рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Поради по переробці старого одягу. Ідеї ​​переробки одягу зі старої в стильну.

  1. Перетворюємо старий одяг на нову
  2. маленькі хитрощі
  3. ремонт брюк
  4. Нові простирадла з зношених
  5. Модні заплатки
  6. Перетворюємо стару шубу для дитини на нову
  7. Ще кілька корисних ідей
  8. В'яжемо килимок власноруч
  9. Новий старий светр
  10. Переробка одягу - шкіряні куртки
  11. Новий погляд на куртки, сукні і топи
  12. Нове життя старого взуття
  13. Шарфи і рукавички
  14. Кілька ідей, як подовжити рукава
  15. Як перешити старі речі своїми руками: ідеї
  16. Старий одяг в новому стилі: майстер-класи
  17. Необхідні матеріали:
  18. Необхідні матеріали:

Переробка одеждикак нікогдаочень актуальна. Конечномода дама мінлива. Сьогодні модно носити одне завтра це вже стане не актуальним. Крім тогонікто НЕ буде спорітьчто мода річ циклічна. Такнапрімерраньше купували джинси із заниженою талією зовсім недавно стало модно носити з завишеннойв яких красувалися модниці 80-х років 20 століття. І є багато подібних прикладів.
У зв'язку з етімпеределка одягу не здається такою вже нелепойведь кожна модниця стикалася з проблемою - «Куди подіти вещівишедшіе з моди?». І скільки таких речей зберігається у нас і у наших мам в шкафахсундуках і коробках? Думаючто майже кожна відповість - досить багато.
Пропоную вам кілька оптимальних ідей для оновлення старого гардероба. Крім тогочто це корисно і вигоднови можете бути увереннимічто станете володарем дізайнерскойексклюзівной вещіт.к. ймовірність зустріти людину в такому ж топі або футболкекрайне мала.
Переробка одеждикак нікогдаочень актуальна
Ітакесть безліч ідейкоторие можуть перетворити старий одяг в модну і сучасну. Напрімерчто можна зробити зі старим светром або блузкойкоторие давно порошилися у вашій шафі? Перетворити їх можна за допомогою різної накладної фурнітури або заплатоккоторие дуже легко зробити своїми руками. Пара легких двіженійнемного витраченого часуі ось ви вже щасливий володар новогомодногоа до того ж ексклюзивного светри.
У кожного в шафі є стара шкіряна куртка яка з часом стала потертій і втратила свій первісний блиск. На основі цієї куртки можна зробити вкрай популярну зараз куртку-парку. З курткамівообщеотдельная історіяіх дуже легко повернути до життя. Такодін з найбільш легких способів - фарбування. Для цього необхідно ненадовго опустити низ куртки в відбілювач. Вуа-ля і нова куртка готова. Вона відмінно підійде до стилю бохо і буде модно виглядати з будь-яким річним сукнею . Крім Тогон бійтеся різати старі речі. Візьміть ножиці і сміливо ображати рукава у вашій куртківот вам і готова нова жилетка. Зробіть рукава асімметрічниміукрасьте куртку елегантними нашівкаміі ось ви вже володарка модною куртки в місті.

Також дуже легко оновити старі речі і зробити їх модними за допомогою нашівокстразбусін. Нашивки можна придбати в спеціалізованих магазінахвирезать самим зі старих речей ну або створити власні емблеми. За допомогою фурнітури ви можете створити стількоторий вам більше до душі - рокglam або панк.
Взуття з часом також стає незатребуваною і доживає свій вік в коробках або того хужена смітнику. Такнапрімеріз старих туфель і балеток досить легко зробити стильне взуття . Їх можна інкрустувати різними каменями і блесткамічто виглядає завжди модно і тим більше орігінальноразрісовать або використовувати техніку декупаж.

Мені сподобалася ідея надати звичайному сірому шарфу елегантностіізящності і шарму. Для такої переробки відріжте якісну частину шарфа і пришити мереживо або гіпюр. Підберіть контрастний колір обробки або в тон вироби. З непоказного шарфа ви отримаєте ексклюзівнуюнарядную річ. Також можна частину шарфа зв'язати своїми руками.

