рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

C чим носити бере

  1. Як правильно і з чим носити бере
  2. 1. На потилиці
  3. 2. На боці
  4. 3. На лобі
  5. Бере з класичним речами
  6. Бере в комплекті з повсякденними речами
  7. Вечірній образ з беретом

Як правильно і з чим носити бере

Традиційно берети асоціюються з образом елегантних і витончених француженок. Незважаючи на те, що в Парижі берети давно перестали бути головним культом всіх жінок без винятку, навіть в наш час цей головний убір є символом жіночності, шарму і романтичності.

Мало хто знає, що бере спочатку був частиною народного кельтського костюма, потім елементом військової форми і тільки в 19 столітті в якості стильного і модного аксесуара увійшов в гардероб дівчат по всьому світу. З тих пір різноманітні моделі їх замші, хутра, трикотажу, вельвету і інших матеріалів заповнили не лише міські вулиці, а й подіуми - сьогодні берети можна знайти в колекціях Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Chanel, Donna Karan, Patricia Underwood і Max Mara.

Бере є досить універсальним головним убором, який підходить практично всім дівчатам. Для початку варто розібратися, як правильно носити цей аксесуар. Існує три найпопулярніших варіанти:

1. На потилиці

Такий спосіб можна назвати найпоширенішим. Носити бере на потилиці можуть власниці і короткою хлоп'ячої стрижки, і довгих локонів до пояса. Крім того, цей варіант особливо припаде до душі дівчатам з чубчиком, яку в даному випадку краще випустити назовні, а не ховати.

2. На боці

Бере, який надітий на одну сторону, виглядає дуже елегантно і витончено. Проте в гонитві за привабливим зовнішнім виглядом не варто забувати і про практичність - щоб уникнути незручних ситуацій при необхідності слід закріпити бере невидимками в тон до головного убору.

3. На лобі

У наш час такий спосіб не користується колишньою популярністю. Проте кожній дівчині варто спробувати насунути бере на лоб - багатьом таке розташування головного убору на-віч.

Якщо говорити про те, з чим можна поєднувати бере, то тут варіантів також безліч.

Бере з класичним речами

Спочатку бере найчастіше використовувався для створення образів в діловому стилі. Саме тому безпрограшним стане поєднання цього головного убору з пальто прямого крою, тренчем природних відтінків, елегантним сукнею або брюками, жіночною взуттям на високих підборах і класичної сумкою. При цьому бере може як гармоніювати за кольором з іншими елементами комплекту, так і стати невеликим акцентом образу.

Бере в комплекті з повсякденними речами

Звичайно, бере не міг не знайти своє місце в стилі casual. Для створення повсякденного способу бере можна поєднувати і з жіночними сукнями з принтами, і з об'ємними светрами грубої в'язки, і з звичними джинсами і шортами. У холодну пору року бере виступить відмінним доповненням до зручного пуховику або бомбер. Найбезпечнішим стане в'язана модель головного убору, але в цілому можна зупинити свій вибір і на більш яскравих варіантах.

Вечірній образ з беретом

Вибираючи відповідну модель берета на вечір, варто перш за все відштовхуватися від усього образу в цілому. У тандемі з елегантним сукнею, пальто і туфлями на підборах найкраще буде виглядати стриманий бере спокійних кольорів. Якщо ж вечірнє вбрання складається з безрозмірних бойфрендів, яскравого топа і взуття кричущих відтінків, то і у виборі головного убору можна дозволити собі сміливі експерименти - в даному випадку варто звернути увагу на моделі божевільних кольорів, декоровані паєтками або стразами. При цьому більш доречно буде виглядати бере, колір якого гармонує з взуттям, інакше існує ризик отримати занадто перенасичений яскравими фарбами образ.

Бере - один з найбільш універсальних головних уборів. Поєднувати його можна і з костюмами в чоловічому стилі, і з жіночними сукнями, і з грубими косухи. Крім того, важлива перевага берета полягає в тому, що цей аксесуар виглядає доречно в будь-яку погоду - влітку модель ажурною в'язки стане відмінним доповненням до романтичного сукні, а в більш холодну пору року варіанти з хутра або вовни хоч і не врятують від лютих морозів, але зате допоможуть додати образу жіночності та елегантності.


Сподобалася стаття? Поділися з друзями:

(+28) Кількість переглядів: 7 137

Ми підібрали статті, які вам будуть цікаві

Сподобалася стаття?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com