рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Топ-7 хрестиків з дорогоцінними каменями

  1. Дизайн: крок у минуле, крок в майбутнє
  2. Колір має значення
  3. Камені і вартість виробу
  4. На що звернути увагу, вибираючи хрестик з камінням в подарунок або для себе?

Прикраси у вигляді хреста відрізняються різноманітністю форм і обробки

Прикраси у вигляді хреста відрізняються різноманітністю форм і обробки. Ювеліри проявляють фантазію, створюючи вироби з емаллю, гравіюванням, карбуванням або вставками з різнокольорових каменів. Ми вибрали кілька варіантів, які вам напевно припадуть до смаку.

Жіночий золотий декоративний хрестик SOKOLOV 731274_s з гранатами, родолитом Жіночий золотий декоративний хрестик SOKOLOV 731274_s з гранатами, родолитом

Дизайн: крок у минуле, крок в майбутнє

Використовуючи самоцвіти, художники нерідко вибудовують дизайн на мотивах, характерних для давніх епох - Візантії, Древньої Греції, Древнього Риму. Це не копіювання і навіть не наслідування, а переосмислення в рамках сучасних реалій. Прагнення створити композицію з дорогоцінних каменів перейнято у майстрів минулого, але точне проходження геометричного малюнка - результат використання сучасних технологій обробки.

Жіночий золотий декоративний хрестик SOKOLOV 731215_s з топазами, аметистами Жіночий золотий декоративний хрестик SOKOLOV 731215_s з топазами, аметистами

Наприклад, золотий хрест з топазами і аметистами виглядає витончено завдяки точним пропорціям та огранювання самоцвітів. Камені тут - головні елементи, а дорогоцінний метал виступає лише в якості витонченої основи.

Жіночий декоративний хрест з білого золота Ювелірні Традиції KR230-011SV з кристалами Swarovski Жіночий декоративний хрест з білого золота Ювелірні Традиції KR230-011SV з кристалами Swarovski

Колір має значення

Вставки в невеликому ювелірному виробі ( хрест з камінням тому приклад) повинні поєднуватися за кольором. Радимо звернути увагу на прикраси, де є сусідами два, максимум три відтінки однієї гами. Наприклад, насичений колір червоних гранатів підкреслять ніжно-рожеві родоліти, а блакитних топазів - фіолетові аметисти.

Золотий декоративний хрестик SOKOLOV 2120010_s з сапфірами діамантами Золотий декоративний хрестик SOKOLOV 2120010_s з сапфірами діамантами

Відзначимо, в таких виробах ювеліри часто віддають перевагу каменям синіх і червоних відтінків (рубіни, сапфіри) - вони виглядають велично і благородно, колись їх часто використовували для обробки атрибутів влади. «Безбарвні» діаманти, фіаніти і кристали Swarovski нейтральні, тому їх поєднання з камінням яскравих кольорів вітається: вони не змагаються, а лише підкреслюють пишність.

Золотий декоративний хрестик SOKOLOV 4120006_s з рубіном, діамантами Золотий декоративний хрестик SOKOLOV 4120006_s з рубіном, діамантами

Камені і вартість виробу

Натуральні камені роблять прикраса оригінальним. На бирці натільного хрестика завжди вказана характеристика мінералу: його вага, чистота, колір і якість. Хрест з вставками може стати сімейною реліквією. Для тих, хто думає про передачу прикраси у спадок, витончений хрестик з діамантами стане чудовим придбанням.

Золотий декоративний хрестик SOKOLOV 731721_s з гранатами, фианитом Золотий декоративний хрестик SOKOLOV 731721_s з гранатами, фианитом

На що звернути увагу, вибираючи хрестик з камінням в подарунок або для себе?

Пам'ятайте, камені в композиції прикраси вимагають дотримання деяких умов носіння. Наприклад, природні мінерали «не люблять» різких перепадів температур і прямого сонячного світла - деякі можуть покритися тріщинами, потьмяніти, змінити забарвлення. Також слід користуватися парфумами до того, як прикраса надіто - хімічні речовини в складі духів можуть вплинути на метали і вставки з камінням.

Важливо і те, яким способом закріплені камені. Для виробів, розрахованих на тривале використання, клейовий спосіб не підходить - є ризик втрати самоцвіту. Для таких виробів, як хрестики, найкраще підходять корнеровая (камені поміщають безпосередньо в метал) або крапановая (за допомогою лапок) закріпки.

Жіночий золотий декоративний хрестик SOKOLOV 731722_s з топазами Жіночий золотий декоративний хрестик SOKOLOV 731722_s з топазами

Ювелірний виріб, швидше за все, буде стикатися зі шкірою, тому з'ясуйте чи немає алергії на метал основи прикраси. Наприклад, до складу сплаву білого золота нерідко входить нікель, який може спровокувати реакцію, тому прикраси з жовтого золота (в порівнянні з першим) більш безпечні.

Якщо ви хочете придбати хрестик з благородного металу, зверніть увагу на пробу. Стандарт для золота - 585 проба, для срібла - 925 проба, це найкращі варіанти в співвідношенні ціна - якість - зносостійкість.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com