Напевно, кожна сім'я стикалася з ситуацією, коли в коморі накопичується велика кількість старих речей, які більше не потрібні, але викидати їх шкода. В такому випадку ми раді повідомити, що з них можна зробити безліч цікавих і стильних предметів декору. Все що потрібно - фантазія і креативне мислення. Розглянемо кілька ідей, які допоможуть перетворити потенційний сміття на дизайнерські витвори мистецтва.

Перетворюємо старий одяг на нову

Вузькі блузки, які хотілося б надіти ще кілька разів можна повернути на вішалку, вставивши в бокові шви рукавів і пояса шматочки схожою тканини. Ще краще буде збільшити довжину пройми, використавши клини контрастують квітів.

Ще краще буде збільшити довжину пройми, використавши клини контрастують квітів

Старі плаття без рукавів, які добре збереглися можна перетворити в елегантну кофточку з рукавами. Тканина беремо із залишків від спідниці, пояси або манжета.

Тканина беремо із залишків від спідниці, пояси або манжета

Кримплен сукні можна перетворити в теплі зимові халати. Спочатку потрібно викроїти верх. В якості підкладки використовуємо попередньо змочену і розгладженими фланель. Обидві деталі попарно прострочуємо квадратами і зшиваємо. Кишені, рукава і комір можна зробити з вовняної тасьми, яка буде не тільки стильно виглядати, але і зігрівати.

Кишені, рукава і комір можна зробити з вовняної тасьми, яка буде не тільки стильно виглядати, але і зігрівати

Улюблену спідницю можна подовжити, використавши контрастну тканину, яку пришивають знизу у вигляді обідка. З того ж матеріалу робимо кишеньки.

з старої спідниці робимо велику сумку. Застрочують низ і робимо широкий підгин зверху в місцях, де будуть ручки. Щоб в імпровізованій сумці було легко носити речі, залишаємо частину бічних швів не застроченими.

Старе пальто можна використовувати для пошиття декоративних подушок, накидок на крісла або табурети. Прикрашаємо їх тасьмою і різними аплікаціями, щоб вони гармоніювали з дизайном кімнати.

Прикрашаємо їх тасьмою і різними аплікаціями, щоб вони гармоніювали з дизайном кімнати

Перетворюємо старі драпові пальто на товсті пледи. Розрізаємо два пальто на однакові шматки у формі квадрата або трикутника і пришиваємо їх до бавовняної простирадла. Останню можна викроїти зі старих халатів або суконь. В кінці пришиваємо близько 30 метрів вузької тасьми, щоб не було видно стиків.

маленькі хитрощі

  • Верхню частину старих шкарпеток можна відрізати і пришити до внутрішньої сторони рукава дитячої куртки. Це захистить малюків від снігу.
  • Якщо штани на колінах облізли або порвалися обрізаємо їх і акуратно підшиваємо. Отримаємо стильні шорти. Із залишків тканини можна зробити мішечки для змінного взуття, які дитина буде носити в школу.
  • Облізлі рушники можна використовувати для пошиття серветок або невеликих рушників для рук.
  • Скатертина, яку більше не застеляють на стіл перетворюємо в рушники або серветки, використавши цілі частини.
  • якщо бавовняна нічна сорочка облізла зверху, можна відрізати нижню частину і пошити з неї м'яку наволочку для подушки.
  • старі чоловічі сорочки перешиваємо на наволочки або фартухи. Якщо в них зносився комірець - відпорювати його і звертаємо іншою стороною, а облізлі манжети трохи укорочуємо.
  • Скомбінувавши клини зі старого суконного пальто можна зробити елегантну спідницю. Таким же методом робимо жилет.
  • Ріжемо старі капрон і сіточки для овочів по спіралі. З отриманих довгих шматків тканини пов'язуємо мочалку для миття посуду.

ремонт брюк

Якщо в штанах зносилася або порвалася тасьма, обережно її відпорювати, очищаємо краю від ниток і пилу. Вставляємо новий шар тасьми таким чином, щоб вона на 1-2 мм випирала. Підшиваємо її стежками з обох сторін.

