рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Звідки беруться волосся для нарощування?

Послуга нарощування волосся стає все більш популярною - це незаперечний факт. Процедура затребувана як серед молодих дівчат, так і серед дам постарше. Постійно з'являються нові методи, за допомогою яких коротке волосся всього за кілька годин перетворюються в довгі, розкішні локони. Але багатьох моїх клієнток хвилює резонне питання: звідки беруться волосся для нарощування в таких гігантських обсягах? В інтернеті повно чуток з цього приводу. Спробуємо розібратися.

Найстрашніші байки про походження нарощеного волосся пов'язані з тюрмами, психіатричними лікарнями і моргами Найстрашніші байки про походження нарощеного волосся пов'язані з тюрмами, психіатричними лікарнями і моргами. Не сперечаюся, 100% гарантії дати не може ніхто, однак давайте подумаємо логічно.

1) Психіатричні клініки.

Чи знаєте Ви, що до локонам при покупці пред'являються найсуворіші вимоги? І це не пусті слова. Якщо пасма тьмяні, рідкісні, і ламкі, то на них не зверне уваги ні одна компанія, що спеціалізується на закупівлю волосся. А тепер давайте згадаємо, скільки часу і коштів у нас іде на підтримку локонів в хорошому стані. Чи є сенс порівнювати наші зусилля з зусиллями бідних жінок з психіатричних лікарень. Швидше за все, їм в даний момент зовсім не до турботи про зовнішній вигляд волосся - здоров'я б зберегти.

2) Тюрми.

Жінок, що відправляються відбувати покарання, насправді голять наголо. Однак вся процедура відбувається в СІЗО безпосередньо після оголошення вердикту, а не в тюрмі. І я дуже сумніваюся, що держструктура стане організовувати бізнес на волоссі ув'язнених.

3) Кінські волосся. 3) Кінські волосся

Багато міфів пов'язано з тим, що джерелом волосся для нарощування є кінські гриви та хвости. Кажуть навіть, що десь у сонячній Мексиці створили унікальний вид коней, у яких грива відповідає на 100% людським локонам. Кінські волосся проходять через етап вибілення, потім їх фарбують і призводять до бажаного виду. Однак повірте, це всього лише чергові чутки! Такі пасма дуже сильно різняться від людських за своєю структурою - вони набагато жорсткіше (можна порівняти зі щетиною) і дуже важкі. Такі пасма не піддаються укладанню і однозначно відрізняються за виглядом від натуральних.

4) Морги.

Найстрашніший, але і самий малоймовірний варіант. Подумайте самі: раптова смерть молодої, здорової дівчини з довгим волоссям - це вже скоріше виняток, ніж правило. Ну і звичайно хто ж з іншими родичами або знайомими дасть дозвіл на таке?

Тепер розглянемо більш ймовірні джерела волосся для нарощування.

Тепер розглянемо більш ймовірні джерела волосся для нарощування

Напевно, Ви не раз помічали на зупинках або стовпах оголошення про закупівлю волосся. Банально, але факт - левова частка всіх локонів для нарощування купується у дівчат за гроші. Але звідки такі масштаби?

Почнемо з азіатських пасом. Багато сімей цього регіону живуть за межею бідності і, найчастіше, продаж локонів для жінок є вагомим грошовим підмогою. Ретельна стеження і догляд за волоссям - просто необхідність, щоб угода була більш вигідною. Спеціальні фірми підписують з жінками договору, на підставі яких пасма повинні бути в ідеальному стані. За рік, в середньому, цілком реально відростити волосся на 10-15 см, тому при бажанні і належному догляді кучері можна продавати кожні 24 місяці.

Цікавий факт: в Індії є ціла релігійна структура, яка бере пасма від дівчат в дар - абсолютно безоплатно.

Тепер перейдемо до того, що нам ближче - до слов'янських волоссю. Ці локони користуються величезною популярністю, так як, в основному, вони світлі, а значить легко фарбуються і їх можна нарощувати декілька разів. Пасма чудово підходять по структурі нашим співвітчизницям. Основними «донорами» для таких волосся, як неважко здогадатися, є уродженки колишнього СРСР - українки, білоруски, росіянки.

Натуральні кучері після їх закупівлі в обов'язковому порядку дезінфікуються. Це дозволяє позбутися від будь-яких мікроорганізмів, які присутні на здорових волоссі. Потім відбувається фарбування і миття локонів, причому кілька разів. Потім настає етап сушіння в спеціальній камері при температурі 42 ° C. Блискучими і шовковистим волосся стає на останньому етапі - після покриття силіконом або спеціальним складом на основі кремнію. Тільки пройшовши цей довгий шлях, волосся потрапляють до споживачів.

Сподіваюся, мені вдалося розвіяти Ваші побоювання. Завжди рада допомогти Hairgloss.by .

Але багатьох моїх клієнток хвилює резонне питання: звідки беруться волосся для нарощування в таких гігантських обсягах?
Чи знаєте Ви, що до локонам при покупці пред'являються найсуворіші вимоги?
Ну і звичайно хто ж з іншими родичами або знайомими дасть дозвіл на таке?
Але звідки такі масштаби?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com