рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно підібрати сережки за типом обличчя

  1. Як визначити тип особи?
  2. Які сережки вибрати за типом обличчя
  3. Сережки для овального особи
  4. Сережки для витягнутого обличчя
  5. Сережки для квадратного особи
  6. Сережки для трикутного особи
  7. Сережки для ромбовидного особи
  8. Сережки для трапецієподібного особи
  9. Як підібрати сережки під риси обличчя?
  10. Де купити золоті сережки?

Сережки - прикраса, яке здатне доповнити повсякденний і вечірній образ. Багато жінок вибирають це прикраси довіряючи власним смаком. Їх більше турбує метал і колір сережок і то, як вони поєднуються з обраним нарядом.

На жаль, жінки забувають враховувати, наскільки сережки підходять під форму їх особи. А між тим, цей нюанс дозволяє вибрати прикрасу, яке підкреслить вигідні сторони кожної жінки.

Як визначити тип особи?

Існує сім форм особи:

  • овальна
  • трикутна
  • ромбовидна
  • кругла
  • квадратна
  • довгаста
  • трапециевидная

Визначити тип обличчя можна за допомогою дзеркала і фломастера (або непотрібного тюбика помади). Зауважте хвіст, підійдіть до дзеркала і обведіть відображення особи по контуру. До уваги не приймайте волосся і вуха. Намагайтеся обводити акуратно, не рухаючись перед дзеркалом. Одержаний контур порівняйте з існуючими переліком форм особи.

Для другого способу знадобиться сантиметр, листочок і ручка. Заміряйте особа в трьох місцях: лоб, вилиці і щелепи. Запишіть результат, після чого додайте ще один вимір: довжина особи по вертикалі від підборіддя до чола. Запишіть і цей результат і проаналізуйте, яка частина особи найширша, як співвідноситься його довжина по вертикалі і по горизонталі і т.д.

Які сережки вибрати за типом обличчя

Сережки для круглого особи

Для цієї форми характерні широкі вилиці. Тому завдання за допомогою сережок витягнути особа і заповнити відсутню пропорцію. Це здатні зробити каплевидні або сережки овальної форми.

Не варто вибирати круглі або сережки у формі дисків. Вони зроблять особа візуально ще ширше.

Сережки для овального особи

Ця форма особи вважається еталонною. Вона розширюється в районі скул і рівномірно звужується до чола і підборіддя. З нею гармоніюють практично будь-які сережки. Це можуть бути гвоздики або сережки конго. Але існують прикраси, які здатні ще більше підкреслити м'які лінії обличчя. Наприклад, овальні сережки або прикраси з елементами цієї форми. Вигідно підкреслять овал обличчя каплевидні сережки.

Сережки для витягнутого обличчя

Обличчя у формі витягнутого овалу вимагає більше уваги, ніж класичний овал. Воно відрізняється однаковою шириною лоба і підборіддя. При виборі прикрас потрібно орієнтуватися на ті, які витягають вилиці. Це сережки у вигляді геометричних фігур: трикутника (з кутом, спрямованим вгору), квадрата або круга. Вони зменшують особа і надають йому більш правильну форму, збільшуючи вилиці. Нейтрально виглядають сережки-гвоздики. Вони створюють невеликий акцент в районі щік, не змінюючи візуально форму особи.

Довгі ж сережки потрібно залишити в минулому: вони ще більше витягають обличчя.

Сережки для квадратного особи

Обличчя у формі квадрата відрізняється масивним підборіддям і однаковою шириною лоба і щелепи. Тому перед жінкою стоїть завдання зробити лінії більш м'якими і надати обличчю більше витонченості. Для цієї мети ідеально підійдуть кільця і ​​довгі сережки з круглими елементами. У цьому випадку про розмір прикраси не варто переживати. Навіть дуже великі кільця-Сергіїв будуть гармонійно поєднуватися з квадратним обличчям. Вони візуально зменшать особа і згладять його контур. Також добре виглядають на дівчатах з цим типом особи сережки трикутної форми, довгі сережки з простим дизайном, а також сережки каплевидної форми.

А ось на квадратних або гострих прикрасах зупиняти свою увагу не варто.

Сережки для трикутного особи

Широкий лоб відрізняє трикутну форму обличчя. Воно поступово звужується, закінчуючись мініатюрним гострим підборіддям. Розставити грамотно акценти на трикутному особі допоможуть великі круглі сережки, підвіски, люстри або каплевидні вироби.

Сережки для ромбовидного особи

Ця форма відрізняється широкими вилицями, тому головне завдання сережок - згладити різкі риси обличчя. Для цього варто вибирати невеликі прикраси овальної або круглої форми, а також сережки-Кафи. Дівчатам з такою формою обличчя потрібно відмовитися від Пусети і тонких довгих ланцюжків.

Сережки для трапецієподібного особи

Виражені щоки і підборіддя відрізняють трапецієподібну форму особи. Іноді її також називають грушоподібної. Ця форма особи не вимагає особливого акценту на вухах, навпаки таким дівчатам варто вибирати маленькі круглі сережки або тонкі довгі підвіски. Також в центрі уваги дівчат з трапецієподібним особою, знаходяться сережки трикутної форми з вершиною спрямованої вниз. Вони пом'якшують риси обличчя, роблячи щелепу вже.

Як підібрати сережки під риси обличчя?

Звичайно ж всі перераховані рекомендації носять теоретичний характер. Ідентичні прикраси на жінках з однаковим типом особи, але з різними рисами будуть виглядати зовсім по-різному. Ось кілька рекомендацій, як підібрати сережки за особливостями особи:

  • для дівчат з точеним носиком, невеликими губами і очима підходять мініатюрні сережки в стилі мінімалізму;
  • до пухким губам, широкому носі і великим очам варто підбирати масивні прикраси;
  • для дівчат із середніми рисами обличчя підходять прикраси будь-якого розміру.

Де купити золоті сережки?

Величезний асортимент сережок від ювелірного заводу "Золотий Вік" ви знайдете в нашому інтернет-магазині . Кожна дівчина вибере прикраси до смаку під тип свого обличчя. Замовляйте прикраси в інтернет-магазині "Золотой Век" , Щоб завжди бути чарівною.

Як визначити тип особи?
Де купити золоті сережки?
Як визначити тип особи?
Як підібрати сережки під риси обличчя?
Де купити золоті сережки?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com