рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весільна сукня. Купівля або напрокат? - Майстерня радості

  1. Весільна сукня напрокат. Плюси і мінуси

Весілля - це приємне і клопітка справа

Весілля - це приємне і клопітка справа. Нареченій без весільного плаття можна з'явитися на торжестві. Що краще: купити або скористатися послугами прокату? Сучасні дівчата дуже часто роблять вибір на користь салону з прокату весільного вбрання.

Весільна сукня напрокат. Плюси і мінуси

Якщо прийнято рішення взяти напрокат вінчальний наряд, що буде явним плюсом такого вибору?

плюси

• Молодий парі вдасться внести в сімейний бюджет зекономлені кошти. Це виправдовується тим, що плаття нареченої, крім як на весілля, більше нікуди надіти не доведеться. Значить, гроші за куплене плаття будуть заплачені тільки за один вечір. Це дуже прикро, тим більше, що до весілля потрібно придбати ряд недешевих аксесуарів.

• У прокаті можна взяти шикарне весільне плаття з дорогого матеріалу. Воно не буде коштувати величезної суми, як варто було б точно таке ж • У прокаті можна взяти шикарне весільне плаття з дорогого матеріалу нове. А все нареченої в найголовніший день свого життя вони хочуть бути настільки гарні, щоб все навколо тільки і говорили б про них. А заворожуючий весільну сукню буде предметом для обговорення не один місяць. Якщо грошей мало, то салон прокату - це вирішення питання.

• Якщо плаття взято напрокат, його потрібно буде повернути після одруження і банкету назад. Як добре, що не буде проблеми зберегти його, чи не поїденим міллю, для майбутніх нащадків. Нащадки навряд чи оцінять ті жертви, на які йдуть нареченої. Плаття припадають пилом у шафі. Ці наряди давно вже вийшли з моди. А надіти їх теж нікому, адже замість запланованої дочки народився син.

• У салоні прокату весільних суконь всі додатки до сукні дають безкоштовно. Не потрібно думати і ламати голову, що і де підібрати з аксесуарів.

Але є і суттєві мінуси в тому, що весільну сукню не належить нареченій. Цікаво, що ж переважить: переваги та вади?

Мінуси будуть наступними:

• Весільна сукня повинна бути повернуто цілим і абсолютно чистим. Якщо на весільному вбранні виявляться плями або явні пошкодження, то в салоні прокату можуть неабияк зіпсувати настрій вчорашньої нареченій. Крім того, ще й попросять повернути повну вартість сукні. Тому без додаткових матеріальних вкладень в даному випадку не обійтися. Доведеться здати плаття в хімчистку або в ательє, а це додаткові витрати фінансів.

• Якщо при виборі вбрання, нареченій сподобалося весільну сукню, але не підійшов розмір, «підігнати» його буде не можна. Такі вимоги існують в салонах з прокату весільних суконь, адже це ж не ательє, в якому пошиють, укоротять по фігурі будь-яку річ.

• Наступний мінус стосується гігієнічної боку справи. Не можна забувати, що плаття, безумовно, найкрасивіше з усіх. І багатьом дівчатам воно вже доводилося до смаку. Значить, його одягали, носили інші. Якщо воно потрапило в пункт прокату брудним, то його краще здати в хімчистку. В іншому випадку, наречена будуть себе почувати ніяково, вдихаючи весь вечір аромат чужого тіла.

• А цей мінус для тих, хто вірить у прикмети. Чужа одяг - чужа доля. Нікому невідомо, як склалося все у тій, яка вже використовувала цю сукню на своєму весіллі. У прикмети вірять не всі наречені, але раптом чуже Весільна сукня змінить якимось чином долю нової нареченої.

• Наречена буде відчувати тривогу протягом усього урочистого вечора з приводу того, щоб плаття не забруднилася, що не порвалося.

• Який вибір зробить наречена - її власну справу і рішення. Потрібно просто дотримуватися ряду правил, які пропонують в салоні прокату весільних суконь. Слід бути дуже уважними до кожного пункту договору, обговорити терміни, вартість прокату.

Але хіба краса нареченої в тому, яке на ній весільну сукню? Нікого не цікавить, звідки воно, хто його зшив, і належить воно нареченій. Наречена повинна виглядати щасливою і дарувати це стан всім, хто прийшов на свято гостям. А головне - бути для нареченого зразком краси і жіночності.

Підпишись на оновлення сайту, щоб отримувати нові статті першим! Введіть свій e-mail:

Що краще: купити або скористатися послугами прокату?
Цікаво, що ж переважить: переваги та вади?
Але хіба краса нареченої в тому, яке на ній весільну сукню?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com