рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що надіти на Новий рік 2019

  1. Жовта Земляна Свиня рекомендує - кольори, фасони, тканини
  2. Що надіти в офіс?
  3. Новорічне вбрання для ресторану
  4. Образ для дружньої вечірки
  5. Що надіти на сімейне торжество?

Наближається Новий рік, і разом з ним на горло настає найбільш животрепетна жіноча проблема - абсолютно нічого вдягти

Наближається Новий рік, і разом з ним на горло настає найбільш животрепетна жіноча проблема - абсолютно нічого вдягти. Хочеться ж не просто створити святковий образ, а ще й догодити майбутньому символу з китайського гороскопу. Цього разу до нас приходить Свиня цікавою породи - Жовта Земляна. Вона може як замахав хвостом, так і показати в злісному оскалі зуби. Задобрити небесну покровительку допоможе правильно підібраний одяг. Отже, будемо розбиратися, що надіти на Новий рік 2019 офіс, в ресторан, на дружню вечірку і на домашнє сімейне торжество. В поле зору потрапляють актуальні кольору, тканини, фасони, а також важливі доповнення - аксесуари, макіяж, зачіска.

В цій статті:

Жовта Земляна Свиня рекомендує - кольори, фасони, тканини

Логічно припустити, що головними квітами наступаючого 2019 року буде жовтий і коричневий. Так воно в загальному і є, враховуючи масу відтінків - екрю, пісочний, золотистий, теракотовий. Сміливо додавайте сірі тони, від перламутрового до графітового, і згадуйте, що земля не тільки грунт, але і рослинність, водойми, природний і рукотворний ландшафт.

Все це - середовище проживання тотемного тварини. Почесній гості до вподоби припадуть будь-які варіації на тему:

  • синього;
  • зеленого;
  • бірюзового;
  • пурпурного;
  • оранжевого;
  • рожевого;
  • блакитного.

синього;   зеленого;   бірюзового;   пурпурного;   оранжевого;   рожевого;   блакитного

Актуальними найрізноманітніші принти.

Актуальними найрізноманітніші принти

Фасони в рік Свині краще вибирати нейтральні. Їй огидні як зайва химерність, так і непомітна скромність. Елегантний або оригінальний крій, напівприталений або летить силует, якщо відкрита частина тіла, то тільки одна - наряд, в якому можна запалювати до ранку.

Елегантний або оригінальний крій, напівприталений або летить силует, якщо відкрита частина тіла, то тільки одна - наряд, в якому можна запалювати до ранку

Що це буде - плаття, комбінезон, костюм, брюки або спідниця з топом - не має особливого значення. Єдина вимога - надіти те, що не обмежує руху. Відповідно вибирайте і тканини - м'які, добре драпіруються, хвилясті. Підійдуть шовк, шифон, тонкий габардин, оксамит, мереживо, трикотаж. Небажані парча, атлас, тафта.

Небажані парча, атлас, тафта

Що надіти в офіс?

Розглянемо два варіанти розвитку подій: робочий день в звичайному ритмі без продовження або з виїздом на банкет в інше місце; новорічна корпоративна вечірка в рідному офісі після завершення невідкладних справ.

У першому випадку порушення дрес-коди не передбачається, а створити святкову обстановку допоможуть більш ефектні, але в допустимих рамках, аксесуари, макіяж, зачіска . Досить надіти туфлі на шпильці, яскраву блузку під костюм, кокетливі прикраси, укласти волосся по-новому, трохи сміливіше нафарбувати губи або очі - новорічний образ готовий.

Досить надіти туфлі на шпильці, яскраву блузку під костюм, кокетливі прикраси, укласти волосся по-новому, трохи сміливіше нафарбувати губи або очі - новорічний образ готовий

Робочий день плавно перетікає в колективний свято - варто надіти наряд не дуже викликає, але відповідний духу торжества. Вечірні сукні в офісі - моветон, та й Земляна Свиня вас не зрозуміє. А ось коктейльне в строгому стилі, витончений костюм яскравого кольору, ефектний топ з акуратними брюками, спідницею в підлогу або міні будуть цілком до місця.

А ось коктейльне в строгому стилі, витончений костюм яскравого кольору, ефектний топ з акуратними брюками, спідницею в підлогу або міні будуть цілком до місця

Хороший новорічний вибір - плаття-футляр з великої біжутерією або комплектом ювелірних прикрас. Тільки виключіть занадто облягаючі фасони і щільні тканини. Веселитися в них досить проблематично, а зустрічати 2019 рік потрібно в гарному настрої. Хороший новорічний вибір - плаття-футляр з великої біжутерією або комплектом ювелірних прикрас

Не забудьте, що належить цілий день провести на ногах, значить, взуття повинна бути стильною, але зручною. приділіть увагу зачісці і макіяжу . Заплетіть волосся в оригінальну косу, залиште розпущеним, недбало вз'ерошьте коротку стрижку. Зробіть непомітний make up в піщаних або прозорих холодних тонах. Жовтої Свині за смаком природна краса.

