рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Барі на гітарі. Основи і прийоми

  1. Відео: Навчитися Грати на ГИТАРЕ. Прийом "баре" Барі - це особливий прийом гри на гітарі, який має...
  2. Як брати барі?
  3. Відео: Як освоїти прийом баре
  4. Відео: 4) Як брати баре, навчитися грати баре, як взяти барі PIROLIZ.COM
  5. Відео: Розбір пісні на гітарі групи Фактор 2 Війна КРАЩИЙ ВІДЕО УРОК ПО ГРІ НА ГИТАРЕ 2014
  6. Практика, практика і ще раз практика!
  7. Відгуки та коментарі

Відео: Навчитися Грати на ГИТАРЕ. Прийом "баре"

Барі - це особливий прийом гри на гітарі, який має на увазі затиск декількох струн. Барі на гітарі ділиться на кілька груп: повне - затискаються всі струни, полубаре - чотири струни, і мале барі - три струни. Даний прийом використовується при будь-якій техніці гри і є складовою величезної кількості акордів і мінорній, і мажорній групи. Барі застосовується у всіх музичних стилях і є основоположним прийомом гри на гітарі.

Проблеми з постановкою барі

Проблеми з постановкою барі

Багато починаючі гітаристи стикаються з тим, що не можуть брати барі на гітарі. А так як без цього прийому складні мелодії грати ніяк не вийде, то часто людина, що зіткнувся з труднощами при використанні даного елемента, просто-напросто кидає інструмент і не повертається до музики. Щоб цьому запобігти, потрібно знати, як брати барі на гітарі правильно. Адже якщо все зробити так, як рекомендують фахівці, труднощів виникнути не повинно, і ви з легкістю опануєте такий потрібний прийом.

Як брати барі?

По суті справи це досить-таки просто, потрібно всього-на-всього слідувати декільком наведеним нижче правилам.

Відео: Як освоїти прийом баре

Отже, давайте дізнаємося, як затискати барі на гітарі правильно.



Для початку розслабте руку, струсіть її, потримайте в висячому положенні декілька секунд. Природно, ця процедура потрібна тільки коли ви ще вчитеся.

Відео: 4) Як брати баре, навчитися грати баре, як взяти барі PIROLIZ.COM

намагайтеся притискати вказівний палець, яким затискається кілька струн, як можна ближче до поріжка того ладу, на якому ви хочете зіграти відомий нам прийом. Це не тільки полегшить вам задачу, а й зробить звук чистішим, без зайвого деренчання і інших перешкод. Якщо для певного акорду не потрібні всі 4 пальці лівої руки, можете покласти середній палець поверх вказівного, однак не варто звикати робити так, адже таким чином ви можете обмежити себе у використанні барі.

Зігніть ліву руку в районі зап'ястя так, щоб створювалося мінімальне її напруга. Знайдіть для себе цю зручну позицію і запам'ятайте її. Спочатку приводите в неї руку самостійно, а через деякий час це буде виходити у вас автоматично.

Також деякі музиканти радять починати навчання даного прийому з постановки малого барі, потім переходити на полубаре і тільки потім брати повне на шести струнах. Однак такий прийом не завжди виправданий: мале використовується в основному в класичних мелодіях, які багато початківці гітаристи чомусь обходять стороною. Акорди в більшості своїй містять повне барі на шести струнах.

Відео: Розбір пісні на гітарі групи Фактор 2 Війна КРАЩИЙ ВІДЕО УРОК ПО ГРІ НА ГИТАРЕ 2014

Корисні поради

Коли ви вчитеся ставити барі, стежте за тим, щоб безіменний палець і мізинець не йшли під гриф гітари. Це іноді відбувається мимоволі через сильний напруги при спробі поставити акорд. Не потрібно дуже старатися, інакше ви можете занапастити всі свої старання.



Також поступово намагайтеся ставити барі на гітарі разом з необхідним акордом, це допоможе вам не тільки відпрацювати потрібний прийом, але і підвищити свої навички гри в загальному.

Практика, практика і ще раз практика!

Практика, практика і ще раз практика

Насправді єдиний дійсно ефеектівний спосіб навчання постановці барі - практика. Тільки багато тренуючись, ви зможете без праці освоїти цей прийом. Практика, практика і ще раз практика - ось що допоможе стати вам справжнім гітаристом.

Ні в якому разі не впадайте у відчай, не кидайте свої спроби поставити барі на гітарі. Не треба думати, що ви фізично не можете брати його, такого в принципі не буває. Не шукайте для себе виправдань, а візьміть і зробіть! Це набагато корисніше не тільки для поліпшення ваших навичок гри на гітарі, але і для сили волі і духу. Завжди доводьте розпочате до кінця, яким би складним воно не здавалося.

Сподіваюся, вам сподобалася ця стаття, і ви зрозуміли, як правильно затискати барі на гітарі. Бажаю нових творчих успіхів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Поділися в соціальних мережах:


Відгуки та коментарі

Залиш коментар

Як брати барі?
Як брати барі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com