Нові простирадла з зношених

Найчастіше простирадла стираються посередині, а краї при цьому не втрачають міцності. Складаємо його посередині, зшиваємо краю і розрізаємо. Після цього прибираємо зношену тканина з обох сторін. Простирадло стає вже, однак її все ще можна використовувати.

У процесі створення нових речей не потрібно боятися комбінувати матеріали. Зі старих сумок, брюк, сорочок, кросівок, шкіряних пальто можна зробити безліч дрібних деталей, які підійдуть навіть для нового одягу. Це можуть бути пояса, заплатки, гудзики і т.д.

Модні заплатки

Квадратні, круглі або овальні заплатки з шкіряних сумок, чобіт і старих рукавичок чудово виглядають на всіх виїзних речах. Їх можна пришити заздалегідь, не чекаючи поки шерсть повністю зноситься. Сучасні тенденції в світі моди показують, що такі імпровізовані декоративні елементи стильно виглядають не тільки на дитячому, а й на дорослому одязі. Найменшим можна без коливань пришивати латки на протерті коліна.

Перетворюємо стару шубу для дитини на нову

Діти швидко ростуть, тому батькам доводиться періодично міняти весь гардероб. Що можна зробити з дитячої бавовняної шубкою? Розріжте рукав посередині (для пуху використовуємо бритву). Вставте довгий шматок драпу шириною 5-6см, розширивши його. Щоб рукав став довшим, пришиваємо манжет. Внизу шуби відрізаємо два шматки тканини шириною по 10 см і комбінуємо їх з двома шматками драпу по 5-6см. З того ж матеріалу робимо дві планки і стійку на яких буде розміщуватися замок. Перед пришиванням пуху накладаємо його міздрею на тильну сторону драпу, залишивши трохи місця для швів. Після цього пристрочують його зигзагом на машинці або штуковочним ручним швом.

Якщо пух штучний і має тканинну структуру його можна без коливань зшивати за допомогою машинки. Пришиваючи гудзики до такої шубі, підставте всередину шматок цупкого паперу. Він буде відокремлювати пух, щоб той не заважав роботі.

Ще кілька корисних ідей

Зі старою непотрібною шуби робимо жилет, використовуючи шматки драпу. Формуємо драпове бейку на талії, обводимо нею горловину, пройми і зшиваємо планки для застібок. Останні повинні мати подвійний шар.

Старий довгий плащ перетворюємо в костюм з блузкою і спідницею. Манжети і комір можна додатково прикрасити шкірою або вельветом. Якщо тканина вицвіла, перелицьовуйте плащ, а в разі необхідності розширюємо або продовжуємо, додаючи вельвет.

Не поспішайте викидати поламаний парасольку на сміття. З нього можна зробити велику сумку. Для цього з'єднуємо клини, щоб отримати суцільний шматок тканини, а потім зшиваємо, додатково викроївши кишені.

З фетрових капелюхів робимо устілки для взуття. Для цього вирізаємо шматки тканини, замочуємо їх і прасуємо, щоб вирівняти. Приклеївши фетр до ніжок диванів і крісел, вдасться вберегти килими і підлогу від пошкоджень.

Стару поліетиленову клейонку можна використовувати для дітей, зробивши їм непогані «санки». Зшиваємо її таким чином, щоб утворився імпровізований мішок, набиваємо його старим одягом і іншою тканиною, а потім зшиваємо. В результаті отримаємо м'які і зручні «санки».

В'яжемо килимок власноруч

Ріжемо старий одяг, простирадла та інші непотрібні речі на вузькі смужки. Розтягуємо їх, перемішуємо і починаємо плести. Для цього підійде товстий гачок. В результаті отримаємо гарний килимок для кухні, ванній, накидку на табурет, підстилку для кота тощо. При цьому форма готового виробу обмежується лише фантазією автора.