Новорічне вбрання для ресторану

Намічається гучне торжество і хочеться надіти все краще відразу. Не забороняється, але врахуйте кілька важливих моментів. Нинішня господиня року відрізняється хорошим апетитом, рухливістю, з обережністю ставиться до зайвої яскравості і епатажу.

Вам належить смачно поїсти, весело потанцювати, взяти участь в конкурсах і весь новорічний вечір випромінювати позитив. Нехай взуття відповідає моменту, наряд буде досить вільним, дозволяє уникнути пікантних ситуацій з несподіваною демонстрацією деяких частин тіла.

Земляна Свиня прихильно поставиться до вечірніх суконь в грецькому стилі, з асиметричним кроєм, простого силуету з будь-яким ефектним акцентом:

  • глибоким вирізом;
  • великим бантом;
  • широким поясом;
  • високим розрізом;
  • яскравим принтом.

глибоким вирізом;   великим бантом;   широким поясом;   високим розрізом;   яскравим принтом

Виразна деталь повинна бути тільки одна. Наприклад, повністю закрите декольте і відкрита спина. Просте плаття доповніть оригінальним клатчем, великими прикрасами, трохи зухвалим макіяжем . Помітне - пом'якшите нейтральними аксесуарами і косметикою. Дотримуйтесь розумний баланс і розташування віртуальної гості вам забезпечено.

Дотримуйтесь розумний баланс і розташування віртуальної гості вам забезпечено

Якщо вечірню сукню - не ваш варіант, немає проблем. Практична Земляна Свиня оцінить демократичний новорічне вбрання, який після свята займе гідне місце в повсякденному гардеробі. Підберіть плаття із запахом середньої довжини, гармонійний комплект з блузки з спідницею, брючний костюм або комбінезон, що не сковує рухи.

Підберіть плаття із запахом середньої довжини, гармонійний комплект з блузки з спідницею, брючний костюм або комбінезон, що не сковує рухи

Образ для дружньої вечірки

Що надіти на новорічну вечірку в колі близьких друзів - залежить від ідеї свята. Якщо намічається стандартна програма з застіллям або фуршетом, танцями, милими бесідами і нешкідливими розіграшами, то кращим вибором буде коктейльне плаття.

До витонченому поряд додається вагомий бонус. Можна надіти самі ефектні туфлі на підборах будь-якої висоти. І нехай ви протримається в них близько години, а потім скинете - це тільки продемонструє Свині готовність до радісних змін і креативність мислення.

Тематична вечірка зобов'язує з'явитися в образі. Зазвичай заздалегідь обмовляється колір або стиль одягу. Цього разу є привід влаштувати маленький новорічний карнавал. Маскарадний костюм, з точки зору Земляний Свині, не повинен бути занадто відвертим або екстравагантним. Підтримайте загальну тему і постарайтеся врахувати побажання господині року.

Їдете відзначати Новий рік за місто або після бою курантів маєте намір відправитися на вулицю - одягайтеся так, щоб через півгодини не захотілося все кинути і забитися в теплий куточок. Підберіть плаття-туніку, зручні штани з м'яким пуловером, комфортне взуття. Подумайте про водостійкому макіяжі або обійдіть мінімумом косметики і простий зачіскою.

Що надіти на сімейне торжество?

Новий рік у сімейному колі - усталена традиція. Земляна Свиня схвалить такий вибір, але за однієї умови: свято має бути повноцінним, а не піжамна-диванної вечіркою. Що надіти - то, що не позбавлене шарму, зручно і функціонально.

Головне кредо в рік Свіньі- ви одна команда. Запропонуйте близьким людям підібрати наряди по знакам Зодіаку для кожного члена сім'ї, в єдиній колірній гамі або стилі. Відведіть собі головну роль. Будинки дозволено все: і вечірню сукню, і комфортна туніка. Головне - не спортивний костюм і не те, в чому ходите на роботу.

Ви вже знаєте, що хочете надіти на Новий рік 2019? Якщо немає - терміново відправляйтеся на шопінг або проведіть грунтовну ревізію в шафі. Можливо, наряд, який вважався занадто простим, виявиться самим новорічним.

Що надіти в офіс?
Що надіти на сімейне торжество?
Ви вже знаєте, що хочете надіти на Новий рік 2019?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com