рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що не потрібно брати з собою в похід.

статті

Наше сучасне суспільство, перебравшись з печер в міста, вже давно звикло до комфорту і затишку, а тому намагається створити його всюди. Зайшовши в будинок до звичайного жителю міста можна виявити там різні предмети, які полегшують і покращують нашу життя-мікрохвильовку, кавоварку, банний халат, у ванній купа різних баночок для догляду за собою, десять пар взуття і сім видів верхнього одягу і ще безліч усього і На всі випадки життя.

Але іноді людина втомлюється від цього комфорту і галасливого товариства і його душа починає прагнути до природи за активним відпочинком. І багато потрапивши в ліс вперше, нагадують дітей і викликають посмішку у бувалих. Не дарма серед туристів ходить стільки анекдотів і байок про тих, відправився в похід перший раз. Збираючись до лісу початківець походников часто робить помилки, які можуть зіпсувати все враження від активного відпочинку. Однією з поширених помилок є те, що люди, які виросли в квартирі в комфортабельних умовах не можуть відмовитися від деяких речей, які по суті в лісі або горах не потрібні. Беруть все, що їм здається необхідним в звичайному житті, а потім ледве плетуться, прогинаючись під тягарем своїх рюкзаків, не помічаючи більше нічого навколо.

Ось для таких початківців, які в майбутньому хочуть продовжити туріть, невеликий список речей, які НЕ ПОТРІБНО брати, вирушаючи на активний відпочинок в похід!
1. Засоби по догляду за волоссям і тілом, різноманітні маски, креми, скраби, гелі і лосьйони. Все це буде зайвим в поході, залиште це краще для пінної і гарячої ванни, куди поринете вже після походу. А ось під час активного відпочинку буде цілком достатньо звичайного мила і одноразових пакетиків з шампунем, ну і сонцезахисний крем не забудьте.
2. Пушистое банний рушник теж краще залишити вдома. Звичайно, приємно після річки або похідної лазні закутатися в м'яку і теплу тканину, але все-таки лазневі рушники, як правило, великі і важкі, тому краще взяти якісне рушник з мікрофібри, воно легке і займає мало місця.
3. Косметика: туш для вій, духи, помада. Яка міська дівчина може собі дозволити вийти в люди без макіяжу. Але тут зовсім інший випадок: в поході Вам знадобиться тільки гігієнічна помада, щоб не обвітрилися губи, так щоб сильно не пітніти невеликий флакончик антіперсперант. Займатися нанесенням і подправкі макіяжу буде просто ніколи, а солодкі запахи духів дуже приваблюють комарів і ос.
4. Третя пара штанів, п'ята майка і інша продубльована одяг в поході не потрібна. Все це зайва вага, якого ми намагаємося уникнути. Візьміть одяг, яку зможете переодягнути після дощу, поки не просохне та, в якій ви йдете, цього буде цілком достатньо.
5. Подушка нехай також залишиться на дивані вдома, адже під голову можна покласти свої ж згорнуті речі. Повірте, після активного відпочинку на природі, Вам здасться що нічого м'якше і зручніше не буває!
6. Туфлі на підборах і без, капелюхи, сукні, складні стільчики, книги, прикраси, драгоценності- все це Вам не знадобиться на активному відпочинку, тому що навряд чи буде можливість скористатися, а ось втратити їх цілком ймовірно.
7. Планшети, ноутбуки та смартфони- все одно заряджати буде ніде. Краще озирніться по сторонах і насолодитеся навколишньою красою, повірте, картини навколо будуть вражати більше, ніж фотографії друзів вконтакте.
8. Теплі і затишні в'язані светри теж краще залишити для міста, вже давно є речі з флісу, які гріють не гірше, але в рази компактніше і легше.
9. Повний манікюрний набір теж не варто брати, цілком достатньо манікюрних ножиць або щипців.
10. Якщо Ви йдете в похід разом з організованою групою, то не варто обтяжувати себе такими речами, як сокира, пила, котелок- все це є у інструктора. До речі, аптечка у нього теж буде, тому беріть тільки індивідуальні ліки, які потрібні Вам. Фільтри для води також не потрібні, вода на природі в рази краще міської, так і кип'ятять її обов'язково.
Збирайте свій рюкзак з розумом, адже як гласить народна мудрість в поході і зайва голка важка. Легкого і приємного Вам активного відпочинку !

назад до списку

схожі статті

Аквапарки Росії. Короткий огляд найбільш популярних

Російські аквапарки завоювали велику популярність серед наших співвітчизників і приїжджають із зарубіжжя туристів. Заклади подібного типу є чудовою альтернативою пасивного відпочинку на пляжі. Аквапарки поділяються на відкриті і закриті.

Стовпи вивітрювання Маньпупунер

У заповідному і практично незайманому людиною місці стоять красиві і величні кам'яні брили, що ваблять до себе всіх любителів природи і довгих походів.

Дівчата йдуть в похід!

Що варто взяти дівчині з собою в похід, щоб мати гарний вигляд, а що краще викласти зі своєї рюкзака.

Неписані правила в поході

Щоб бути справжнім туристом, мало просто ходити в походи, потрібно ще й знати деякі правила поведінки всередині колективу.

Сплав по річках Пермського краю.

Пермський край надає широкі можливості для організації сплаву по пермським річках. У статті міститься інформація про те, які річки вибрати для сплаву починаючому туристу, а які більше підійдуть туристам з досвідом. Чим сплави по річках пермського краю відрізняються один від одного, особливості маршрутів і річок.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com