Ось так в старі, непотрібні речі можна вдихнути нове життя , Перетворивши їх в предмети декору. На перший погляд, здається, що це не варто витраченого часу, однак плюсів завжди більше ніж мінусів. У квартирі або будинку менше сміття, а діти будуть навчатися поважати чужу роботу і цінувати все, що у них є. Успіхів!

Переробка одягу, як ніколи, дуже актуальна. Звичайно, мода дама мінлива. Сьогодні модно носити одне, а завтра це вже стане не актуальним. Крім того, ніхто не буде сперечатися, що мода річ циклічна. Так, наприклад, раніше купували джинси із заниженою талією, а зовсім недавно стало модно носити із завищеною, в яких красувалися модниці 80-х років 20 століття. І є багато подібних прикладів.

У зв'язку з цим, перероблення одягу не здається такою вже безглуздою, адже кожна модниця стикалася з проблемою - «Куди подіти речі, що вийшли з моди?». І скільки таких речей зберігається у нас і у наших мам в шафах, скринях і коробках? Думаю, що майже кожна відповість - досить багато.

Пропоную вам кілька оптимальних ідей для оновлення старого гардероба. Крім того, що це корисно і вигідно, ви можете бути впевненими, що станете володарем дизайнерської, ексклюзивної речі, тому що ймовірність зустріти людину в такому ж топі або футболці, вкрай мала.

Новий старий светр

Отже, є безліч ідей, які можуть перетворити старий одяг в модну і сучасну. Наприклад, що можна зробити зі старим светром або блузкою, які давно порошилися у вашій шафі? Перетворити їх можна за допомогою різної накладної фурнітури або латочок, які дуже легко зробити своїми руками. Пара легких рухів, трохи витраченого часу, і ось ви вже щасливий володар нового, модного, а до того ж ексклюзивного светри.


Переробка одягу - шкіряні куртки

У кожного в шафі є стара шкіряна куртка, яка з часом стала потертій і втратила свій первісний блиск. На основі цієї куртки можна зробити вкрай популярну зараз куртку-парку. З куртками, взагалі, окрема історія, їх дуже легко повернути до життя. Так, один з найбільш легких способів - фарбування. Для цього необхідно ненадовго опустити низ куртки в відбілювач. Вуа-ля і нова куртка готова. Вона відмінно підійде до стилю бохо і буде модно виглядати з будь-яким річним сукнею. Крім того, не бійтеся різати старі речі. Візьміть ножиці і сміливо ображати рукава у вашій куртки, ось вам і готова нова жилетка. Зробіть рукава асиметричними, прикрасьте куртку елегантними нашивками, і ось ви вже володарка наймоднішою куртки в місті.


Новий погляд на куртки, сукні і топи

Також дуже легко оновити старі речі і зробити їх модними за допомогою нашивок, страз, намистин. Нашивки можна придбати в спеціалізованих магазинах, вирізати самим зі старих речей ну або створити власні емблеми. За допомогою фурнітури ви можете створити стиль, який вам більше до душі - рок, glam або панк.



Нове життя старого взуття

згодом також стає незатребуваною і доживає свій вік в коробках або того гірше, на смітнику. Так, наприклад, зі старих туфель і балеток досить легко зробити стильне взуття. Їх можна інкрустувати різними каменями і блискітками, що виглядає завжди модно і тим більш оригінально, розмалювати або використовувати техніку декупаж.




Шарфи і рукавички

Мені сподобалася ідея надати звичайному сірому шарфу елегантності, вишуканості і шарму. Для такої переробки відріжте якісну частину шарфа і пришити мереживо або гіпюр. Підберіть контрастний колір обробки або в тон вироби. З непоказного шарфа ви отримаєте ексклюзивну, ошатну річ. Також можна частину шарфа зв'язати своїми руками.

Відмінна ідея для старих рукавичок (babukatorium, flickr). Порадуйте свою доньку, зробіть незвичайні, яскраві і ошатні рукавички з улюбленим казковим героєм.


Порадуйте свою доньку, зробіть незвичайні, яскраві і ошатні рукавички з улюбленим казковим героєм

Кілька ідей, як подовжити рукава

Для подовження рукавів використовуйте мережива готові і в'язані своїми руками, тасьму, стрічки, манжети від старих сорочок.





