рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що брати з собою в пологовий будинок

Рано чи пізно це питання буде турбувати майбутню маму, і не тільки її. Адже все потрібно встигнути і нічого не забути! Отже, що потрібно брати з собою в пологовий будинок.

Отже, що потрібно брати з собою в пологовий будинок

На останніх тижнях вагітності виникає якесь незрозуміле почуття, що Ви турбуєтеся чогось не встигнути. Довіряйте цьому почуттю! Не бійтеся забобонів і будьте в міру забобонними. На власному досвіді переконалася в тому, що починаючи з 35 тижня слід займатися зборами. Що ж приготувати, щоб нічого не забути і не взяти зайвого.

Для початку провідайте приймальне відділення пологового будинку. Як правило, на вході розміщують інформацію про те, що необхідно мати з собою під час вступу. Щоб не переписувати на ходу, візьміть цифровий фотоапарат. Ви легко зможете роздрукувати список. Також можна уточнити список речей з лікарем, який буде приймати пологи. Як правило, батьки намагаються заздалегідь визначитися з лікарем, познайомитися, домовитися, обмінятися телефонами. Занесіть номер телефону Вашого лікаря в свій мобільний, а також в телефонні книжки чоловіка (або інших родичів, які будуть супроводжувати Вас в пологовий будинок).

Складіть все речі у великі пакети. При всій зручності дорожньої сумки, в пологовому будинку все одно не дозволяти з нею зайти. Тому відразу - все в пакети. Як показав досвід, їх вийде чотири:

1) речі в пологовий зал;

2) речі в післяпологову палату;

3) посуд та інші дрібниці;

4) речі на виписку.

Перші три пакети Ви візьмете з собою. Четвертий приготуєте, щоб привезли Ваші рідні в день виписки або напередодні.

Отже, збираємося !!!
Поза списком: обмінна карта і паспорт, трохи готівки.

Речі для мами:

1. Халат і шкарпетки. Можна, звичайно не тільки халат, а й будь-якої костюмчик. Але халат визнаний найзручнішою одягом. У ньому зручно годувати, його завжди можна швидко надіти і зняти, в ньому зручно йти на лікарський огляд. Загалом, вирішувати Вам! Більш зручним вважається халат на змійці-блискавки або на кнопках. Якщо потрібно - візьміть теплі речі.

2. Тапочки. Обов'язково на низькій неслизькою підошві, що миються. Можна окремо приготувати тапочки для душу. Дізнайтеся, чи працюватиме душ. Як не дивно, не завжди така необхідна річ доступна в пологовому будинку.

3. Рушники. Для душа і посуду. З метою дотримання гігієни, в більшості пологових будинків вимагають, щоб для рук використовувалися виключно паперові рушники. Їх потрібно приготувати близько двох рулонів.

4. Мило. Як і паперові рушники, рекомендують, щоб мило було рідке. Ним зручно користуватися, та й гігієнічніше ... Часто після пологів лікарі рекомендують користуватися для підмивання господарським милом (72%). Приготуйте невеликий шматочок, щоб не брати з собою ціле.

5. Дві нічні сорочки. Постарайтеся, щоб їх довжина була не більше, ніж до коліна. Вони повинні добре розчинятися, а також мати застібки спереду (щоб було зручно годувати малюка). Краще, якщо застібками будуть кнопки - вони швидше розстібаються.

6. Бюстгалтер для годуючих мам і нижню білизну. Він дуже зручний і не вимагає зайвої суєти під час годування.

7. Вкладиші з бюстгалтер і крем від тріщин на сосках (наприклад, бепантен).

8. Зубна щітка і паста. Гребінець. Аксесуари для душу (якщо він буде працювати).

9. Чайник. Обов'язково! Навіть, якщо в пологовому будинку буде гаряча вода, він знадобитися, щоб приготувати чай або мати окріп для малюка.

10. Постільна білизна. Як правило, необхідно приготувати два комплекти. Один - в пологовий зал, інший - в післяпологову палату. Приготуйте їх заздалегідь - виперіть і пропрасуйте з двох сторін. Запитайте свого лікаря, є пологові будинки, в яких в родзал купується спеціальний комплект. Часто в списках пологових будинків рекомендується купувати памперсній пелюшки. Вони стануть в нагоді в перші дні в пологовому будинку. Продаються в супермаркетах та аптеках. Бувають трьох розмірів (40х60, 60х60, 60х90). Два останніх більш зручні.

11. Косметичку. Що в неї покласти? Обов'язково - крем для рук. Все інше - на ваш розсуд.

12. Мобільний телефон і зарядний пристрій. На останніх тижнях вагітності зробіть собі подарунок. Покладіть на рахунок якомога більшу суму. Тоді не доведеться метушитися і шукати, де поповнити рахунок. Ви завжди будете на зв'язку з рідними !!! Також заздалегідь розберіться з усіма параметрами. У палаті зручно, коли телефон дзвонити в режимі вібродзвоника і в ньому відключені всі миготливі функції.

13. Фотоапарат. Ви зможете сфотографувати перші години життя свого крихти!

14. Прокладки з максимальною поглинанням, туалетний папір. На власному досвіді переконалася, що до прокладкам не зайвим буде захопити пристойну кількість старої дрантя (що вийшли з ужитку нічні сорочки, простирадла). Ця м'яка принадність знадобиться тоді, коли прокладка викличе роздратування або шкірі захочеться «подихати».

15. Ручка і блокнот.

16. Посуд. Дізнайтеся, чи організоване у Вашому пологовому будинку харчування. Залежно від цього Вам знадобляться чашка, дрібна і глибока тарілка, чайна та столова ложка. Можна взяти чорний чай, цукор.

17. У родзал можна з собою взяти негазовану воду або (що ще краще) компот з сухофруктів.

Не зайвим буде заздалегідь поцікавитися в пологовому будинку питанням інтимного гоління. Багато сучасних мам роблять депіляцію, але лікарі радять скористатися машинкою для стрижки і зробити звичайну стрижку під нуль.

Речі для малюка:

1. Упаковка підгузників для новонароджених.

2. Пелюшки - дві теплі і дві тонкі.

3. «Чоловічки». Визнані найзручнішою одягом для самих маленьких і не тільки. Нехай їх буде 4-5 (за умови, що Ваші рідні будуть прати речі і передавати Вам чисті).

4. Шапочки (2 теплі і 2 тоненькі).

3. Шкарпетки (2-3 пари).

4. Дитяча косметика: крем під підгузник, дитяча олійкою, ватяні диски, вологі серветки, термометр, стерильна вата. Можливо, цей список буде доповнений, в залежності від особливостей протікання пологів.

Не забудьте всю дитячий одяг заздалегідь випрати і випрасувати з двох сторін.

Речі на виписку:

1. Малюкові: костюмчик з шапочкою, конверт або ковдру, стрічки. Залежно від сезону Ви підберете необхідний комплект з тим, щоб в ньому було тепло, гарно і зручно вперше зробити великий «вихід у світ».

2. Мамі: вільний одяг і взуття. Можливо, Вам підійдуть речі, в яких Ви ходили на 4-5 місяці вагітності.

Коли будете залишати пологовий будинок, ретельно перевірте, щоб нічого не забути. Успіхів!

Прочитайте також:

Що в неї покласти?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com