рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сонник спідниця. До чого сниться спідниця.

  1. Колір спідниці уві сні
  2. Фасон і довжина спідниці
  3. Дії зі спідницею

Спідницю, як символ в сновидінні, слід тлумачити стосовно до сфери флірту і відносин Спідницю, як символ в сновидінні, слід тлумачити стосовно до сфери флірту і відносин. Інше тлумачення тісно пов'язане з таким поняттям, як честь, репутація, імідж, і в цілому відображає, то якими ми постаємо перед малознайомими людьми.

Спідниця завжди було символом жіночого начала. До того ж цей предмет гардероба часто використовується жінками, щоб підкреслити свою сексуальність. Тому сни про спідницю зазвичай пов'язані з любовними відносинами в життя. Щоб зрозуміти більш точно, потрібно згадати сон більш детально. В першу чергу варто звернути увагу, якого вона була кольору.

Якщо в реальному житті жінку займає сфера любові і будівництва відносин, то бачити спідницю уві сні пророкує нове знайомство або побачення з тим, хто ще недостатньо близький. Фасон і колір спідниці може підказати характер і якість відносин з протилежною статтю - до чого сниться спідниця.

Колір спідниці уві сні

Червона спідниця - це яскравий елемент одягу, який здатний привернути увагу. Згідно психології цей колір асоціюється з лідерством і пристрастю. Якщо сон приснився жінці, то в реальному житті їй не вистачає в ліжку темпераментного партнера. Також може бути, що вона хоче спробувати щось нове в інтимі, але поки побоюється. Для чоловіків такий сон може означати тільки одне - пристрасне бажання володіти жінкою.

Зовсім по-іншому трактується в сонник біла спідниця, так як цей колір чистоти і цнотливості. Такий сон обіцяє благополуччя в любовних відносинах. Так як білий - це колір рівноваги, то вони будуть спокійними і тривалими. Однак якщо на такій спідниці з'явилися плями і її доводиться прати, можливо, не все так гладко, як здається на перший погляд. У цьому випадку варто обговорити з другою половиною виникли проблеми і не затягувати з їх здатністю.

Хорошим знаком можна вважати і сни, в яких фігурує зелена спідниця. Він обіцяє спокій і безтурботність в найближчому майбутньому. Однак відсутність змін в любовних відносинах може стати причиною нудьги. Тому варто запропонувати своїй другій половині урізноманітнити звичний уклад, наприклад, походом в кафе або кіно.

Синя або блакитна спідниця позначає нерозділене почуття, яке тільки забирає сили і не віддає нічого натомість. Можливо, що сплячий тяготиться якимись відносинами, але не може поки від них позбутися. Але варто якнайшвидше розірвати порочне коло, так як такий стан може стати причиною глибокої депресії.

Дуже часто згідно сонником чорна спідниця трактується як символ можливого жалоби. Але це не завжди так. Цей колір ще асоціюється з пізнанням себе. Тільки пройшовши через випробування «чорним кольором», можна пізнати своє світле «Я». Можливо, що найближчим часом сплячого чекають випробування в житті, але все закінчиться добре.

Червона спідниця і інших червоних відтінків - символ сексуальності. Якщо наяву відбудеться знайомство, то обіцяє чимало пристрасті у стосунках. Однак червоний відтінок не повинен бути червоним, інакше віщує сварку з людьми, очевидно жіночої статі.

Бузкова або фіолетова спідниця - символ небезпеки. Універсально цей колір жіночого одягу означає насильство, але в реальності може виражатися в наполегливих чоловічих залицянь, сексуальних домаганнях, а також чоловічий брутальності і віроломство.

Жовта спідниця і квітів помаранчевої палітри пророкують здивування або дуже яскраві відносини, які, однак, не підходять для встановлення міцного зв'язку.

Фасон і довжина спідниці

Не менший підтекст несе в собі і довжина. Так, якщо вірити сонником, коротка спідниця - символ зухвалості і розбещеності. Однак якщо жінці в ній незатишно, то вона побоюється, що стане посміховиськом для інших людей. Тоді до чого сниться довга спідниця? Таке вбрання прикриває всю нижню частину тіла, яка символізує сексуальність. Можливо, що жінка соромиться своєї чуттєвості, надягаючи на публіці маску доброчесності.

Жіночна і красива спідниця по сонником - символ романтики, флірту і кокетства. Проте зайве святкове спідниця натякає на легковажність у відносинах, в яких присутня частка брехні і лицемірства.

Чим пишніше спідниця і чим більше прикрас (оборки, волани, мережива) - тим менш серйозні дані відносини.
Багатоярусна або надмірно довга спідниця, яка утрудняє ходьбу, - символ складних заплутаних або обтяжливих відносин, з якими непросто покінчити.

Чим суворіше фасон спідниці і чим менше вона декорована - тим серйозніше ставлення. Однак занадто проста спідниця обіцяє нудніше похмурі відносини. Незручна, занадто вузька, спідниця вказує на незручні стримують відносини і неприємні емоції, причиною яких може стати, наприклад, ревнивий партнер.

Проста нерівно сидить спідниця - не дуже хороший сон, частіше обіцяє смуток і печаль.

У жіночому сновидінні брудна або рвана спідниця майже завжди віщує сором, ганьба або попереджає про обережність в спілкуванні з незнайомцями.
Спадає або занадто коротка спідниця віщує поведінку або вчинок, після чого спляча буде незадоволена сама собою. Якась агресивна дія може несприятливо відбитися на відносинах з людьми або заплямувати репутацію.

Дії зі спідницею

Не менш важливу роль в сновидіннях відводиться і діям зі спідницею. Саме вони символізують вчинки в реальному житті. Так, одягати спідницю з чужого гардероба уві сні означає, що в найближчому майбутньому доведеться вникнути в проблеми іншої людини. Те ж саме по суті міряти спідницю уві сні. За винятком тих випадків, коли мова йде про покупку. В сонник нова спідниця - це символ того, що старі біди скоро залишаться позаду. Саме тому купувати спідницю уві сні - це хороший знак. Прямо протилежне значення у сну, якщо в ньому доводиться латати або шити спідницю. У реальному житті це означає, що людині доведеться докласти зусиль для збереження любовних відносин, можливо, навіть безуспішні.
Прати, прасувати, штопати і будь-яким іншим чином приводити в порядок спідницю уві сні - це відображення бажання привести в порядок своє особисте життя, проекція думок про своє особисте життя, перегляд минулих зв'язків, прагнення проаналізувати деякі помилки минулих відносин. Ну а рвати або викидати спідницю уві сні - до припинення непотрібних зв'язків.

Підготовлено авторами сайту http://otebe.info/

Сонник на іншу тему:
сонник ковдру
блювота сонник
Мити голову сонник
сонник відьма
сонник фата
сонник іспит

Тоді до чого сниться довга спідниця?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com