Загалом, найголовніше, не бійтеся експериментувати, фантазувати зі своїми речами. Адже перероблення одягу - це дуже захоплюючий процес. Але, занурившись у творчість, пам'ятайте слова великої Коко Шанель - «Мода як архітектура: головне - пропорції».

Бажаєте оновити свій гардероб, а грошей на покупку нового сукні, кофтинки або джинсів немає? Не впадайте у відчай, вихід є навіть з такої ситуації. Сьогодні ми розповімо, як перешити старі речі своїми руками і отримати взамін модний і стильний одяг.

Як перешити старі речі своїми руками: ідеї

Перше, що необхідно зробити - поглянути на свій гардероб іншими очима. Напевно у кожної дівчини в шафі знайдеться одяг, яка давно забута або вийшла з моди. Такі речі і викидати шкода, але і зберігати ніби як нема чого.

Дістаємо всі знайдені речі і розкладаємо їх перед собою. А далі можна просто скористатися такими ідеями.

Є старі джинси, які не подобаються вам через колір? Не біда, з них можна зробити приголомшливі штани з ефектом омбре:

  1. Беремо відбілювач, відро води і темні джинси.
  2. Змішуємо відбілювач і воду у відрі, а потім занурюємо в нього нижню частину джинсів.
  3. Через кілька хвилин повільно витягуємо джинси з відбілювача і сушимо.

Таким способом злегка вибілити тільки нижня половина штанів, а світліше за все будуть манжети, які можна підкотити при необхідності.

У гардеробі знайшлася стара непоказна футболка? Зробимо з неї нову і стильну кофтинку:

  1. Беремо футболку і відрізаємо горловину.
  2. Робимо виріз трохи глибше у напрямку до правого або лівого рукава.
  3. Тепер підставу вирізу підкручуємо всередину і пришиваємо нитками в колір з виворітного боку.

Як доповнення можна прикрасити таку футболку вишивкою, паєтками, стразами або заклепками.


Цей варіант переробки старої обридлої футболки вражає своєю оригінальністю і простотою. Всього кілька кроків, і нова блузка на вечір готова:

  1. Беремо стару однотонну футболку, зрізаємо по діагоналі верх і відрізаємо рукав.
  2. Робимо надріз на плечі рівно посередині.
  3. Робимо невеликі горизонтальні розміри збоку футболки і просто пов'язуємо їх між собою.

Погодьтеся, виглядає така футболка просто вражаюче. А робота не займе більше 10 хвилин вільного часу.


Старий одяг в новому стилі: майстер-класи

Зробити так, щоб старий одяг виглядала абсолютно по-новому, досить просто. Потрібно лише мати мінімальні знання по крою та шиття, старий одяг і кілька хвилин вільного часу. А ідеї на тему: «Перешиваємо старі речі своїми руками» - ви знайдете в наших майстер-класах або можете подивитися відео.


Необхідні матеріали:

  • 100 см білої тканини;
  • 100 см чорної тканини;
  • стара чорна спідниця;
  • нитки з голкою;
  • швейна машинка;
  • ножиці;
  • сантиметр.

Покроковий опис процесу:


Необхідні матеріали:

  • стара футболка;
  • ножиці;
  • водяний маркер.

Покроковий опис процесу:



Необхідні матеріали:

  • стара однотонна футболка;
  • красива тканина сіточкою для ОБРОБКИ;
  • метелик або бантик для декору;
  • ножиці;
  • нитки з голки.

Покроковий опис процесса:


У Вас є шафа, Який ломитися від одягу, но як и Ранее Нічого вдягнуті? Цілком стандартна ситуация! Це вічна проблема більшості жінок. Представниці прекрасної статі на щастя або, на жаль, але влаштовані саме так, що варто одягнути одну річ кілька разів і ось вона вже в списку нарядів, які просто лежать на полицях або важать на вішалках в шафі.


