рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Красиві блузки 2014

  1. Моделі красивих блузок 2014 року

Модні течії 2014 року залишаються вірні загальноприйнятим канонам про жіночу привабливість і красу. Цим пояснюється підвищений ажіотаж з приводу споконвічно жіночого одягу, такий як блузки, спідниці, сукні, сарафани та інші елементи гардероба прекрасної половини.

У цій статті ми розглянемо, що вкладають в поняття модна і красива блузка для жінок експерти своєї справи - сучасні кутюр'є.

Моделі красивих блузок 2014 року

У нинішньому сезоні практично всі дизайнери зійшлися на думці, що традиційно красивими і затребуваними залишаються блузки з шовку. Така модель може гармонійно доповнити костюм ділової леді, або стати прикрасою повсякденного способу. Вже не кажучи, про те, що красива блузка з шовку з бантом і невеликим коміром округлої форми - цілком гідний варіант для свята. Колір вироби може бути найрізноманітнішим. Головне щоб відтінок добре підходив по типу зовнішності, і поєднувався з нижньою частиною вбрання.

Не поступаються за популярністю шифонові блузи з воланами, оборками і рюшами. Такі моделі допоможуть створити романтичний і жіночний образ, підкреслюючи витонченість і сексуальність своєї власниці. Крім того легкість і невагомість матеріалу як ніколи актуальна в літню спеку.

На особливу увагу заслуговують не менш красиві білі блузки. Можна сказати, що ця полюбилася багатьом модель справді універсальна і має бути присутня в гардеробі кожної жінки. Красива біла блузка може бути зшита з шифону, шовку, атласу, мережива та інших матеріалів. У будь-якому випадку, це відмінна можливість освіжити образ або похвалитися бездоганним засмагою. Крім того біла блузка сорочкового крою стане прекрасним доповненням класичного строгого костюма. З її допомогою ваш зовнішній вигляд буде лаконічним, а образ - завершеним. Біла блузка більш невимушеного і вигадливого фасону підійде для дружніх зустрічей, походів по магазинах або романтичних побачень.

Сміливим панночкам дизайнери піднесли якийсь сюрприз - це прозорі блузки, які рекомендовано носити без нижньої білизни . Або ж вироби з досить яскравими й екстравагантними принтами, щоб підкреслити необузданность характеру і волелюбний дух.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com