рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сукня для повних своїми руками

  1. Шиємо плаття для повних своїми руками по викрійці
  2. Сукня для повних жінок без викрійки своїми руками

Красиві ексклюзивні сукні бувають не тільки у моделей і жінок, які можуть собі дозволити придбання одягу з показів мод, виготовленої в єдиному екземплярі. При бажанні кожна жінка, будь вона худенькою або пампушки, зможе самостійно зшити для себе гарну сукню, яке вигідно підкреслить достоїнства її фігури. Найголовніше при виготовленні свого шедевра врахувати модні тенденції поточного сезону і тверезо оцінити розміри свого тіла. Зшита своїми руками річ повинна ідеально сидіти на фігурі і точно підходити за розміром. Щоб все вийшло саме так потрібно використовувати добре побудовані викрійки.

Шиємо плаття для повних своїми руками по викрійці

Відмінним варіантом наряду приховує недоліки фігури для повних жінок з акуратною грудьми і пишними стегнами стане плаття довжиною в підлогу з відрізних верхом, v-подібним вирізом, прісборенное спідницею, що починається від нижньої лінії грудей Відмінним варіантом наряду приховує недоліки фігури для повних жінок з акуратною грудьми і пишними стегнами стане плаття довжиною в підлогу з відрізних верхом, v-подібним вирізом, прісборенное спідницею, що починається від нижньої лінії грудей. Такий варіант як не можна краще підходить дівчатам і жінкам невеликого зросту. У ньому вони здаються вищими і стрункими.

Для пошиття цієї моделі підійдуть багато тканини. За умови використання трикотажної тканини, наряд буде м'яко облягати фігуру, не зациклюючись увагу оточуючих на складочках і округлостях. Якщо зшити його з легких натуральних тканин, наприклад з шовку або шифону, сукні стане відмінним нарядом для прогулянок в спекотні літні дні, а якщо його прикрасити бісером, вишивкою або камінням, то в ньому сміливо можна буде сходити на будь-яке торжество.

Плаття, виконані в даному стилі, часто називають грецькими або нарядами типу ампір. Вони відмінно підходять модницям різного віку з красивою лінією плечей. Так як крій передбачає відкриту демонстрацію спини і лопаток носити наряд слід зі спеціальним бюстгальтером без бретелей.

Для пошиття сукні цього фасону для повної жінки, знадобляться наступні деталі:

  • ліф - 4 деталі;
  • спідниця спинки - 2 деталі;
  • спідниця переду - 1 деталь.

Всі ці деталі необхідно побудувати і розкроїти за наведеною нижче викрійці:

Починати роботу потрібно обробки зав'язок:

  • застрочують поздовжні зрізи зав'язки, використовуємо крайової шов в подгибку;
  • застрочують поперечний широкий зріз;
  • складаємо зав'язку виворітного стороною всередину вздовж посередині.

Проробляємо теж з другої зав'язкою.

Продовжуємо роботу обробкою ліфа:

  • дві деталі ліфаскладиваем один одному лицьовою стороною, акуратно обточуємо по зрізу з боку пройми і горловини;
  • в зріз між деталями ліфа вкладаємо зав'язку, обточуємо вузький зріз;
  • робимо надсечкі по швах випуклих і обточування увігнутих зрізів ліфа;
  • вивертаємо на лицьову сторону деталь, після чого виправляти зав'язку, викидає краю ліфа;
  • прокладаємо оздоблювальну строчку уздовж країв пройми і горловини;
  • прокладаємо два рядки по зрізу за допомогою машинки, поєднуючи спідницю і ліф. Виконуємо операцію з ослабленою ниткою;
  • в області нагрудних виточок стягуємо дві машинні строчки одночасно, щоб нижній зріз ліфа дорівнював заданому викрійкою значенням в готовому вигляді.

Аналогічним чином поступаємо з другої деталлю ліфа.

Приступаємо до обробки спідниці спинки:

  • на спідниці спінкіпо лінії талії прокладаємо ручну прокладних контрольну нитку;
  • заправляємо в шпульний ковпачок спеціальну нитку-гумку, регулюємо рядок;
  • заметують на виворітну сторону верхній край спідниці спинки, попередньо загнув 0,3 - 0,5 см, після ще раз 0,5 - 0, 7 см;
  • застрочують верхній край, прокладаємо строчку по лицьовій стороні;
  • прокладаємо рядки на відстані 1,2-1,5 см, починаючи від верху спинки до лінії талії, формуючи «прогумований» ділянку спинки.

Обробка спідниці переду відбувається в такій послідовності:

  • прокладаємо ручну контрольну нитку на спідниці переду по лінії талії;
  • прокладаємо від верху переду до лінії талії в «прогумованої» частини рядки на відстані 1,2 см - 1,5 см.

Далі з'єднуємо ліф із спідницею. Для цього приметувати і приточують ліф до спідниці переду. Ширина шва 1,0-1,5 см. Після цього обметують обидва відразу зрізи з'єднання ліфа і спідницею. З'єднуємо бічні зрізи сукні, обробляємо низ вироби. Все, наряд готовий!

Сукня для повних жінок без викрійки своїми руками

Однак не всім жінкам подобається вибудовувати складні викрійки і кроїти мудровані фасони суконь, тому вони мріють про просте пошитті сукні з мінімумом швів і виточок. Якщо ви належите до числа таких жінок, але дуже хочете зшити для себе коханої новеньке плаття, якого не буде ні в одній вашій подружки, вам підійде варіант пошиття без викрійки.

Спосіб пошиття простий до неподобства, і зробити собі подібне плаття зможе навіть починаюча швачка. Схематично пошив виглядає наступним чином: Спосіб пошиття простий до неподобства, і зробити собі подібне плаття зможе навіть починаюча швачка

Все що знадобиться для пошиття такого сукні обрана вами тканина потрібної довжини і тасьма для бретелей. Потрібно просто пришити дві бретелі, як показано на малюнку (їх довжина буде залежати від обхвату рук), і обробити краї тканини. Після цього протягнути одну руку в бретель, обмотатися тканиною і протягнути другу. Можна прикрасити «композицію» красивим паском і все, наряд готовий!

Якщо хочеться зробити плаття більш ошатним і жіночним, але все таким же простим у виконанні, можна доповнити прямокутник тканини наступним чином: Якщо хочеться зробити плаття більш ошатним і жіночним, але все таким же простим у виконанні, можна доповнити прямокутник тканини наступним чином:

Процес пошиття аналогічний попередньому, тільки доданий кокетливий волан.

Простота виконання цих суконь, дозволяє будь-якій жінці буквально за 20 хвилин створити новий наряд і завжди бути модною і індивідуальної. Для них найкраще підійде легкий добре струмує трикотаж або стрейч-шифон. У моделі з воланом можна поєднувати різні типи тканин, різного кольору і фактури.

Існує багато моделей суконь, які відмінно підходять повним жінкам і добре приховують недоліки фігури. До таких належить плаття типу «футляр», пошив якого не відрізняється особливою складністю. Воно може бути і повсякденним, і святковим залежно від типу використовуваної тканини. Приділивши цьому заняттю годину вільного часу, ви обов'язково отримаєте гарне вбрання і будете чарівною на вечірці або в офісі.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com