Новинний портал «сайт» в цій статті підготував для Вас кілька нескладних у втіленні ідей по оновленню   старого одягу   , Яка можливо припадає пилом у Вас в шафі Новинний портал «сайт» в цій статті підготував для Вас кілька нескладних у втіленні ідей по оновленню старого одягу , Яка можливо припадає пилом у Вас в шафі. Навіщо витрачати гроші і купувати чергову нову кофтинку, якщо можна практично безкоштовно перетворити ті, речі які у вас вже є.

Отже, приступимо ...


Відмінним варіантом поновлення старого одягу може стати її декорування Відмінним варіантом поновлення старого одягу може стати її декорування. Використовуйте для прикраси старого одягу ґудзики, блискітки, бахрому, бантики, намистини і пайетки.


Вірите чи ні, але використовуючи звичайнісінький ремінь, можна перетворити ваш вільний старе плаття, туніку або сорочку в модний сучасний наряд Вірите чи ні, але використовуючи звичайнісінький ремінь, можна перетворити ваш вільний старе плаття, туніку або сорочку в модний сучасний наряд.


Ще один варіант перетворити старий одяг - це змінити її колір Ще один варіант перетворити старий одяг - це змінити її колір. Ви можете пофарбувати весь предмет одягу або тільки окремі його частини, все залежить від вашої фантазії і акуратності.


Кардинальна переробка Кардинальна переробка. Є старе, але коли то улюблену сукню, яке вийшло з моди? Вам шкода його викинути, так як воно практично як новий? Зробіть з нього щось нове, то, що буде в моді завжди. Як варіант, це може бути розкішний об'ємний стильний шарф .


Існує багато способів, щоб оновити свої старі джинси і зробити їх знову модними і красивими Існує багато способів, щоб оновити свої старі джинси і зробити їх знову модними і красивими. Ви можете пофарбувати джинси, порвати їх, додати трохи мережива. А можете прикрасити їх в такий модний сьогодні горошок.


Зі старих джинсів за лічені хвилини виходять модні сексуальні пляжні шорти Зі старих джинсів за лічені хвилини виходять модні сексуальні пляжні шорти.


Старі майки та футболки за допомогою всього одного розрізу, за кілька хвилин, можуть перетворитися в модні пляжні топіки Старі майки та футболки за допомогою всього одного розрізу, за кілька хвилин, можуть перетворитися в модні пляжні топіки. У таких топах ви відмінно себе почувати жарким літом на пляжі, здійснюючи ранкову пробіжку або з друзями на природі.


Дуже часто улюблені кофти, светри і гольфи займають полку зі старими речами через протертих і засмальцьованих ліктів Дуже часто улюблені кофти, светри і гольфи займають полку зі старими речами через протертих і засмальцьованих ліктів. Є модне і просте рішення цієї проблеми. Зробіть саме зіпсоване місце на одязі помітним і яскравим. Прикрасьте лікті модними яскравими латками, вишивками або прикрасьте намистинами, паєтками або стразами.


Ну і на кінець, у вашій шафі є ще і старі речі вашого коханого Ну і на кінець, у вашій шафі є ще і старі речі вашого коханого. Настав час перетворити одну з майок вашого чоловіка в модний укорочений топ.

У зв'язку з етімпеределка одягу не здається такою вже нелепойведь кожна модниця стикалася з проблемою - «Куди подіти вещівишедшіе з моди?
І скільки таких речей зберігається у нас і у наших мам в шкафахсундуках і коробках?
Напрімерчто можна зробити зі старим светром або блузкойкоторие давно порошилися у вашій шафі?
Що можна зробити з дитячої бавовняної шубкою?
У зв'язку з цим, перероблення одягу не здається такою вже безглуздою, адже кожна модниця стикалася з проблемою - «Куди подіти речі, що вийшли з моди?
І скільки таких речей зберігається у нас і у наших мам в шафах, скринях і коробках?
Наприклад, що можна зробити зі старим светром або блузкою, які давно порошилися у вашій шафі?
Бажаєте оновити свій гардероб, а грошей на покупку нового сукні, кофтинки або джинсів немає?
Є старі джинси, які не подобаються вам через колір?
У гардеробі знайшлася стара непоказна футболка?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com