рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Форма топа з відкритою спиною

  1. Крій топа з відкритою спиною
  2. Шиття топа

Форма топа з відкритою спиною побудована для еластичних тканин. Зручна річна модель добре виглядає з широкою спідницею або шортами. Рекомендується для всіх, хто має досвід крою та шиття трикотажу.


В цілому дуже проста річна модель   топа   з відкритою спиною з чотирьох деталей В цілому дуже проста річна модель топа з відкритою спиною з чотирьох деталей. Форма проста, складність буде тільки в обробці еластичного матеріалу. Якщо ви ще не шили такі тканини, то просто смётивайте всі деталі перед шиттям.

Крій топа з відкритою спиною

Форма складається з чотирьох деталей. Помилки немає, верхню деталь переду з суцільнокроєними бретелями кроїмо подвійний, нижню частину переду і спинку кроїмо по одній штуці.

Невеликий рада: всі деталі викрійки дані зі згином, вам краще зробити лекала без згину. Так вони точніше переносяться на тканину.

Форма топа з відкритою спиною побудована без припусків на шви. Припуски ви робите самостійно в залежності від можливостей вашої швейної машинки. І для звичайної машинки робіть вузькі. До низу топа зробити припуск 1-2 см (залежить від способу обробки). До верхнього зрізу спинки припуск вже дано.

Перед крою бретелі топа з відкритою спиною потрібно уточнити, тому що форма побудована на умовно-типову фігуру, ваші мірки можуть відрізнятися.

Шиття топа

Шиття топа

На верхні деталі переду перенести з викрійки на виворітну сторону. Стачать і запрасувати виточки. Скласти деталі особою і обшиті по бретелям і горловині. Найкраще для цього використовувати оверлок. При шиття тільки на звичайній машинці з'єднати деталі подвійною строчкою. Бічні і нижні зрізи НЕ обточувати.

готові шви приутюжить праскою. Вивернути верх топа з відкритою спиною, вимітати ручними стібками і злегка пригладити. Видалити тимчасові ручні рядки і добре приутюжить.

Бічні і нижні зрізи змітати вручну. Верхню і нижню деталі переду топа з відкритою спиною стачать в єдину деталь, шов обмітати і запрасувати.

Верх спинки топа з відкритою спиною обмітати разом з гумкою шириною 1 см. Припуск відвернути на виворітну сторону і відстрочити подвійний обробної рядком.

Стачать перед і спинку топа. Щоб шов вийшов еластичним прокладете другий рядок точно по першій. Шов обмітати і запрасувати.

Низ топа обмітати, запрасувати на 1 см на виворітну сторону і настрочити. Тут можливі варіанти. Ви можете виконати шов вподгібку з закритим зрізом, для цього треба дати припуск 2 см. Можна закріпити низ одинарної або подвійної обробної рядком, відстрочити подвійною голкою, вузьким зигзагом, распошивочний машиною і т. Д.

Обхват грудей, см

Обхват талії, см

Обхват стегон, см

Форма топа з відкритою спиною (1384 Завантаження)

data-matched-content-rows-num = "4,2" data-matched-content-columns-num = "1,2" data-matched-content-ui-type = "image_stacked, image_stacked"

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com