рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Модні блузки 2013

Модні блузки сезону 2013 є буйство фарб, матеріалів, принтів і фасонів Модні блузки сезону 2013 є буйство фарб, матеріалів, принтів і фасонів. Сьогодні в моді 70-е і тому все розмаїття строкатою романтики, втіленої в блузах і сорочках, можна побачити і в цьому сезоні на багатьох подіуму в колекціях світових дизайнерів. Найжіночнішими вважаються шифонові моделі з шнурками у горловини, які створюють дуже ніжний і жіночний образ. Блузки з абстрактними принтами в поєднанні з модними неоновими кольорами (салатовий, жовтий, помаранчевий, рожевий) будуть прекрасним вибором, якщо ви, наприклад, збираєтеся на побачення або вечірку.

Практично всі модні дизайнери пропонують блузки з широкими розрізами на рукавах, які створять романтичний і одночасно грайливий образ. Якщо таку блузку надіти разом з модними обтягують брюками, то в такому комплекті можна з'явитися навіть в офісі в спекотний літній день.

Все ще модними залишаються комірці, як накладні, так і «рідні» від блузки. Комір блузки може бути контрастного кольору, в блискітках і пайєтках, з модними «прищіпками» на куточках. Такі аксесуари відмінно доповнюю будь-який образ, а будь-яку сувору блузку зроблять незвичайної і цікавою.

Нестандартні силуети блузок і легких сорочок вражають уяву. Симетричні рюші, широкі плечі з накладними наплічниками, шипи, ланцюжки і багато інших нюансів модних блузок 2013 зроблять будь-який образ модним і дуже стильним.

Для тих, хто любить носити більш вільний одяг, дизайнери пропонують віддати перевагу блузками широкого крою з акцентом на талії і високим коміром. Якщо доповнити образ сандалями і укороченими шортами, то можна сміливо вирушати на пляжну вечірку або на коктейль з подругами в такому вигляді. З аксесуарів можна підібрати яскраві браслети або масивні кільця, які дуже модні в цьому літньому сезоні.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com