирізані з паперу, намалювати незвичайні візерунки, обсипав їх блискітками, обмотати ниткою або ж заздалегідь зв'язати для них невеликі чохол і надіти на іграшки.

Незвичайні ялинкові прикраси прикрашені блискітками, намистинами, зірочками,

Для того щоб підкреслити святкову атмосферу в приміщенні, можете відразу помістити під новорічною ялинкою подарунки для своїх близьких і друзів. А упаковки для цих подарунків теж зробіть власноруч: для цього досить запастися красивою папером і яскравими стрічками. Можна використовувати і різдвяний чобіток, якщо подарунок невеликий:

Можна використовувати і різдвяний чобіток, якщо подарунок невеликий:

Можна зробити зображення ялинки або Діда Мороза на вільну стіну: робиться це за допомогою звичайного дощу, ниток, стрічок або кольорового паперу. Досить популярним способом прикраси новорічного інтер'єру є використання новорічних шкарпеток, які ви теж можете зробити власноруч. Для цього вам знадобиться червона тканина, а для білої верхівки можна використовувати тканину білого кольору або вату.

Для цього вам знадобиться червона тканина, а для білої верхівки можна використовувати тканину білого кольору або вату

Не забувайте про прикрасу столу: виріжте оригінальні формочки підставок для келихів, прикрасьте стіл незвичайними серветками, розставте саморобні новорічні свічки або композиції з гілочок і ялинкових іграшок, а також поставте кілька пляшок шампанського, розмальованих на новорічну тематику.

Так можна розписати новорічні келихи до Нового року

Так, і не забувайте про страви: буде відмінно, якщо вони будуть виглядати, як новорічні персонажі, або відтворювати тему Нового року.

Зовсім необов'язково придумувати щось незвичайне, адже новорічна прикраса будинку своїми руками - це, перш за все, прояв фантазії. Наприклад, прикрасьте інтер'єр або новорічну ялинку за допомогою яскравих бус, або використовуйте нестандартний спосіб декорування: придумайте цікаві прикраси з макаронів.

Дізнайтеся, як зробити новорічні   ялинкові іграшки з фетру   своїми руками - мінімум матеріалу і часу, максимум задоволення і прекрасний святковий декор Дізнайтеся, як зробити новорічні ялинкові іграшки з фетру своїми руками - мінімум матеріалу і часу, максимум задоволення і прекрасний святковий декор.

Читайте про скляних ялинкових іграшках тут - готові набори з іграшками прекрасно доповнять декоровані скляні іграшки в техніці декупаж.

Детально про дизайн новорічної ялинки читайте за адресою: http://chejdom.ru/decor/prazdnik/ukrashenie-elki.html

вибираємо матеріали

Перш ніж здійснювати задумку про створення прикрас своїми руками, вам необхідно підібрати необхідні матеріали. Але іноді трапляється зворотна ситуація: наприклад, ви виявили багато непотрібного матеріалу і не можете придумати, для яких цілей його застосувати.

Але іноді трапляється зворотна ситуація: наприклад, ви виявили багато непотрібного матеріалу і не можете придумати, для яких цілей його застосувати

Дивовижне новорічну прикрасу зроблено з макаронів

Для того щоб у вас не виникало труднощів з вибором, ми наведемо кілька прикладів використання різних матеріалів:

Яскраву гірлянду і солодкі іграшки на ялинці можна навіть з'їсти

Як бачите, новорічні прикраси своїми руками робляться дуже просто, і застосування можна знайти абсолютно будь-яким підручним матеріалами. Для цього необхідно проявити фантазію і не боятися експериментувати.

Якщо ви все ж не можете придумати оригінальні способи прикраси інтер'єру, зверніться за допомогою до ваших улюблених або дітям: напевно їм сподобається така розвага.

Якщо ви все ж не можете придумати оригінальні способи прикраси інтер'єру, зверніться за допомогою до ваших улюблених або дітям: напевно їм сподобається така розвага

Симпатичні ялинки з шишок зроблені своїми руками

Отже, кімната прикрашена, і тепер все, що вам залишається, - чекати настання новорічної ночі і збирати гостей. Ну і, звичайно ж, не забудьте про подарунки! Хоча головний подарунок ви вже зробили і отримали - це незвичайний, барвистий, урочистий новорічний інтер'єр.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com