рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

10 джерел алергії у вашому будинку

Ви алергік? Що ж, будьте обережні, тому що джерела виникнення алергії підстерігають нас всюди. Такі фактори, що сприяють розвитку алергічних реакцій, як цвіль, пил і шерсть тварин, можуть таїтися в найнесподіваніших місцях. Отже, давайте дізнається про 10 головних джерел алергії, які можуть перебувати прямо у вас під носом.

Дивіться також випуск - Винуватці алергії у всій своїй красі , 10 отруйних фруктів і овочів, які ми їмо щодня

Спонсор поста: http://sib-remont.com : Ми гарантуємо високу якість робіт за розумними цінами! Наші фахівці не розчарують вас! Спонсор поста:   http://sib-remont

1. Кімнатні рослини.

Будьте дуже обережні з ними. Цвіль може з'явитися в горщиках і перейти на підлогу. Щоб цього не сталося, зістригайте мертве листя і використовуйте піддони для квіткових горщиків або блюдця, щоб не заливати квіти при поливі.

Щоб цього не сталося, зістригайте мертве листя і використовуйте піддони для квіткових горщиків або блюдця, щоб не заливати квіти при поливі

2. Домашні тварини.

Так, ми їх любимо, але іноді вони можуть доставляти неприємності. Алергію дуже часто пов'язують з вихованцями, але їх шерсть не завжди є її головною причиною. Головне джерело алергії - протеїн, що міститься в слині, сечі і лупи тварин, яка, до речі, літає всюди і приземляється на наші килими, меблі та постіль. Шерсть може бути джерелом алергії, якщо на ній збираються такі алергени як, наприклад, пил або пилок. Чи не пускати тварина в спальню допомагає лише частково, тому що алергени спокійно «сновигають» по дому, переміщаючись по повітрю. Порада: пилососьте квартиру частіше і мийте руки після того, як пограли з собакою.

3. Килими і паласи.

Килими і паласи в будинку можуть грати роль, про яку, можливо, ви навіть і не підозрювали. Вони збирають пил і стають будинком для кліщів - дуже відомого джерела алергії. Щоб позбутися від цієї проблеми, можна чистити квартиру за допомогою пилососів з фільтром HEPA або просто викинути старі килими. Вологість в кімнаті не повинна перевищувати 55%. До того ж, потрібно регулярно провітрювати кімнати.

4. Книги.

Ваша їжа для мізків - потенційна їжа для шкідників. В книжкового пилу можуть ховатися кліщі, цвіль і інші подібні мікроорганізми. Якщо ви підозрюєте, що ваша алергія викликана книгами, спробуйте пилососити обкладинки або тримати їх в закритому шафі. Зниження вологості в будинку і видалення пилу також допоможе знизити кількість небезпечних мікроорганізмів.

5. М'які меблі.

Ооо, це улюблена резиденція кліщів. Пилососьте меблі регулярно. На шкіряних і вінілових покриттях алергени розвиваються рідше. До того ж, меблі, яку ви закинули в підвал, також може стати відмінною середовищем існування для цвілі. Щоб скоротити рівень вологості, можна використовувати осушувачі повітря.

6. Постіль.

У ній ви проводите до восьми годин на день (а деякі і більше). А тому на простирадлах поступово збирається багато частинок омертвілої шкіри, які залучають кліщів. Головне рішення цієї проблеми - купити протівоалергенние матраци, підковдри і подушки. Також періть постільну білизну щотижня при високій температурі. Краще не купувати подушки та постільну білизну, яке не можна прати.

7. М'які іграшки.

Так, вони теж залучають безліч кліщів. Звичайно ж, не варто їх викидати, але краще купувати виключно ті іграшки, які можна прати. Як і у випадку з постільною білизною, м'які іграшки, з якими часто грає ваша дитина, потрібно щотижня прати при високій температурі.

8. Ванна кімната.

Ванна може стати ідеальною «резиденцією» цвілі, тому що тут є всі умови для її зростання: тут тепло і волого. Чорна цвіль утворюється в прихованих місцях під підлогою. Найкраще тримати свою ванну в чистоті і сухості. Полагодьте клапани та інші джерела води, якщо вони протікають, оскільки протікання сприяють підвищенню вологості. Регулярно робіть прибирання поверхонь з хлоркою.

9. Кухня.

Улюблене місце цвілі у вашому будинку - це кухня. Сміливо викидайте залежалу їжу з холодильника, тому що вона може запліснявіти. Накривайте сміттєві відра і тримайте їжу в закритих контейнерах, щоб не привертати комах.

10. Кондиціонери.

Кондиціонери допомагають нашому дому залишатися прохолодним і до того ж фільтрують алергени вуличного пилу і пилку рослин. Однак саме кондиціонери можуть стати головним джерелом алергії, через тих алергенів, які залишаються в фільтрах. Щоб позбутися від цієї проблеми, потрібно регулярно чистити фільтри. Також раз на рік викликайте фахівця, щоб він обробив кондиціонер дезинфікуючим засобом.

Сподобалося? Хочете бути в курсі оновлень? Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook і канал в Telegram .

Ви алергік?
Сподобалося?
Хочете бути в курсі оновлень?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com